Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.714
A sto, ti nemas dlakavo dupe? Depiliras ga? Sta je tu cudno, student razvija sator, smakle mu se pantalone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto, ti nemas dlakavo dupe? Depiliras ga? Sta je tu cudno, student razvija sator, smakle mu se pantalone.
Neko ce da nadrlja to sto postoŠta će da se desi?
оНАЈ Батинаш у НС пре 2 месеца имао и розе гаће кад му Брат направио Полугу па га овај молио да га пустиNešto previše padaju pantalone ovim Vučićevcima u poslednje vreme. Eno i ono njegovo obezbeđenje ispred beogradske skupštine gologuzo
Da brt. Zamisli bedaka. Rom si. SNS batinaš. Nosiš roze gaće i namlati te slučajni prolaznik. Epic failоНАЈ Батинаш у НС пре 2 месеца имао и розе гаће кад му Брат направио Полугу па га овај молио да га пусти![]()
Čuj autonoman? Dok god ih građani plaćaju porezima, nksu autonomni. Autonomni su samo privatni, ali nisu ni ua k. Otkad je ove Bolonje, ni državni nisu bolji.Pa kažeš da izmišljam i da sam počeo da 'cepkam' nešto, kao da ti nisi znala da apostoli bukvalno više od 1 univerziteta u Srbiji! Šta je to nego vređenje.
Evo ti o 6. zahtevu Pazaraca npr. ovde: https://www.bbc.com/serbian/articles/c04znl7x6w3o/lat
Svaki univerzitet je autonoman. Ne znam otkud ti percepcija da nisu odvojena priča, svaki za sebe.
Ако су правници онда би требали да капирају да са постојећим изборним законом Вучић опет побеђује и то лагано.Deo studenata, pre svega pravnika, smatra da promena sistema nije moguća dok god je Vučić na vlasti, jer je on glavni kočničar reformi Srbije. I protive se dominantnom stavu 'bez plitike'. Angažovaće se u bližoj budućnosti, bilo u postojećim strankama opozicije, bilo formiranjem novih političkih opcija.
Oni podržavaju ideju prelazne vlade koju traži opozicija, odnosno vanredne izbore na svim nivoima.
Vi neuki bez škole se baš u sve razumete?Čuj autonoman? Dok god ih građani plaćaju porezima, nksu autonomni. Autonomni su samo privatni, ali nisu ni ua k. Otkad je ove Bolonje, ni državni nisu bolji.
vlast želi razrešenje krize...nije joj prijatno da rizikuje linč.... pristali bi oni na pregovore...može se opet tražiti da pregovore koordiniše EU ili Amerika i Rusija naprimer... mislim da bi vlast mogla da pristane na fer i poštene izbore kad bi to bio zahtev opozicije...na prelaznu vladu onakvu kakvu želi opozicija neće pristati..prosto jer ne moraju i ne žele da predaju vlast...nego izgleda da prozapadna opozicija strahuje od fer i poštenih izbora jer bi mogao neko drugi da dođe na vlast ili da av av sekta opet pobedi...mirne primopredaje vlasti kakvu traže sigurno neće biti...ali Vučić ne može da odbije zahtev za fer i poštene izbore jer ne želi da izgleda kao diktator ni unutra ni spolja gledano...ako pregovori i izborni proces budu pod pokroviteljstvom stranih sila moraće i da poštuje dogovoreno...plus opozicija treba da ima dogovor da ako se ne poštuje dogovoreno niko od njih ne izađe na izbore...
Vucic i Djilas ce izrezirati jos nekoliko kecerskih tuca, gadjanja jajima, farbom, fekalijama...
Mozda Vucicevi huligani i pretuku nekog od svojih pa kazu da su napadaci psovali Srbiju, Srbe i vikali Karaburma Republika...
Navatace jos neku trudnicu da padne u nesvest...
DB Milos ce se zalateti kamionom u bager na gradilistu...
Lazovic ce hidrantom prskati po cemu bilo...
...
vise ne trebamo, prodace sve sto vredi i zaduziti nas,
Srpska rec??To je ono, kada neko zaista brine o tebi a usput ne prebija sve ostale...
Pa naravno da su pravnici u pravu.
Dok je Vucic na vlasti nikakva promena sistema nije moguca.
Ne moze bez politike da se dodje do resenja...dosta vise sa glupostima.
Jel moguce da je neko toliko mentalno ogranicen da misli da samim paradiranjem moze da se dodje do sustinskih i neophodnih promena.
Pustite filozofe nema leba od filozofiranja.
Koji filozofi kakvi bakraci...Ljudi su sve gluplji i gluplji izgleda...prosto nemam drugo objasnjenje.
Sad je vreme da se krene sa pravim zahtevima.
Novi izbori sto pre,ali pod uslovom da svi studenti sa svih fakulteta jedinstveno stanu iza toga.
Da ucestvuju u izbornom procesu,jer samo oni mogu da budu garant uspeha....
Dakle nikakav Djilas i nikakva Marinika...samo studenti sa njihovom prelaznom vladom.
Da oni predloze imena sa vanstranackim licnostima opet kazem iza koje bi stali svi studenti,naravno uslov za izbore je sredjivanje spiska i sve sto treba.
Kada Vucic pokrade izbore,a pokrasce ih eto legitimitet i za peti oktobar.
Dakle samo se postavlja pitanje hoce li studenti zaista poceti da rade na smenjivanju Vucica ili ce izdati narod gurajuci neku svoju mantru bez politike sto nema logike.
Sve se slazem.Oni su nas već zadužili i to mnogo, beskrajno mnogo. Ne znam koliko je tačno da oni iz zajmova uplaćuju socijalna davanja.
Performans koji je pre neki dan izveden u Skupštini Srbije imao je, po meni, dva cilja:
1. Naneti štetu studentskim i narodnim protestima koji sada traju više od 100 dana
2. Naterati opoziciju napusti sednicu Skupštine kako bi se mirno, bez protesta usvojila 64-65 zakona koji su bili u proceduri
Studentima su naneli štetu. Parlamentarna opozicija je sama sebi nanela štetu.
Ovi studenti sa novim šatorima u Pionirskom parku pokušavaju narodu da objasne, da postoje i neki drugi studenti koji ne pešače, koje zanima samo učenje...
Ne dopada mi se što su Pravni i Filozofski fakultet u svađi, tj studenti ta dva fakulteta.
Možda će Vučić i dati tu prelaznu Vladu, kao što je raspisao izbore kada ih je Đilas tražio.
Postavlja se pitanje kako će se pravno sprovesti odluka o Prelaznoj Vladi. I drugo pitanje, ko će činiti tu Vladu?
U Srbiji je jednom već radila ta Prelazna Vlada, posle 5.10.2000.godine. U Vladi je bio i SPO koji je tada bio vanparlamentarna stranka, tačnije nije bila deo DOS-a.
ćuti i kuvaj nam pasuljNisi trebao da pišeš kolika je tarifa, sad će i @Stojkov Menidjer @Kerkyra @Schrodinger i svi Bosanci da odu da se prijave.
a kako znaš da je gotovo? m?Kasno je. Zatvorene su prijave.
Čekao sam da prođu.![]()
Sve se slazem.
Sto se tice prelazne/tehnicke/kako_god vlade, ono sto je kod nje najbitnije i nije ko ce je ciniti (do nivoa normalnog, naravno), vec STA CE TACNO ONI IMATI ZA ZADATAK.
To je ono sto je nama nedostajalo 5. oktobra - tacan plan sta ce ta nova vlast zapravo uraditi, osim smene prethodne.
Ja to ovako tumacim - svako je ocekivao 5. oktobra nesto sto je on smatrao da treba da se desi posle promene vlasti. Neko je ocekivao skidanje sankcija da bezi iz zemlje, neko da vladaju zakoni a ne kriminalci, neko da ce se ceniti znanje, neko da ce on sada biti vlast itd itd itd.
I posto nije postojao jasan i precizan plan, dobili smo VELIKO NISTA.
Zato ja podrzavam MOBU u ideji direktne demokratije, upravo se ovo spreci. Znaci kandidujes se, AKO ISPUNJAVAS RIGOROZNE USLOVE (strucnost, diploma, iskustvo/biografija, reference...) za odredjenog ministra i prilazes PROGRAM RADA sa VREMENSKIM ODREDNICAMA.
Ako ne uradis obecano, ili ne uradis u roku koji su obecao, mi, gradjani, mozemo da te smenimo iz odmah pokretanjem inicijative za smenu i glasanjem.
Time TACNO ZNAMO sta dobijamo tj sta nam je obecano, i TRENUTNO mozemo da SMENIMO ako nije ispunjeno. Onda sledi mozda i hapsenje, zavisno sta je ta osoba i njegov tim radio/radila. U najgorem sledi smena i bruka u politickom/profesionalnom smislu (neuspesan).
Posto za sada nemamo direktnu demokratiju, MI, NAROD, moramo prvo da se i mi maksimalno angazujemo u politiku, znam da niko to ne voli ali ako neces da te prevare..., a drugo moramo da pritiskamo politicke aktere od kojih nesto ocekujemo, da kazem tako od opozicije, da nam jasno predstavi KO ce STA da radi, KAKO i u KOM VREMENSKOM PERIODU.
To je vrlo blisko onoj Nogovoj ideji o izjavama, sa kojom ja licno se slazem, samo imam zamerku sto i ta izjava zavisi od pravosudnog sistema, a vidimo da recimo SADA i da postoje sve moguce izjave to nista ne bi vredelo kada pravosudje deluje iskljucivo SELEKTIVNO - za nas sve najstrozije i iz odmah, za NJIH "nisam oda'vle". Zato imam problem ako bi bila samo izjava, ko bi bio nadlezan da je kontrolise i da uradi sankciju ako se prekrsi. Ako to bude opet kriminalac koji zapravo i krsi zakon, onda od izjave nema nista.
Zato ja dajem prednost direktnoj demokratiji.
I zato je jako bitno, iz ovakvih diskusija se to vidi, da imamo svi kao narod jasan plan sta zelimo/ocekujemo od prelazne vlade, ili od vlade-na-ulici ako prelazne vlade ne bude (a svode se ocekivanja manje-vise na isto). Po meni ocekujemo - ispravite ako se ne slazete:
- oslobadjanje medija, ne samo RTS-a vec svih sa javnom frekvenicijom
- HAPSENJE KRIMINALACA IZ VLASTI i van vlasti - ovo je nesto sto niko ne pominje za tu vladu
- ciscenje izbornog spiska i pripremu novih izbora
- objavljivanje svih potpisanih ugovora i sravnjivanje stanja Srbije - koliko smo duzni, kome, za sta itd.
- vodjenje drzave u tehnickom mandatu (nema zaduzivanja i trosenja, samo se rade tekuce stvari u drzavi)
Za to će smradikali doživotnu da robijaju! Što su raselili pola srbije!kapiram da ste ovo trebali da radite posle 5-og oktobra ali niste
naknadno ste se setili tek posle 2012-te
ko je onda kriv
pa vi naravno
sad hoćete da "studenti" glume 5 oktobar ali situacija se mnogo promenila
em ima posla ko hoće da radi, em ima svega za kupiti i/ili ukrasti, em nema sankcija
da li ste razmišljali da odete u inostranstvo?
tamo cveta cveće
Испитати USAID случај, конфисковати незаконито стечену имовину и изручити у САД сваког ко их је поткрадао.Za to će smradikali doživotnu da robijaju! Što su raselili pola srbije!
Trebali SU ali NISU. I za to treba da odgovaraju.kapiram da ste ovo trebali da radite posle 5-og oktobra ali niste
naknadno ste se setili tek posle 2012-te
ko je onda kriv
pa vi naravno
sad hoćete da "studenti" glume 5 oktobar ali situacija se mnogo promenila
em ima posla ko hoće da radi, em ima svega za kupiti i/ili ukrasti, em nema sankcija
da li ste razmišljali da odete u inostranstvo?
tamo cveta cveće najmirisnije
I svi koji su setali 5 oktobra da skoce u Dunav moze???Trebali SU ali NISU. I za to treba da odgovaraju.
Inace ako ti je promaklo mahom su ti 5.oktobarci i sad u vlasti, ovaj put zajedno sa onima iz 1990.tih.
Studenti ne treba da ciste Srbiju, tu se slazemo, to je zadatak mene i moje generacije. Ja to i ne sporim.
A sto se tice da ima svega, ima za neke, ali za mnoge nema. Inace to ti je varijanta stavis hipoteku na kucu, uzmes pare od kredita, i udri trosi na zabavu. Ali kad posle X godina, posto je kredit sa odlozenim vracanjem, dodju zelenasi po novac, bice kuku lele.
Nama jos nije stiglo kuku lele.
I sad se ja pitam koji ste to vi za koje ima i posla i kupiti, jer ja sam u padu sa standardom od 2008. do danas, a ubih se od posla u zadnje 2 godine. I stalno mi govore "spusti cenu, nemamo para" a sve cene oko mene odose u nebesa. Pa se pitam koji to vi zivite u izobilju kada mi ostali stiskamo kais? A isto sam se pitao i 1990-tih, i 2000-tih, a i sada.
Nego imam ja predlog, da svi vi sto vam je sad super lepo vracate Vuciceve kredite, kad vam vec tako dobro ide da vas je prosto sramota.
Ако су правници онда би требали да капирају да са постојећим изборним законом Вучић опет побеђује и то лагано.
И да нема чистке на политичкој сцени док се то не одради.
Тим прелазним владама се само продужава агонија.
I sta, ja sad na ovo kao treba da odgovorim?