Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.688
Mene niko nije stipkao bez dozvole i kad sam sama studirala, sigurno nece ni sad.Nemoj, štipkaće te. Studenti su to, hormoni divljaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene niko nije stipkao bez dozvole i kad sam sama studirala, sigurno nece ni sad.Nemoj, štipkaće te. Studenti su to, hormoni divljaju.
A i to isto. Nikako da vidimo te studente, neku delegaciju bar njihovu, da saopstavaju neke svoje odluke, pa ni profesore cak. Bas su kao "Zoro".Zoro ce da skine masku i izadje iz misje rupe.
A i to isto. Nikako da vidimo te studente, neku delegaciju bar njihovu, da saopstavaju neke svoje odluke, pa ni profesore cak. Bas su kao "Zoro".
Gledam ovog krmka Šešelja, priziva da policija tuče studente. Vreća govana....
Cekaj a po kom osnovu se plenumasi predstavljaju kao studenti kad su napustili fakultete?
Дај изјаву Немањи Шаровићу.Pa vi mozda cenite po sebi jer sve radite za pare, ali tacno je, imam u planu da odem u BG, i bas je dobra prilika da pomognem ovim studentima da se izbore za ucenje, a ko hoce neka protestuje, samo nemoj da sprecava one koji zele da uce, jer bas nista ne postigose i + dosadise.
Samo sam jednom i jednu devojku videla na pocetku. Posle toga nikog.Kako nikako? Pa eno npr. u Utisku nedelje.
Daj ti, ionako samo ponavljate stoseve koje cujete jedan od drugoga. Krdo.Дај изјаву Немањи Шаровићу.
Samo sam jednom i jednu devojku videla na pocetku. Posle toga nikog.
Ko je dobio neke pare, nadji jednu osobu i prijavi gu informeru i kuriru, izmisli gu.Pa vi mozda cenite po sebi jer sve radite za pare, ali tacno je, imam u planu da odem u BG, i bas je dobra prilika da pomognem ovim studentima da se izbore za ucenje, a ko hoce neka protestuje, samo nemoj da sprecava one koji zele da uce, jer bas nista ne postigose i + dosadise.
Ko je dobio neke pare, nadji jednu osobu i prijavi gu informeru i kuriru, izmisli gu.
Ali i da su bili sporadicno, kakvi su to studenti - protestanti koji nemaju svoju delegaciju za pregovore?
Pa valjda imaju neke zahteve? Neka 4 zahteva?Kakva crna delegacija; o čemu oni imaju da pregovaraju?
Šta će im to?
Pa valjda imaju neke zahteve? Neka 4 zahteva?
Mislis, to tako moze godinama bez pregovora, ali zato samo da zahtevaju do unedogled?
Deo studenata, pre svega pravnika, smatra da promena sistema nije moguća dok god je Vučić na vlasti, jer je on glavni kočničar reformi Srbije.

Dobijate pare od ss sNs kartela za glasanje i organizovanjo šetanje bosanaca po Srbiji, postoje dokazi crno na bijelo.Izmisli ti i tvoj drug S1MCRO koji lupeta sve u 16 o nekim parama, pa prijavljujte. Vi ste taj nivo.
Znači drugi deo, pretpostavljam brojniji, misli kako je promena sistema moguća sa Vučićem? Da nisu možda rekli kako?![]()
Ne zanima ih Vučić uopšte. Ovo nisu stvari koje se tiču njega; on nije nadležan ni za šta ovde.
Nebitan je.

Pa valjda imaju neke zahteve? Neka 4 zahteva?
Mislis, to tako moze godinama bez pregovora, ali zato samo da zahtevaju do unedogled?
Zavisi od univerziteta. Neki imaju više od ta 4
Pa zahteve dostaviš i onda čekaš da se ispune. Nemaš ništa da pregovaraš.
Pa sad si poceo da izmisljas i "cepkas" na univerzitete, danas si cak i na fakultete..zna se koja su 4 studentska zahteva i profesori su vec razgovarali sa nadleznima, ali jednog trenutka ce morati i studenti, osim ako im opet profesori ne narede sta da misle, onako kako su se iza njih provukli i za plate.Zavisi od univerziteta. Neki imaju više od ta 4
Pa zahteve dostaviš i onda čekaš da se ispune. Nemaš ništa da pregovaraš.
Ma misli sta hoces, pises sve neke besmislice i nedokazane stvari, ali i da su dokazane, mene to ne interesuje, planiram da u hrani pomognem onim studentima koji zele da uce (mogu i da protestuju popodne sto se mene tice) ali vide da ovo nicemu ne vodi vec samo vecoj politickoj krizi u ovoj zemlji.Dobijate pare od ss sNs kartela za glasanje i organizovanjo šetanje bosanaca po Srbiji, postoje dokazi crno na bijelo.
Oni sa ovim zahtevima, ali i jednim zahtevom koji ne pise a koji se usmeno prenosi, o radu institucija, samo stvaraju sve vecu krizu u ovoj zemlji jer su uopsteni. Nista nisu postigli niti se to postize tako.Zamisli da si ti bila kod mene i da si mi razbila lampu.
I ja kažem kupi novu, zahtevam to od tebe. A ti 'hajde da pregovaramo'; nema šta da pregovaramo, napravila si štetu i izvoli popravi situaciju. Nećemo sigurno ništa da 'trgujemo' tu.
Pregovori su zamka. I dobro je da se studenti nisu upecali na tu klopku. Pokazalo se da nisu naivni.
Oni sa ovim zahtevima, ali i jednim zahtevom koji ne pise a koji se usmeno prenosi, o radu institucija, samo stvaraju sve vecu krizu u ovoj zemlji jer su uopsteni. Nista nisu postigli niti se to postize tako.
Pa naravno, onaj "materijalisticki", tu su se "nasli".Ništa nisu postigli, a parlament doslovno se juče sastajao da ispunjava jedan od zahteva?