Šta se sprema to u narednih nekoliko dana (pre famoznog 15. marta)

Pa vi mozda cenite po sebi jer sve radite za pare, ali tacno je, imam u planu da odem u BG, i bas je dobra prilika da pomognem ovim studentima da se izbore za ucenje, a ko hoce neka protestuje, samo nemoj da sprecava one koji zele da uce, jer bas nista ne postigose i + dosadise.
Дај изјаву Немањи Шаровићу.

П.с. у чему ћеш ти "помоћи" тим "студентима"?

Kako nikako? Pa eno npr. u Utisku nedelje.
Samo sam jednom i jednu devojku videla na pocetku. Posle toga nikog.

Ali i da su bili sporadicno, kakvi su to studenti - protestanti koji nemaju svoju delegaciju za pregovore?

Дај изјаву Немањи Шаровићу.
Daj ti, ionako samo ponavljate stoseve koje cujete jedan od drugoga. Krdo.

P.S. Dacu im hranu ako zatreba.

Pa vi mozda cenite po sebi jer sve radite za pare, ali tacno je, imam u planu da odem u BG, i bas je dobra prilika da pomognem ovim studentima da se izbore za ucenje, a ko hoce neka protestuje, samo nemoj da sprecava one koji zele da uce, jer bas nista ne postigose i + dosadise.
Ko je dobio neke pare, nadji jednu osobu i prijavi gu informeru i kuriru, izmisli gu.

Pa valjda imaju neke zahteve? Neka 4 zahteva?

Mislis, to tako moze godinama bez pregovora, ali zato samo da zahtevaju do unedogled?
Zavisi od univerziteta. Neki imaju više od ta 4

Pa zahteve dostaviš i onda čekaš da se ispune. Nemaš ništa da pregovaraš.

Zamisli da si ti bila kod mene i da si mi razbila lampu.

I ja kažem kupi novu, zahtevam to od tebe. A ti 'hajde da pregovaramo'; nema šta da pregovaramo, napravila si štetu i izvoli popravi situaciju. Nećemo sigurno ništa da 'trgujemo' tu.

Pregovori su zamka. I dobro je da se studenti nisu upecali na tu klopku. Pokazalo se da nisu naivni.

Zavisi od univerziteta. Neki imaju više od ta 4

Pa zahteve dostaviš i onda čekaš da se ispune. Nemaš ništa da pregovaraš.
Pa sad si poceo da izmisljas i "cepkas" na univerzitete, danas si cak i na fakultete..zna se koja su 4 studentska zahteva i profesori su vec razgovarali sa nadleznima, ali jednog trenutka ce morati i studenti, osim ako im opet profesori ne narede sta da misle, onako kako su se iza njih provukli i za plate.
Dobijate pare od ss sNs kartela za glasanje i organizovanjo šetanje bosanaca po Srbiji, postoje dokazi crno na bijelo.
Ma misli sta hoces, pises sve neke besmislice i nedokazane stvari, ali i da su dokazane, mene to ne interesuje, planiram da u hrani pomognem onim studentima koji zele da uce (mogu i da protestuju popodne sto se mene tice) ali vide da ovo nicemu ne vodi vec samo vecoj politickoj krizi u ovoj zemlji.

Zamisli da si ti bila kod mene i da si mi razbila lampu.

I ja kažem kupi novu, zahtevam to od tebe. A ti 'hajde da pregovaramo'; nema šta da pregovaramo, napravila si štetu i izvoli popravi situaciju. Nećemo sigurno ništa da 'trgujemo' tu.

Pregovori su zamka. I dobro je da se studenti nisu upecali na tu klopku. Pokazalo se da nisu naivni.
Oni sa ovim zahtevima, ali i jednim zahtevom koji ne pise a koji se usmeno prenosi, o radu institucija, samo stvaraju sve vecu krizu u ovoj zemlji jer su uopsteni. Nista nisu postigli niti se to postize tako.

BRAVO!

Screenshot_2025-03-06-21-46-33-498-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Back