Sprema se veliki protest 1. septembra? Oglasili se srednjoškolci

sinoc prosao oko 21h bilo oko 1000 stolica pored onih osmanlijskih satora i ogroman video bim sa vucicem kako objasnjava "mere"... gomila retarda skupljenih ko zna odakle cevce gratis sokove, coca cole, zderu sendvice, puse i zaabevaju se, niko ni ne gleda u bim.
Imaju 3000 dnevnicu, noćna je 4000, plus džabe junk food, njima vrh, top:mrgreen:

Imaju 3000 dnevnicu, noćna je 4000, plus džabe junk food, njima vrh, top:mrgreen:
al mos misliti nekoga ko uredjuje sajt politike a iz bg-a je garant i da mrtav ladan ko dobar dan stavi onu fotku...ko za vreme staljina a i broza kad su brisali kompromitujuce likove sa ratnih fotki tipa partizana i nacista kad su pregovarali u senci ratovanja...a da ne pricam o " drzavnim neprijateljima" koji su brisani u laboratorijskoj komori...dosao slucajno kad sam radio jedan film i do nekih originalnih negativa gde se vidi da pozitiv i negativ nisu ruku pod ruku :lol:

Definitivno kraj kriminalne sns bande, narod će u septembru da ih zapuši :mrgreen:
ko i u decembru, martu, junu, avgustu......................samo neka zapusavaju ko do sada.
Vec me vata nostalgija za njima, kada uskoro nestanu sa ulica.............a tolko smo se navikli na te, kako ih ti zoves, blokadere.

al mos misliti nekoga ko uredjuje sajt politike a iz bg-a je garant i da mrtav ladan ko dobar dan stavi onu fotku...ko za vreme staljina a i broza kad su brisali kompromitujuce likove sa ratnih fotki tipa partizana i nacista kad su pregovarali u senci ratovanja...a da ne pricam o " drzavnim neprijateljima" koji su brisani u laboratorijskoj komori...dosao slucajno kad sam radio jedan film i do nekih originalnih negativa gde se vidi da pozitiv i negativ nisu ruku pod ruku :lol:
Nemaš čoveka, nemaš problem:hahaha:

ko i u decembru, martu, junu, avgustu......................samo neka zapusavaju ko do sada.
Vec me vata nostalgija za njima, kada uskoro nestanu sa ulica.............a tolko smo se navikli na te, kako ih ti zoves, blokadere.
Velika septembarska akcija čišćenja sns svinjca :kafa:

1000007229.jpg

A jel su baš mnogo besni?

Misle da treba da imaju odmah i sada milione , sa 16 god, baš oni?

Pa mogu kao njihove dede i pradede 45 godine da biraju vile na Dedinju i po kratkom postupku......
Što bi se zamajavali tu nešto da rade ceo život kada je sve namešteno?

Vreme je za revoluciju!

Ne, nego treba da gledaju ćacijevce kako kradu milione i pritom im se usheravaju u život i budućnosti

Kad pomenu vile na Dedinju na koga si tačno mislio, na Brnabićku, Tomu Diplomu, Sinišu Malog, na bivšeg ministra Nebojšu, moraš malo preciziniji da budeš

Back