Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.354
Аха, то је она прича моја деца су добра, него ова друга су катастрофаMoja deca rade. Svi osim najmanjeg..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха, то је она прича моја деца су добра, него ова друга су катастрофаMoja deca rade. Svi osim najmanjeg..
Rotopalanka, što reče nacvrc-efendi Basarahttps://www.politika.rs/scc/clanak/...vnog-saobracaja-sve-ulice-u-beogradu-prohodne
stavili arhivsku fotografiju..
veruj Politici... ybt gde mi zivimo....
Imaju 3000 dnevnicu, noćna je 4000, plus džabe junk food, njima vrh, topsinoc prosao oko 21h bilo oko 1000 stolica pored onih osmanlijskih satora i ogroman video bim sa vucicem kako objasnjava "mere"... gomila retarda skupljenih ko zna odakle cevce gratis sokove, coca cole, zderu sendvice, puse i zaabevaju se, niko ni ne gleda u bim.
pijani basara cak i sa svojim najogavnijim cinizmima je za ove drogirane idiote pojam normalnosti...iako je i on iz bosne...tek da se znaRotopalanka, što reče nacvrc-efendi Basara![]()
al mos misliti nekoga ko uredjuje sajt politike a iz bg-a je garant i da mrtav ladan ko dobar dan stavi onu fotku...ko za vreme staljina a i broza kad su brisali kompromitujuce likove sa ratnih fotki tipa partizana i nacista kad su pregovarali u senci ratovanja...a da ne pricam o " drzavnim neprijateljima" koji su brisani u laboratorijskoj komori...dosao slucajno kad sam radio jedan film i do nekih originalnih negativa gde se vidi da pozitiv i negativ nisu ruku pod rukuImaju 3000 dnevnicu, noćna je 4000, plus džabe junk food, njima vrh, top![]()
https://nova.rs/vesti/drustvo/sprema-se-veliki-protest-1-septembra-oglasili-se-srednjoskolci/
ovi su nacisto odlepili
autorska
ko i u decembru, martu, junu, avgustu......................samo neka zapusavaju ko do sada.Definitivno kraj kriminalne sns bande, narod će u septembru da ih zapuši![]()
Nemaš čoveka, nemaš problemal mos misliti nekoga ko uredjuje sajt politike a iz bg-a je garant i da mrtav ladan ko dobar dan stavi onu fotku...ko za vreme staljina a i broza kad su brisali kompromitujuce likove sa ratnih fotki tipa partizana i nacista kad su pregovarali u senci ratovanja...a da ne pricam o " drzavnim neprijateljima" koji su brisani u laboratorijskoj komori...dosao slucajno kad sam radio jedan film i do nekih originalnih negativa gde se vidi da pozitiv i negativ nisu ruku pod ruku![]()
Velika septembarska akcija čišćenja sns svinjcako i u decembru, martu, junu, avgustu......................samo neka zapusavaju ko do sada.
Vec me vata nostalgija za njima, kada uskoro nestanu sa ulica.............a tolko smo se navikli na te, kako ih ti zoves, blokadere.
ko ne zna sta ovo znaci, stvarno je ovca.
Kao što rekohOvde nema "ђеце"
validni izvoru info
![]()
Ne mogu, toliko si me zbunio svojim "istinama" da sam u šokuKao što rekoh
"Osobe koje lazu zatrpavaju sa nepotrebnim detaljima"
nego ponovi sada to unazad![]()
Ne mogu, toliko si me zbunio svojim "istinama" da sam u šoku![]()
Fala ti ko bratu na ,,dobronamernim savetima"
Nemoj da se ukopavas vise.
A jel su baš mnogo besni?
Misle da treba da imaju odmah i sada milione , sa 16 god, baš oni?
Pa mogu kao njihove dede i pradede 45 godine da biraju vile na Dedinju i po kratkom postupku......
Što bi se zamajavali tu nešto da rade ceo život kada je sve namešteno?
Vreme je za revoluciju!
Na sve nabrojane a i još neke tipa Željko Pink.Ne, nego treba da gledaju ćacijevce kako kradu milione i pritom im se usheravaju u život i budućnosti
Kad pomenu vile na Dedinju na koga si tačno mislio, na Brnabićku, Tomu Diplomu, Sinišu Malog, na bivšeg ministra Nebojšu, moraš malo preciziniji da budeš
vlast je totalno odlepila kada dozvoljava da pojedinci iskoriscavaju maloletnu decu za svoje licno bogacenjehttps://nova.rs/vesti/drustvo/sprema-se-veliki-protest-1-septembra-oglasili-se-srednjoskolci/
ovi su nacisto odlepili
autorska
bitno je da ovi tvoji cenzus-prezivari zive u nedovrsenim kucama u borciKad pomenu vile na Dedinju na koga si tačno mislio, na Brnabićku, Tomu Diplomu, Sinišu Malog, na bivšeg ministra Nebojšu, moraš malo preciziniji da budeš
Na sve nabrojane a i još neke tipa Željko Pink.![]()
Jel ovo nadgrobni spomenik za sns?