HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.488
Не журим ја...Ima ih 80 miliona, te vrzina njihovog umiranja ne može da nam pomogne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не журим ја...Ima ih 80 miliona, te vrzina njihovog umiranja ne može da nam pomogne
Nas ima 6 miliona. Ne žure ni oniНе журим ја...
Има нас мало више, и нешто смо жилавији од кобасичара.Nas ima 6 miliona. Ne žure ni oni
A zašto misliš da su švabe bolje?Rekle puj pike ne važi posle poraza u ww2 i to su sada neki bolji,plemenitiji ljudi,jel?Istorija pamti kakve su švabe bile u ww2 i to se ne može izbrisati.Ista je to genetika onih što su ubijali 100 za jednog i spaljivali žive ljude po kućama,pljačkali,silovali,gurali u gasne komore...Pda, nedajbože da je drug Staljin nekoga UBIO.
Potpuno si poludio. Msm, nikada nisi ni bio normalan, ali sve si naivniji i djetinjastiji.
Oće to u godinama
Genetika, ha? Genetski si zločinac zbog Srebrenice? Gle, nisi, ne pušim ja te nacističke genetske kolektivne krivnje.A zašto misliš da su švabe bolje?Rekle puj pike ne važi posle poraza u ww2 i to su sada neki bolji,plemenitiji ljudi,jel?Istorija pamti kakve su švabe bile u ww2 i to se ne može izbrisati.Ista je to genetika onih što su ubijali 100 za jednog i spaljivali žive ljude po kućama,pljačkali,silovali,gurali u gasne komore...
Bolje to nego da nemaju mozga?I oni imaju Putina...
Genetika nego šta.Ne može onaj što je gurao ljude u gasnu komoru da ostavi normalno čeljade kao potomka.Genetika, ha? Genetski si zločinac zbog Srebrenice? Gle, nisi, ne pušim ja te nacističke genetske kolektivne krivnje.
I još nešto,u Srebrenici se nije dogodilo bukvalno ništa.Ali bukvalno.Genetika, ha? Genetski si zločinac zbog Srebrenice? Gle, nisi, ne pušim ja te nacističke genetske kolektivne krivnje.
Kako ne može? Danas je nagurao ljude pod nadstrešnicu na železničkoj stanici u novom sadu.Genetika nego šta.Ne može onaj što je gurao ljude u gasnu komoru da ostavi normalno čeljade kao potomka.
Pričamo o švabama Mario,promašio si temu.Kako ne može? Danas je nagurao ljude pod nadstrešnicu na železničkoj stanici u novom sadu.
Nacisti su nacistiPričamo o švabama Mario,promašio si temu.