Sta radite kada vam je jako dosadno na casu ???

• Začetnik teme Začetnik teme Acka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja juce zamalo da pojedem svesku na fizici.:neutral:

A na matematici me je Filip zasmejavao tako da nije bilo toliko dosadno.

A ja na tim casovima bas i nemam puno mogucnosti da radim neke interesantne stvari kad sedim u drugoj,odnosno prvoj klupi.:(

Sećam se horora kad sam sedila u prvoj klupi... :neutral:

Ne daj Bože, nikome!

Ne možeš da pričaš, ne možeš ništa da prepišeš, puškice ne možeš gde da instaliraš, jer nastavnik ima oči i gde ne treba da ima, ne možeš da škrabaš kad tije dosadno, odmah uzme svesku.

Jujuju.

Zato sad sedim u petoj klupi, iza mene jedna prazna i uživam samo tako. :)

Ili crtam, ili radim neke zadatke iz nekog predmeta koji volim. (:
Ili gledam kroz prozor.

Ili zatvorim oči i lebdim. (:

Ja sam gledala kroz prozor sve dok na iste nisu stavili one samolepljive trake. Stavili su nekih metar traka, tako da vise ne mozemo da blenemo napolje. A to im je i bio cilj.
Elem, sada vidim samo krosnje drveca, i par krovova u daljini, obliznjih kuca do skole. Moze da bude zanimljivo.

Poslednja izmena:
Danas sam sa drugom ceo čas preko bluetooth-a igrao Java verziju CS-a i nije nas nastavnica provalila(ili možda jeste a da nije htela ometati nas u žaru igre).Zaista je bilo interesantno posmatrati me kako se zbog gubitka ili pobede kreveljim gledajući u svesku(preko koje sam držao televon)i u gorem slučaju pljujem po istoj.:zstidljivko:Ali najžešći trenutak je bio kad sam druga malo jačim tonom(još malo pa prelazi u dreku)na sred časa pitao:"P**ko,jel' sam te ubio?!":lol:Sva sreća pa nastavnica nije reagovala na to...:super:

Meni je skoro uvek dosadno na casu!

1.Zasmejavam drugaricu i kad uspem u tome,obicno i ja sama zavrsim na patosu ispod klupe..jedva disuci.
2.slusam muziku
3.pisem pesme u svesci iz mate,srpskog..nebitno,pored svake lekcije imam i par pesama.
4.nekad se bas iskljucim i razmisljam
5.upadam u razgovore ortaka i proucavam njihova morbidna mastanja.
6.nekad i sa nastavnikom pricam..

Back