Sta radite kada vam je jako dosadno na casu ???

• Začetnik teme Začetnik teme Acka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
srecom pa sedim u zadnjoj klupi srednjeg reda pa me profesori i ne vide. na svim casovima mi je smor osim na fizickom i gradjanskom(zato sto je kao i da nema profesorke)
-kad sam prva smena prvo moraju novine da se procitaju sledeci cas radim ukrstene, sudoku....
-zajebavam se sa ortakom iz klupe
-smaram likove ispred sebe
-jedem i pijem
-blejim kroz prozor
-spavam
- u retkim slucajevima ucim za neki drugi predmet iz kog imamo kont. ili nesto slicno

Uh, skoro mi nikada nije dosadno. Kada se raspricam sa drugaricom, woohoo.
Jedino ako se zakacimo, tada smrt, posebno na istoriji.. Naslonim glavu na klupu, i uzivam... Ali ipak nocna mora. Mada to retko, tako da uzivancija, best friend, all i need. Nekad i mobilni cackam, i takoc. Na engleskom ne volim kada me pitaju kako ovo, ono.. tu gubim zivce, od dosade... Meh.

pa poshto ja lepo crtam (hehe al se ja hvalim)
ja lepo otvorim svesku iz bilo kog predmeta,pa krenem da zvrljam..
i toliko se zanesem u to..da mi je posle i zao shto se zavrshio chas xD (o boze,da li je moguce da samo to rekla??) uglavnom..jednom sam za vreme dvochasa nacrtala strip toliki da sam celu svesku(veliku) za srpski potroshila..i posle smo se okupile moje drugarice i ja pa smo chitale strip i kidale se od smeha :)

Zamislite sledecu situaciju :
Zadnja 2 casa u popodnevnoj smeni. Imate dvocas iz srpskog u kabinetu koji ima jedan jedini prozor prvi samom dnu, kod zadnje klupe. Zidovi beli kao u ludnici a ona svetla jaka kao u policijskoj stanici (tamo gde ispituju ljude).
Srpkinja vam je zesci smor i stalno zapada u zanos nad nekim glupim pesmama koje niko ziv ne razume. I nema sanse da slusam muziku ili da spavam jer ce odmah da poludi ako provali.
I sta sad ja da radim da mi sto pre prodje taj sugavi dvocas ???

Uhvatis druga iz klupe pa igrate zanimljive geografije
podjebavate profesoricu
uzmete onaj krug na kom ispisani nepravilni glagoli iz engleskog pa ubadate glagol koji ubodete to morate uraditi
odes do skolske kuhinje kupis grickalica i odvalis se hranom
istripavate da pusite joint pa se onda nicemu valjate od smijeha jer ste ispusili imaginarni joint
uzmete kredu izmrvite je i onda dilas belo po razredu
pitas da ides u wc, pa kad odes vratis se nakon 15 min i izvalis kako imas problema sa stomakom pa si povracao
sapces drugim ucenicima pogresne stvari dok odgovaraju i valjas se od smijeha
ljuljas se na stolici pa se skrsis pa ti se cjeli razred valja od smijeha ukljucujuci i profu
ubijedite profesoricu kako su pjesme dosadne i kako je bolje da se igrate emisije Zvezde granda i onda pustite one najnetalentovanije da se gube....

ako se sjetim jos neceg sto je aktuelno u nasoj skoli javim vam :)

Uhvatis druga iz klupe pa igrate zanimljive geografije
podjebavate profesoricu
uzmete onaj krug na kom ispisani nepravilni glagoli iz engleskog pa ubadate glagol koji ubodete to morate uraditi
odes do skolske kuhinje kupis grickalica i odvalis se hranom
istripavate da pusite joint pa se onda nicemu valjate od smijeha jer ste ispusili imaginarni joint
uzmete kredu izmrvite je i onda dilas belo po razredu
pitas da ides u wc, pa kad odes vratis se nakon 15 min i izvalis kako imas problema sa stomakom pa si povracao
sapces drugim ucenicima pogresne stvari dok odgovaraju i valjas se od smijeha
ljuljas se na stolici pa se skrsis pa ti se cjeli razred valja od smijeha ukljucujuci i profu
ubijedite profesoricu kako su pjesme dosadne i kako je bolje da se igrate emisije Zvezde granda i onda pustite one najnetalentovanije da se gube....

ako se sjetim jos neceg sto je aktuelno u nasoj skoli javim vam :)

Ovo mi se uopste ne dopada.

@tema
Fatam zjale.
Razmisljam.

Back