Daniela91
Primećen član
- Poruka
- 691
Slusham muziku...Dopisujem se sa drugaricama....Shvrljam po sveskama.....Uvek se nadje neshto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si u nekom ovom fazonu a?Meni kada je dosadno na casu sednem u kola i vozikam se po ucionici ili nabijem dinamit profesorki u bulju i onda kada eksplodira svi umremo od smeha woooohoooooooooo
tebi je dosadno na casu englekog a meni je dosadno na casu SvedskogZnachi, ubedljivo najdosadniji chasovi su chasovi engleskog, i pre mi je jako malo falilo da nachisto poludim i izadjem sa chasa. A sada, malo poludim pa neshto pevushim ili chak i pokusham da slusham profesorku ali, bezuspeshno. Kad bi samo mogla lepo da zaspem na chasu...
Јбт 2004... Тад сам ја рођенZamislite sledecu situaciju :
Zadnja 2 casa u popodnevnoj smeni. Imate dvocas iz srpskog u kabinetu koji ima jedan jedini prozor prvi samom dnu, kod zadnje klupe. Zidovi beli kao u ludnici a ona svetla jaka kao u policijskoj stanici (tamo gde ispituju ljude).
Srpkinja vam je zesci smor i stalno zapada u zanos nad nekim glupim pesmama koje niko ziv ne razume. I nema sanse da slusam muziku ili da spavam jer ce odmah da poludi ako provali.
I sta sad ja da radim da mi sto pre prodje taj sugavi dvocas ???
Ниси за џабе волим жене далмацијаj sam jednom samo gleda jednu malu koja mi se svidala onda sm trazio da me pusti u wc, bilo mi je malo nezgodno izac ali dobro san ga iscidija...
Дупло прекрстимо ноге и померамо се напред назадZamislite sledecu situaciju :
Zadnja 2 casa u popodnevnoj smeni. Imate dvocas iz srpskog u kabinetu koji ima jedan jedini prozor prvi samom dnu, kod zadnje klupe. Zidovi beli kao u ludnici a ona svetla jaka kao u policijskoj stanici (tamo gde ispituju ljude).
Srpkinja vam je zesci smor i stalno zapada u zanos nad nekim glupim pesmama koje niko ziv ne razume. I nema sanse da slusam muziku ili da spavam jer ce odmah da poludi ako provali.
I sta sad ja da radim da mi sto pre prodje taj sugavi dvocas ???