bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.820
Lidl je od izuzetnog znacaja danas I inace.A Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
... što ne pričate o tome.
Za probrane musterije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lidl je od izuzetnog znacaja danas I inace.A Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
Sin pravi sendvič?! Crna ti...Ima, ja nešto motam neke ponude za letovanjetražila neku seriju do malopre, al nema ništa po mom ukusu
sin upao i pravi sendvič usred noći. Završila neku prezentaciju za sutra. Pada kiša i interesuje me kada će bre da bude toplije. Interesuje me šta sutra da obučem, slojevito? Hoćeš još?
![]()
Jok, sad ću da uzmem da mu razvijem kore za gibanicu i spremim začasSin pravi sendvič?! Crna ti...
To je zato što imaju dve oštro suprostavljene strane. Da su svi protiv Vućića ili za Vučića, ne bi bilo zanimljivo.Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
Jel ima nešto drugo da vas zanima?
Pa stalno to govorim eve I dokumentiramA Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
Evo meni keva sad sprema palacinkeJok, sad ću da uzmem da mu razvijem kore za gibanicu i spremim začasono kad imaš 45 a mama ti sprema da ručkaš jer ne umeša sam da se snađeš
![]()
A vecina mi je tih na blok I modovi bi bili da ih je moguce ignoriratiVučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
Pa trebas poslati pice da bi do dejta uopce dosloMene interesuje ko o treba da plati piće na dejtu, ali avaj, odgovora nema.
За ове три године,немам ниједну једину поруку на Политици,а дошао сам непосредно пред почетак рата у Украјини.Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
А имамо марија80 који нас извештава о лидл-у о њиховим драњима на ниној тену на кулинарствуA Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
Ta nemojte kastiGeneralno je ovo dosadan forum sa malo zanimljivih ljudi, dosta provokatora i nije mi baš jasno šta ovde tražim.