Sta radite kada vam je jako dosadno na casu ???

• Začetnik teme Začetnik teme Acka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo se tako zaglavili na fizičkom u svlačionici, otpale kvake i nastavnik zalupi vratima... počinje sledeći čas, a mi još uvek u svlačionici...
Drugarica: " Ajmo da skačemo kroz prozor."
Drug: "Mhm, samo kad ne bi bilo rešetaka."

z:((

Veruj mi,to pojedince nije sprecilo...Dobro je,pa smo u prizemlju:)

A da nije to zato sto je neka skola,poput skole jecewaste,npr,bila koriscena ranije kao zatvor..?

I zbog toga((: Mada i razumem zasto su ih ostavili:lol:

Joj... znate sta... i ja imam jednu smaratorku tesku! Jos mi je razredna... Strasno!!! Dosadna je kao nista... Samo, hvala bogu, ja nemam jedan prozor, ali zidovi su narandzasti! xD I ludaca me smori mnogooo! Ali sta cu... Jos kad imam tri casa spojena kod nje... Ona pomno prati swe sto radimo... znaci, kad se zagledam u jednu tacku, ona me opominje, a posle zowe moje u skolu! Tako da definitiwno nema spasa... Ali, ako neko zna neki nacin da prezivim, neka kaze... :D

Jaoj, tek sa ovim što su dosadni. Po 15 puta na času puštaju to. Razlika je očigledna, samo ima nekih koji zaista poveruju da je zvonilo... pa po 10 puta se ispale, svaki put ustaju... XD

Često mi se dešava da mogu da se zakunem da sam čula zvono, a nije zvonilo.
(Ne puštaju ovi iz razreda zvuk zvona, previše su tupavi za to...:lol:)
I tako krenem da ustajem i pakujem se, svi me bledo gledaju. A onda Dušan, drug iz klupe: "Ma, Biljana, zvoni tebi u glavi!" :mrgreen:

Back