sta prvo gledate kod neke dobre cice/decka?

da li je ozenjen i nezadovoljan svojim brakom pa pokusava da se zabavi u svom jadnom zivotu trazeci mladje deset godina ko da ce mu vratiti mladost :rotf: ...da li ga je mama maltretirala dok je odrastao pa na nekom forumu sprovodi zenomrzecu politiku dok u stvarnosti cvrkuce ko pticica da draga dok ga zene gaze...da li je od onih frajercica koji deluju da imaju sve, a u stvari su potpuno prazni i nista ih zaista ne pokrece i ispunjava....da li je od onih koji su usavrsili disciplinu "kuku lele jadan ja kleti moj zivote", a nikad zaista nisu pokusali da promene svoj zivot...niti ce....ili je od onih sto konstantno menjaju kola, stanove, zene, prijatelje i poslove...a nikad zaista nemaju auto, dom, zenu, prijatelje i posao :)
tako

meni su sake na prvom mestu:)

Ma sve ja ti to snimim i odmjerim a posebno me privuce : Znas ono kad ima nesto u nekoj djevojci ono jebizovno sto te privuce napalis se u sekundi, kao da ima neku car u sebi pa te automatski privuce, ne mora da bude neka seksi bomba iz filmova vec neka obicna prosjecna djevojka ali ima tu seksipilnost u sebi ono odmah ti se digne! Eh to mene privlaci to kada dijevojka ima neku car,seksipilnost i naravno lijepo lice:D! O ostalim stvarima nema potrebe da se diskutuje!:D

ajoj, cice i dečkići :lol:

pa, za početak: cjelokupna pojava, visina, oči (pogled), osmijeh...
a ako mi je već tu simpatičan - obavezno pogledam ruke (tj. šake, prste)...
to je neki eliminatorni test...ako pričamo samo o fizičkom izgledu, naravno :)
e, osim toga je bitan glas, pokreti, smijeh i tako...:whistling:

Poslednja izmena:

Back