sta prvo gledate kod neke dobre cice/decka?

Krenem odozdo.Ako prođu cipele(i čarape), onda mogu da zagledam dalje.U protivnom, tu odustanem pa mož' da bude kakav 'oće frajer...

P.S. To ide s godinama. Ne moraju svi da razumeju o čemu pričam...

E kod tebe pi prosao........;)

Jer ja stvarno ako nemam dobru cipelu a ne zalim da ih platim dosta i ako mi nisu ciste , ko da se nisam obukao. Mogu na sebi da imam najbolju odecu i da mi je sve na sebi kako treba , ali ako mi hvali jedna sitnica na obuci, ceo dan sam ko na " trnju".

kazu da smo mi skorpije po tom pitanju veliki perfekcionisti

prvo gledam auto :mrgreen:

Kad izadje u setnju u svojoj ulici pa nabasas na njega kao sto sam ja danas, u sta onda gledas? :rolleyes: Ne mogu da opisem koliko mi je bio smesan. Kao da hoce da preskoci automobile ali nije uzeo dovoljno veliki zalet. Zivahan sav. Nije on uvek zivahan. A meni glavno pitanje ide kroz glavu "Pa ovo je njegova ulica". On je srecan zato sto sam i ja srecna. Dao bi milijardu evra za mene. I da, odgovor na temu je, gledam kako se smeje. I onda pocnem i ja da se smejem naglas. Znam sta bi bilo da je presao ulicu. Bolje sto nije. Necu da budem jeftina.

Vau,al' se zakacili svi za ovo"prvo gledam auto"
:) :) :)

Videla sam i mog decka numbera one gangstera u autu. Gde sam ja tu je i on. To mozda niste znali. :rolleyes: Prvo sam gledala vozaca, pa dzemper, pa auto. Ja nikad ne nosim dzempere izvan kuce. A on je obukao dzemper i to bas dzemper, nije ni dukserica dzemper, nije ni jakna dzemper, nije ni tanji dzemper, nego dzemper u pravom smislu. Gledala sam ga u dzemper.

Videla sam i mog decka numbera one gangstera u autu. Gde sam ja tu je i on. To mozda niste znali. :rolleyes: Prvo sam gledala vozaca, pa dzemper, pa auto. Ja nikad ne nosim dzempere izvan kuce. A on je obukao dzemper i to bas dzemper, nije ni dukserica dzemper, nije ni tanji dzemper, nego dzemper u pravom smislu. Gledala sam ga u dzemper.
I ja bas volim muskarce u dzemperima,pogotovo crnim...:rolleyes:

Kad izadje u setnju u svojoj ulici pa nabasas na njega kao sto sam ja danas, u sta onda gledas? :rolleyes: Ne mogu da opisem koliko mi je bio smesan. Kao da hoce da preskoci automobile ali nije uzeo dovoljno veliki zalet. Zivahan sav. Nije on uvek zivahan. A meni glavno pitanje ide kroz glavu "Pa ovo je njegova ulica". On je srecan zato sto sam i ja srecna. Dao bi milijardu evra za mene. I da, odgovor na temu je, gledam kako se smeje. I onda pocnem i ja da se smejem naglas. Znam sta bi bilo da je presao ulicu. Bolje sto nije. Necu da budem jeftina.

Dobro kad nije onaj tip @Novalstin prosao u tom trenutku tvojom ulicom autom.Mogo je da ga pokupi sa sve saobracajnim znakom za pesake, koliko je zinuo u tebe i nije se ponasao po propisima u bezbednosti u saobracaju.

Dobro kad nije onaj tip @Novalstin prosao u tom trenutku tvojom ulicom autom.Mogo je da ga pokupi sa sve saobracajnim znakom za pesake, koliko je zinuo u tebe i nije se ponasao po propisima u bezbednosti u saobracaju.

Nije to moja ulica. Da sam se udala za doticnog decka onda kad je mislio da mi je napravio bebu pa je bio napravio i momacko vece, a nije znao da ja igram i skacem a buduce trudnice moraju da miruju da bi postale trudne, da sam se udala tada za njega ni tada to ne bi bila moja ulica. On je bio pripremio jedno sasvim drugo mesto da me smesti, dok on nije tu nikad.

@topmodelsice, vidim da je tu bila situacija "ebo lud zbunjenoga".....

Bilo je to simpaticno, kad sad na to gledam. Bili smo zaljubljeni. I jedno i drugo smo to vece doziveli kao smak sveta. On zato sto necu da se udam za njega a ja zato sto je njemu zapelo da se udam za njega. Iako mi je to bilo trece momacko vece koje je napravio neki moj decko na isti nacin, a mozda i cetvrto, ipak nisam bila pripremljena, nisam to spremno docekala. Nisam ja takav tip devojke da mislim o udaji. Meni sve bude jasno onda kad dodjem i vidim da je zovnuo goste i obelodanio svima da se zeni.

E ajde ja da napravim momacko vece a ti budi "zbunjena", igraj i skaci celo vece pa sutra kao nista nije bilo. A ja necu nikome da pricam da sam ti napravio bebu. Sta ima ko da zna. Na kraju ne moramo ni ja i ti da znamo..., vazno da je bilo momacko vece i ono drugo posle toga.

Pa ebo te tebe covek ne sme da pusta na momacke veceri. Tebe izgleda najvise to privlaci....

Back