>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe...iskreno
A sta ces ako je dosao peske?
Krenem odozdo.Ako prođu cipele(i čarape), onda mogu da zagledam dalje.U protivnom, tu odustanem pa mož' da bude kakav 'oće frajer...
P.S. To ide s godinama. Ne moraju svi da razumeju o čemu pričam...
prvo gledam auto![]()
prvo gledam auto![]()

Vau,al' se zakacili svi za ovo"prvo gledam auto"
![]()
![]()
![]()
I ja bas volim muskarce u dzemperima,pogotovo crnim...:rolleyes:Videla sam i mog decka numbera one gangstera u autu. Gde sam ja tu je i on. To mozda niste znali. :rolleyes: Prvo sam gledala vozaca, pa dzemper, pa auto. Ja nikad ne nosim dzempere izvan kuce. A on je obukao dzemper i to bas dzemper, nije ni dukserica dzemper, nije ni tanji dzemper, nego dzemper u pravom smislu. Gledala sam ga u dzemper.
I ja bas volim muskarce u dzemperima,pogotovo crnim...:rolleyes:
Kad izadje u setnju u svojoj ulici pa nabasas na njega kao sto sam ja danas, u sta onda gledas? :rolleyes: Ne mogu da opisem koliko mi je bio smesan. Kao da hoce da preskoci automobile ali nije uzeo dovoljno veliki zalet. Zivahan sav. Nije on uvek zivahan. A meni glavno pitanje ide kroz glavu "Pa ovo je njegova ulica". On je srecan zato sto sam i ja srecna. Dao bi milijardu evra za mene. I da, odgovor na temu je, gledam kako se smeje. I onda pocnem i ja da se smejem naglas. Znam sta bi bilo da je presao ulicu. Bolje sto nije. Necu da budem jeftina.
Dobro kad nije onaj tip @Novalstin prosao u tom trenutku tvojom ulicom autom.Mogo je da ga pokupi sa sve saobracajnim znakom za pesake, koliko je zinuo u tebe i nije se ponasao po propisima u bezbednosti u saobracaju.
Taj je za mene...ahha sta ces ako nema auto vec FAP masinu?![]()
Uvek je takva situacija@topmodelsice, vidim da je tu bila situacija "ebo lud zbunjenoga".....
@topmodelsice, vidim da je tu bila situacija "ebo lud zbunjenoga".....
Prvo gledam celog coveka, al' obracam paznju na ruke. Ako nema lepe ruke, duge prste i onako produhovljene sake, dzabe! Doduse, u ruke gledam i zenama, mislim da one i te kako otkrivaju coveka.
I volim da mu ljubim ruke i da ih drzim uz lice...
Prvo gledam celog coveka, al' obracam paznju na ruke. Ako nema lepe ruke, duge prste i onako produhovljene sake, dzabe! Doduse, u ruke gledam i zenama, mislim da one i te kako otkrivaju coveka.
I volim da mu ljubim ruke i da ih drzim uz lice...

Jeste, a ne one glupe fore "oci su ogledalo duse..."....![]()