PETAR PAN
Iskusan
- Poruka
- 5.195
meni su sake na prvom mestu

hebes gestove.....ja prvo snimim oci i usne....pa guzu i noge
moze se tako tumaciti,a sta cemo sa prekrstenim rukama ili drzanje iza ledja?![]()
to je o.k ali sta ces ako ta devojka ima npr.sake ko lopate i kratke i debele prste i to sve kada pipnes bude ko smirgla...?![]()
O ledjima da ne pricam mnogo jer to ne moze da se isprica, to je prefinjen osecaj, u zavisnosti od toga kakvo imas drzanje moze besprekorno da se odredi da li pripadas aristrokatiji ili radnickoj klasi. To ti je alfa i beta sto se tice govora tela. Ili se kaze alfa i omega? :-) Boze, ja sam sama sebi dovoljna za zasmejavanje. Meni je to smesno, kao, da li se kaze alfa i beta, ili alfa i omega? Meni decko treba za sasvim druge stvari. A oni svi redom misle da je glavno da zasmejavaju devojku.
A prekrstene ruke i drzanje ruku iza ledja, to je isto sakrivanje saka, nesto krije.
znas onaj vic o Pinokiju:"SHMIRGLA JE ZAKON"!!!!![]()
a kojoj ti klasi pripadas? zasta ti treba decko???
bljak,video sam jednom davno takvu curu,sva je bila prekrasna ali kada sam joj video sake glasno sam se gnusao...
Bas sad razmisljam i ne znam, nikad mi nesto posebno nije upalo u oci, ili da sam okom ka nekom delu tela posebno stremila...
Ukupna pojava, sta znam... Svi su meni lepi, ko sto neko rece.![]()
Aristokratskoj, naravno. Treba mi decko da mi predstavlja zivu silu, da nikog ne zarezuje ni 2 %
da ima neshto u ochima ..neka misterija nereshiva i da mnogo govore, misim ochi'
posle ochiju gledam nanize..
ukupna pojava? znaci kada vidis celavog baju a on pritom ima 127,3 kg i siri opojne mirise oko sebe i to je tebi lepo...znaci svi?
dobro onda to znaci da ti treba pravi baja iz radnicke klase,nabildovan,krivog nosa koji glasno psuje i pljuje po podu?
da ima neshto u ochima ..neka misterija nereshiva i da mnogo govore, misim ochi'
posle ochiju gledam nanize..
Bas tako. Celavog baju.![]()
dobro onda to znaci da ti treba pravi baja iz radnicke klase,nabildovan,krivog nosa koji glasno psuje i pljuje po podu?
ima....akutni konjuktivitis..:razz: