sta prvo gledate kod neke dobre cice/decka?

Devojče, zaista me brineš...
c060.gif

Ne racunam fizicki izgled jer se to prvo primeti, ali onda slede nokti, usi i kosa. Dzaba njemu extra telo ako ima crno ispod noktiju, prljave usi i masnu kosu. A jos ako ima blato na nogavicama... :dash:

hm..blato na nogavicama :P.....a jos ako je blatnjava scena na putu a on ide peske ....
a mozda , kad je blatnjavo vreme treba hodati na stulama :lol:
a medne usi tek!i zemlja ispod noktiju..ko da je kopao raku za komsijsku kravu...bliostavo nema sta...:p

zamolila bih te da mi se vishe ne obracas ili isljuchivo putem posrednika...posredna demokratija je uvek bolja...

:lol: Pa šta ćeš da preduzmeš ako nastavim da ti se obraćam...? A hoću...
Eto...vi'š kako čovek sam sebi uvali... Da mi nisi rekla, možda bi te i manuo...a ovako...čisto sumnjam... Mada neću stalno... samo kad mi se namestiš...

..listove,potkolenicu,zadnju lozu,kvadriceps,kolena,struk,lopatice,prste,nokte(cak i boju),lakat,biceps,ramena,da nije neka bacacica diska(osim cecinog i te stvari sl.)..faca(nos,usta,usi,oci,jagodice,celenka,trepavice,sminka,)......e sve to vidim u delicu sekunde...pa ako je valjano....pustim zvuk divljine..ljubavni zov !!!!

..listove,potkolenicu,zadnju lozu,kvadriceps,kolena,struk,lopatice,prste,nokte(cak i boju),lakat,biceps,ramena,da nije neka bacacica diska(osim cecinog i te stvari sl.)..faca(nos,usta,usi,oci,jagodice,celenka,trepavice,sminka,)......e sve to vidim u delicu sekunde...pa ako je valjano....pustim zvuk divljine..ljubavni zov !!!!

Podrigneš, prdneš, ili...?

Back