guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
i da, postavim par "dubinskih" pitanja, ako se izvlachi/grize nokte/glumi klinichku smrt/pobegne glavom bez obzira - komunikaciju svodim na uljudno-hrishcansku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Devojče, zaista me brineš...![]()

Ne racunam fizicki izgled jer se to prvo primeti, ali onda slede nokti, usi i kosa. Dzaba njemu extra telo ako ima crno ispod noktiju, prljave usi i masnu kosu. A jos ako ima blato na nogavicama...![]()
.....a jos ako je blatnjava scena na putu a on ide peske ....

hm..blato na nogavicama.....a jos ako je blatnjava scena na putu a on ide peske ....
a mozda , kad je blatnjavo vreme treba hodati na stulama
a medne usi tek!i zemlja ispod noktiju..ko da je kopao raku za komsijsku kravu...bliostavo nema sta...![]()
Hvala, trudila sam se

zamolila bih te da mi se vishe ne obracas ili isljuchivo putem posrednika...posredna demokratija je uvek bolja...
Pa šta ćeš da preduzmeš ako nastavim da ti se obraćam...? A hoću...Pa nije tesko da pogledas svoje nogavice i ako vidis blato na njima obrises gaHvala, trudila sam se
![]()
![]()
..nego reci da si cistio/la blato sa nogavica 
ako te pitaju otkud ti crno ispod noktiju mojne da..nego reci da si cistio/la blato sa nogavica
![]()

..listove,potkolenicu,zadnju lozu,kvadriceps,kolena,struk,lopatice,prste,nokte(cak i boju),lakat,biceps,ramena,da nije neka bacacica diska(osim cecinog i te stvari sl.)..faca(nos,usta,usi,oci,jagodice,celenka,trepavice,sminka,)......e sve to vidim u delicu sekunde...pa ako je valjano....pustim zvuk divljine..ljubavni zov !!!!