Pa odakle i tebi da čovjek ima svest.
jer je preočigledno da ima
dok je preočigledno da bube i ostale životinje nemaju svest
Svesnost je stanje. Omogućava čoveku da prati, koordinira i voljno usmerava rad misaonog aparata u svrhu ostvarenja i održanja svog postojanja. Svest obuhvata sve misaone radnje, uključujući podsvesne, nadsvesne i...
tandara mandara što bi reko ljubo
nikakvo objašnjenje,opisao si dve potpuno iste radnje i to gotovo potpuno istim rečima
svest=svesnost,to su sinonimi ma koliko se ti,ja koji jesam i ostali serratori pravili da nisu jer tako ispadate sami sebi mudri i pametni jer imate milion definicija i razlikovanja svega,do u sitna crevca
što mi na pitanje odgovaraš pitanjem? primetio sam da to često radiš,nzm jel ti to fora neka il stvarno imaš neki poremećaj
msm bez ikakve uvrede i to al stvarno mi deluje kao da ti se nešto tipa baš loše desilo te si usled traume izlapeo skoro načisto što te je navelo da se ponašaš previše..hmm kako bih reko..''ljubazno'' i previše otvorenog uma,al baš isforsirano i folirantski,evo tipa kad ti je glista rekla šta da radiš i ti oma ko najpozniji rob je poslušo kao ''hehe ok pokusacu

''
nzm baš mi nekako creepy tvoje ponašanje overall sad kad razmislim i malko dublje analiziram,a i kad sam te malo bolje ''upozno'' ovdi na forumu,tj što sam ti više postova čito te imo podlogu da formiram tako neko mišljenje.
pa ono sa citatima da i ne spominjem,stvarno ko da..haha bolje da ćutim..ko da nemaš nijednu autentičnu misao i mišljenje i stav,ako si uopšte imao
msm kakva je to diskusija jbt,ja te lepo neš pitam da obrazložiš i argumentuješ,ti mi tu izigravaš lao cea il kog već degenerika i kao sumnjaš u sve s tim ''možda..hmm..'' pa još znak pitanja kao,da to ispadne dubokoumno i samoupitno haha
mesto lepo ko čovek lepo odgovoriš i izneseš ''dokaze''/argumente a ne glumiš nekog istočnjačkog mudraca,stoika,ratnika svetlosti šta li
beš mi sve nzm dal DVA normalna čoveka ovde imaju..svakom neš fali,al debeelo,onaj ja koji jesam preočigledni sektaš ispranog mozga koji je utripovo da je posiso sve znanje sveta jer koristi zajebane psihološke i filozofske termine; ljubo koji iako nekako čak ima i najviše smisla od vas ipak se vidi i on da je poremećen jer je umislio da je bog a i on bi volo muka ko ja koji jesam da osnuje neku sektu i da ga obožavaju i prave mu statue;ti sa tvojim nesnosnim kerefekama itd da ne nabrajam dalje
Evo, ja ovoga što Jeste do nedavno ništa nisam razumela. I što mi se činilo tada
da razumem, nije bilo razumevanje. Mada mi je uglavnodm delovao pomalo
''odnešen''.
Stekla sam svoj uvid i sada znam o čemu priča. I onda se pitam, čemu uopšte služi
ova razmena znanja i iskustava ovde, kada svako vidi samo ono što trenutno može
da vidi.
a daaj haha zar i ti.. kakav si bre ''uvid'' stekla u njegove baljezgarije,pa ni ON SAM ne zna šta lupa a nekmoli iko od njegovih ''sagovornika''
ovde retko ko i da je voljan da vodi PRAVU i stvarnu diskusiju i konverzaciju,nego svi vole ili da drže propovedi (ja koji jesam,ljubo) ili da ignorišu pitanja i prave se ''mudri'' razgovarajući sami sa sobom a ko šiša sagovornika (wirdz)