- Poruka
- 27.481
Jao Mugatu, samo kada bi znao...Hocu ti reci da dzabe trosis energiju. Ruznakolopov se slihta godinama i jos uvek nije supermoderator.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao Mugatu, samo kada bi znao...Hocu ti reci da dzabe trosis energiju. Ruznakolopov se slihta godinama i jos uvek nije supermoderator.
ne idem u kupovinu sa drugaricama..to je privilegija samo devojakati i ja bi bili bff![]()
savrsena i sve na mestu...Što, šta fali? Cura zategnuta ko praćka, ne bih je ni ja fulila da igram za istu ekipu i kad ne bih bila udata.
a ti spavao i preskocio125 poruka za 1 sat
a onda je krenula sa kritikom svega postojecegČekaj, polako. Još nismo izašli iz teretane.
Ko piše o godinama?
Tab rece da voli mladje
noge kao fudbaler.savrsena i sve na mestu...
meni fali,zato i ne gledam takve.valjda imam pravo na nesvidjanjeŠto, šta fali? Cura zategnuta ko praćka, ne bih je ni ja fulila da igram za istu ekipu i kad ne bih bila udata.
ali to ti je ljubomorno zensko..noge kao fudbaler.
ili mozda nemamo svi isti ukus..nego neke zene mrzi da vezbaju pa pljuckaju kad zenu ne mrzi i radi na svom telu.
da je lako vezbati , sve bi vezbale..pa rezim ishrane itd itd..
meni je moje telo savrseno.ali to ti je ljubomorno zensko..
na savrsenom telu ako nema sta onda ce izmisliti manu i falinku.
naravno to ne sumnjam.meni je moje telo savrseno.
Naravno da imaš pravo na preferencije, ko kaže drugačije taj je bolid.meni fali,zato i ne gledam takve.valjda imam pravo na nesvidjanje
i tetovaze ihsamo blago da zategnes fitnesom i bila bi savrsena ali iovako nisi losa![]()
da,imam kolekciju celujel su to steve madden patike?![]()
e to mi dugujes.. vec skaces 5 mesta gorei tetovaze ih![]()
kako sam ih prepoznaoda,imam kolekciju celu![]()
obavezno da se javis kad ta tvoja neozbiljna veza postane jos neozbiljnijai tetovaze ih![]()