andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.547
kazem ti,zajedno ukako sam ih prepoznao![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazem ti,zajedno ukako sam ih prepoznao![]()
posle mozemo zajedno da svratimo i u kabinu kad probaskazem ti,zajedno u![]()

javicu tiobavezno da se javis kad ta tvoja neozbiljna veza postane jos neozbiljnija![]()

cccposle mozemo zajedno da svratimo i u kabinu kad probas![]()
Ne volim kad je devojka preokupirana sopingom,to moze opasno da smara i obavezno mi se prispava u trznom centru.
znam par lokala na uscu i delti u kojima nije rigorozna kontrola ulaska u kabine a malo su zabacenije

znam i jaznam par lokala na uscu u kojima nije rigorozna kontrola ulaska u kabine a malo su zabacenije![]()

Iskusna.Nemoj brate da lažeš
Koja normalna žena vodi muža u šoping ?
sve mi se vise dopadas..zgodne nogice, tetovazice a delujes i vragolastoznam i ja![]()

pa evo ja idem sa drugaricom,ali ne bas rado,mada mogu da se prilagodim i koliko toliko delujem zainteresovanoNemoj brate da lažeš
Koja normalna žena vodi muža u šoping ?
Da bude Queen of Seven Kingdoms i ima tri zmaja?Devojka da ne bude prenapaljena niti prefrigidna,da je zanima politika i da bude svesna svog identiteta i da potice iz zdrave porodice
I to brateDevojka da ne bude prenapaljena niti prefrigidna,da je zanima politika i da bude svesna svog identiteta i da potice iz zdrave porodice
Da bude Queen of Seven Kingdoms i ima tri zmaja?

pa ovo je minimum minimumski,ko bi uzeo nesto ispod ovih kriterijumaDa bude Queen of Seven Kingdoms i ima tri zmaja?
a sto vredjas slobodnije dame?Imamo instagramuša pa izvolte

sto se mene tice politika ne treba uopste da je zanima jer ne zanima ni menepa ovo je minimum minimumski,ko bi uzeo nesto ispod ovih kriterijuma
Uzećeš brate kad ti pamet zavrti a ti slobodno piši liste valja se.pa ovo je minimum minimumski,ko bi uzeo nesto ispod ovih kriterijuma
sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
Pa još nije provrtjela kako muškarci funkcionišupa evo ja idem sa drugaricom,ali ne bas rado,mada mogu da se prilagodim i koliko toliko delujem zainteresovano
dobro sad obrisi slikusve mi se vise dopadas..zgodne nogice, tetovazice a delujes i vragolasto![]()

Meni uvek kaze,sedi ti i ja onda spavam na stolici ,ti si mnogo rigoroznaPa još nije provrtjela kako muškarci funkcionišu
Čim jednom kaže “idem sjesti” ona kaže ok a misli “nećeš ti više samnom ići”