- Poruka
- 131.667
ne kacim privatne fotke dama po netu jer je i pravilnikom zabranjeno a i nisam lik koji nije hebo ako se ne pohvali.ajde postavi sliku zategnute da vidimo i ocenimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kacim privatne fotke dama po netu jer je i pravilnikom zabranjeno a i nisam lik koji nije hebo ako se ne pohvali.ajde postavi sliku zategnute da vidimo i ocenimo.
O jbt, ja sve vreme impliciram da je cekanju kraj xDima istine u tome..pravo zboris..
cekamo andju ovde za desetak godina kad rasiri perca![]()
ne mislim.mislim samo zasto hoce da imaju misice,meni odvratno izgleda,ako to nekoga lozi,u reduMisliš - nekada su klofale tepihe vikendom ispred zgrade, a sada dižu tegove?
ma sa neta,ne privatne..ne kacim privatne fotke dama po netu jer je i pravilnikom zabranjeno a i nisam lik koji nije hebo ako se ne pohvali.
istezao sam se i veslaoa sta si ti tamo radio?
kasno je..udala si se.nauci me,ajde
znaci muskarac treba a zena ne treba da vezba?istezao sam se i veslao
ne pricamo o udatim nego razvedenimJoj što možete srrati nedeljom sabahilden joj ove udate što dolaze na forum sigurno traže ***** jer im je dosadno i učmalo u braku. More nosite se, nismo umrle ako smo se udale i barem smo se udale, koji je vaš izgovor.
kasno je..udala si se.
tebi zivot odlazi u minus fazu dok se ne razvedes..tad mi se javi..i dalje ces biti mladja od mene![]()
Meni su rekli da je ovo pravo mesto gde ću naći muža. Nemoj da mi sada kule rušiš!Joj što možete srrati nedeljom sabahilden joj ove udate što dolaze na forum sigurno traže ***** jer im je dosadno i učmalo u braku. More nosite se, nismo umrle ako smo se udale i barem smo se udale, koji je vaš izgovor.
Pa svakoj udatoj predviđate razvod, a sabahilden znači ranim jutrom.ne pricamo o udatim nego razvedenim
a sta znaci sabahilden?
nece da imaju misice nego zategnut stomak i guzu..velika razlika..a 6 pack je kod zena zbog vode u organizmu skoro pa nemoguc i samo ga prave entuzijaskinje imaju tako da nemas frke oko misicane mislim.mislim samo zasto hoce da imaju misice,meni odvratno izgleda,ako to nekoga lozi,u redu
znaci muskarac treba a zena ne treba da vezba?
Sabah - zora... zoromne pricamo o udatim nego razvedenim
a sta znaci sabahilden?
pregruba si prema njima,sad se tek nikad nece ozeniti od strahaJoj što možete srrati nedeljom sabahilden joj ove udate što dolaze na forum sigurno traže qujac jer im je dosadno i učmalo u braku. More nosite se, nismo umrle ako smo se udale i barem smo se udale, koji je vaš izgovor.
znamo mi da volis da se seksas i u brakuPa svakoj udatoj predviđate razvod, a sabahilden znači ranim jutrom.
pa da i mi kazemo "na sabajle"Sabah - zora... zorom
A da, ja nisam za udaju. Zaboravila sam.
Damnmoracu da te razocaram,ja sam verna![]()
Kad me krenulo već ni Deda Mraz ne postoji, žao mi je PinokiceMeni su rekli da je ovo pravo mesto gde ću naći muža. Nemoj da mi sada kule rušiš!
sad je i nezvanicno pred sudom priznato kao zvanicno.ali nisam zvanicno juhu
![]()
ja ne priznajem!sad je i nezvanicno pred sudom priznato kao zvanicno.
Pa vidjam stotine devojaka u teretani i sve su u tim odvratnim kenijskim bicepsima,sve ima je prezategnuto,to je tacno,meni se to ne svidjanece da imaju misice nego zategnut stomak i guzu..velika razlika..a 6 pack je kod zena zbog vode u organizmu skoro pa nemoguc i samo ga prave entuzijaskinje imaju tako da nemas frke oko misica![]()
otac tvoje dece priznajeja ne priznajem!