- Poruka
- 27.424
Uh!Kad me krenulo već ni Deda Mraz ne postoji, žao mi je Pinokice![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh!Kad me krenulo već ni Deda Mraz ne postoji, žao mi je Pinokice![]()
I boljepregruba si prema njima,sad se tek nikad nece ozeniti od straha![]()
e mora sve da ti se svidja sto i tabureuPa vidjam stotine devojaka u teretani i sve su u tim odvratnim kenijskim bicepsima,sve ima je prezategnuto,to je tacno,meni se to ne svidja
kakvom grehu?otac tvoje dece priznaje
i kako bre zivis u grehu a izrodila decu..strasno.
niko i ne prica o nekom dizanju tegova. .zategnutost lepo dobijas i fitnesom i kardio vezbama.po meni ne treba da dize tegove,a ne da ne treba da vezba
Nema potrebe za ovim.e mora sve da ti se svidja sto i tabureune daj boze da imas drugaciji ukus!
Dobro bre ne slihtaj se tolikoNema potrebe za ovim.
nije mi senu oprostila jos.Dobro bre ne slihtaj se toliko
Tebe odavno neko nije zagrlio.Dobro bre ne slihtaj se toliko
e nemoj sad bas sve da nas vredjas!Ne volim kad je devojka preokupirana sopingom,to moze opasno da smara i obavezno mi se prispava u trznom centru.
a ja sa druge strane obozavam da sopingujem i provesti 3..4 sata u TC-u sa damom mi je superNe volim kad je devojka preokupirana sopingom,to moze opasno da smara i obavezno mi se prispava u trznom centru.
idealna zena,moze ovog tab503 na koncertu da drzi na ramenima
ti i ja bi bili bffa ja sa druge strane obozavam da sopingujem i provesti 3..4 sata u TC-u sa damom mi je super![]()
Hocu ti reci da dzabe trosis energiju. Ruznakolopov se slihta godinama i jos uvek nije supermoderator.Tebe odavno neko nije zagrlio.
idealna zena,moze ovog tab503 na koncertu da drzi na ramenima
Čekaj, polako. Još nismo izašli iz teretane.Ne volim kad je devojka preokupirana sopingom,to moze opasno da smara i obavezno mi se prispava u trznom centru.
Što, šta fali? Cura zategnuta ko praćka, ne bih je ni ja fulila da igram za istu ekipu i kad ne bih bila udata.idealna zena,moze ovog tab503 na koncertu da drzi na ramenima