- Poruka
- 131.779
gotovo.. idi proveri jel sve ok.dobro sad obrisi sliku![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gotovo.. idi proveri jel sve ok.dobro sad obrisi sliku![]()
ne postoje takve zene,mozda ih je bilo u 19.veku ili u ruskoj poeziji.Uzećeš brate kad ti pamet zavrti a ti slobodno piši liste valja se.
sa mnom jestegotovo.. idi proveri jel sve ok.

Očito ti je ovo prvi susret sa HelgomMeni uvek kaze,sedi ti i ja onda spavam na stolici ,ti si mnogo rigorozna
prijatno si me iznenadilasa mnom jeste![]()
pas koji laje i ujedaprijatno si me iznenadila![]()

dal kad piskimo stojimo ili cucimo@tab503 vidi života ti da nam na profilima bude jesmo li seka ili braco, izludiše me brate ja sve @Krmenadlica kontam djevojčica ono bradonja nekiA sad i na drugoj temi ispade muško pa ono kako ću reći mužu dobi skroz drugi smisao.

Pa da, realno to je bitnije nego jesmo li poznat, uvažen, primećen.... Na stranu što volim zavirivati u gaćedal kad piskimo stojimo ili cucimo![]()
i cm u opisuPa da, realno to je bitnije nego jesmo li poznat, uvažen, primećen.... Na stranu što volim zavirivati u gaće

Ne mora, volim biti iznenađenai cm u opisu![]()

iznenadjenje moze biti i neprijatnoNe mora, volim biti iznenađena![]()

Neprijatnije od očekuješ seku a onoiznenadjenje moze biti i neprijatno![]()
zamisli da ga je tab merkaoNeprijatnije od očekuješ seku a ono?

Pa vidiš li ove Gost342783456? Mislim da su na pogrešnog nabasalizamisli da ga je tab merkao![]()
ti su presli granicu pa se pokajaliPa vidiš li ove Gost342783456? Mislim da su na pogrešnog nabasaliBrate nema ni nick da ti stoji
![]()

Poslije ...... nema kajanjati su presli granicu pa se pokajali![]()
Poslije ...... nema kajanja![]()

ucinite nesto da se pokajete
a šta ćemo mi koji ne jeb...
ovaj
koji se ne kajemo?
![]()

ucinite nesto da se pokajete![]()

Ne očekujem ništa.sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
nazalost, imam ekstremno visoka ocekivanja pa stoga ponekad i probleme.sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?