Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura?

trebalo bi ali za psihicke dijagnoze :mrgreen:
E ne znam kako njih par sa tim stavom čistunca kod kojih ceo život vlada samoća i nejebica sve na kraju znaju i skontaju preko rekla-kazala. Nije čudo što žene beže u tri lepe i ignorišu takve. On bi potvrdu iz suda i overenu kod notara sa brojem bivših i zdravstveni karton na prvom sastanku ili muvanju? Evo ceo svet ga čeka njemu da se pravda. On daje sud da li neko više ili manje vredi u odnosu na njega jer mu je to hobi. On ne bi vezu, strast, obaveze, seks i milion stvari koje idu kada uploviš u nešto sa nekim. Dok on daje sud o nekima ti isti žive život i zabole ih.

trebalo bi ali za psihicke dijagnoze :mrgreen:
E ne znam kako njih par sa tim stavom čistunca kod kojih ceo život vlada samoća i nejebica sve na kraju znaju i skontaju preko rekla-kazala. Nije čudo što žene beže u tri lepe i ignorišu takve. On bi potvrdu iz suda i overenu kod notara sa brojem bivših i zdravstveni karton na prvom sastanku ili muvanju? Evo ceo svet ga čeka njemu da se pravda. On daje sud da li neko više ili manje vredi u odnosu na njega jer mu je to hobi. On ne bi vezu, strast, obaveze, seks i milion stvari koje idu kada uploviš u nešto sa nekim. Dok on daje sud o nekima ti isti žive život i zabole ih.

Ti si isfrustiran čovek. Toliko je negativnosti u tvojim komentarima da je to strašno.

Nije mi jasna potreba da kopas po necijem zivotu,nit si bio deo njega tada nit mozes da ga izmenis.. Nikad ni sama ne pitam niti volim da mi se prica,tacnije zabranim takve teme.

Ti si isfrustiran čovek. Toliko je negativnosti u tvojim komentarima da je to strašno.
Ajde napravi qurcometar kad si toliko pametan i idi meri ženama sa koliko njih su bile. Strašno koliki egoizam ti nije skresan kad si bio mali. Isfrustriran nisam jer ne idem po selu da brojim ko se sa kim koliko puta tucao kao ti. Ne vodim tračaraje i nije mi tema šta je ko fasovao od polnih bolesti. Nego nisi mi odgovorio el ***** ti nešto ili samo zamisljaš zene koliko su se jebavale?

Nije mi jasna potreba da kopas po necijem zivotu,nit si bio deo njega tada nit mozes da ga izmenis.. Nikad ni sama ne pitam niti volim da mi se prica,tacnije zabranim takve teme.
Mislim hobija ima raznih eto neko ide po selu i krsti magariće. Tako neko ide i broji ko je koliko? Malogradjanštvina sakrivena kao bajagi iza nekog morala dok se u praksi nema svoj život nego žive tudji.

Pre bih rekla da izlaze tvrđeg obraza i naduvanijeg samopouzdanja. Istrošeni izađu oni naivni koji se upecaju da im nešto znače.

Mada, ako se otvrdlost računa u rashodovanost... kao guma kad otvrdne
Rashodovanost po Vukajliji:
Istrošeno usled prevelike upotrebe ili je jednostavno istekao rok u kome je trebalo da koristi svrsi. Najčešće se koristi za opis dotrajalih kola, mašina i drugih sredstava za rad, mada se može koristiti i u drude svrhe.

Moze se to nastelovati ponovo :lol:
Samo treba znati i imati pravi alat za to :kafa:

Не, зато што ја нисам имао ниједну авантуру, и таквима је већ све постало безвезно.

Клишеи, клишеи,

Пријатељство је везано за егзистенцију.

Како живота тако и својине

Када дрма танатос дрма и Ерос.

--
Ко зна да преприча, водим на ручак... :kafa:

Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?

Kako uopste to izgleda, dodje i preprica mi sa kim je sve otisao u haustor ili u sumicu?
Verovatno bi mi ta kafa sa njim bila poslednja jer ne bih volela sutra i mene da utrpa u prepricavanje nekoj novoj curi. Znas kako, sa Freyom sam na klupi, u onom parku levo od trafike...

Ozbiljno, ne komentarisem bivse.
Sta je bilo izmedju nas, da li jesmo ili na kraju nismo, zasto vise nismo, kako nam je bilo...to bas nikada nikome nisam kazala.
Volim da mislim da sam verna i nakon raskida.

Tako da...ne pitam i ne zanima me sa koliko njih je bio. Odnos prema meni cenim tu, na licu mesta.
Ako je svaler saznacu, ne treba mi njegova proslost.

Kako uopste to izgleda, dodje i preprica mi sa kim je sve otisao u haustor ili u sumicu?
Verovatno bi mi ta kafa sa njim bila poslednja jer ne bih volela sutra i mene da utrpa u prepricavanje nekoj novoj curi. Znas kako, sa Freyom sam na klupi, u onom parku levo od trafike...

Ozbiljno, ne komentarisem bivse.
Sta je bilo izmedju nas, da li jesmo ili na kraju nismo, zasto vise nismo, kako nam je bilo...to bas nikada nikome nisam kazala.
Volim da mislim da sam verna i nakon raskida.

Tako da...ne pitam i ne zanima me sa koliko njih je bio. Odnos prema meni cenim tu, na licu mesta.
Ako je svaler saznacu, ne treba mi njegova proslost.
Živiš za danas i za sutra i baš te briga za juče. Totalno ispravan stav. Ako je tebi neko dobar šta te briga sto za njih 20 nije bio. Zašto život posvetiti tračarenju i nekakvom bunarenju u prazno?

Back