Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Nja, nja...valjda je vec poceo proces pretvaranja u lepog labuda.![]()

Ne bih da budem nešto što nisam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nja, nja...valjda je vec poceo proces pretvaranja u lepog labuda.![]()

Majke mi...
po meni to ne ide..jedina boja koja ide uz cveno je crna i bela..(po meni)
crveno & zeleno wtf..?! ali dobro,kako hocjesh. . . .![]()
Maslinasto zelena haljina sa nekim svetlim delom, bež tačnije.
Do kolena, krajevi imaju falte, a gore ima tanke bretele. Bretele, to nešto na grudima xD i traka u kosu će biti istog dezena. Sve u svemu, romantic child.
Nije ono što sam želela ali pošto nemam vremena da šijem (a i uvek postoji rizik da ne ispadne onako kako sam želela) kupih 3. haljinu koju sam probala. Ladno ulazim u S, i nemam živaca da obilazim ceo grad. Sve u svemu, u NS je izbor katastrofa tako da ovo i nije ispalo loše ali definitivno nije hipi.
Dole sam planirala rimljanke, no juče sam ih probala i tako mi odvratno stoje.
Majka me nagovara da kupim neke platforme od plute, sa punom petom, jer štikle defiitivno neću, a patike ne idu uz ovo.
Ma šta više baljezgam, videćeš sliku!
I da, crveno i zeleno ide!![]()

Ja mislim da svaka boja moze da se ukombinuje, samo ako je sve fino sklopljeno i sa dozom umerenosti. A ne ko papagaj, dja tamo dja amo boje, da ne bude razbacano

U chemu je fora biti ruzhno pache?
ja hvala bogu nikad nisam bila,niti se nadam tome![]()

Zar nemas neko motorche?Sednete oboje pa ajd na maturu.U sve mogu da verujem , ali ovo
Danas me pita jedan drugar u cemu cu da dodjem da odvezem drugu drugaricu na drugarsko , i ja naravno----> o_0
Tek posle pitaju me ona i njene drugarice u cemu cu da dodjem po nju i da joj javim kad dolazim.
Ljudi su ozbiljni , ja ne mogu da verujem kakav je sad pa to obicaj
Da li to i kod vas postoji xD
Mislim nikad nisam cuo za tako nesto
Ja sam se odusevila izborom odece,mislila sam da ce biti nesto u narodnjackom stilu. 
U sve mogu da verujem , ali ovo
Danas me pita jedan drugar u cemu cu da dodjem da odvezem drugu drugaricu na drugarsko , i ja naravno----> o_0
Tek posle pitaju me ona i njene drugarice u cemu cu da dodjem po nju i da joj javim kad dolazim.
Ljudi su ozbiljni , ja ne mogu da verujem kakav je sad pa to obicaj
Da li to i kod vas postoji xD
Mislim nikad nisam cuo za tako nesto
)
...

Ja sam razmishljao o jednom ovakvom odelu , koje bas izgleda svecano , zar ne, kakvo je imao Yngwie Malmsteen na koncertu '89 .Samo problem ne mogu da ga nadjem Pa vas molim ako znate da mi napišete gde da nađem takva odela ( 80's for life) pogotovo ovo jer ima tome već 20 godina kako je bilo aktuelno ali ja bolje odelo nisam videlo.
![]()
![]()
i da citiram alexa
Ostavi se toga, razlikovaćeš se od ostalih, osim ako baš želiš da svi obrate pažnju na tebe i da te spomenu pri prepričavanju kao: "znaš onom Peru, Žiku, Lazu"; "Koji Pera, Žika, Laza?"; "Ma onaj što je obukao ono, znaš".
Šta misliš o ovome?
Nije odeća koja je primerena za takvu priliku, možeš se posle pokajati.