Sta obuci na maturi???

opshta neka pomama za starkama na maturi
evo vidjam sve neku dechurliju (moj brat je osmi razred pa zbog toga) svi oce starke
kad krene to pomodarstvo.....
A kako si ti bio obucen na maturi? :mrgreen:

Čekaj sad. Ukusi su različiti.

Po meni jeste seljačko kada se devojke (nazovi devojke, još deca) obuku u dopičnjake, nadograde nokte i popnu na štikle od 12 cm. Obavezno nešto da bude zlatno, ako nije zlatno onda nisi doteran. A sve uzori sa Granda.

Starke možda nisu svečane, ali za malu maturu i nije potrebna velika svečanost.
A ako se njoj ne dopadaju štikle, ili misli da ne zna da hoda u njima (većina njih ne zna, ali bitno da se nose -.-) ni ne treba da ih nosi. Što se tiče starki, ako je to inače njen stil odevanja, ne vidim čemu odstupanje.
Sa ovim se slazem u potpunosti...^^
Inace recimo da se meni svidja ova kombinacija, sasvim primereno, imam jos godinu dana da razmislim pa se mozda i odlucim za nesto slicno.:mrgreen:
13782741_0.jpg

Au brate, sad ga pretera.

U redu je biti drugačiji, i pohvalno ali ne treba preterivati.

Ja sam prva protiv preteranog preterivanja, al zamisli malko bolje kombinaciju. Bila bi to fina, gotovo svedeno crna kombinacija, sa nekom jednostavnom haljinom, cak bi bila kultivisanija nego u starkama. Ako bas hoce, nek izbaci ove carape, al meni je i sa njima kombinacija dosta neutralna.

Ulice

Da ali martine?! Okej su martine ovako, na svirkama, svakodnevno, blabla... ali ne za maturu.

Krepto

Mrrr.... with big big blue eyes... :heart:

Što se tiče starki, najviše me i nervira to što ih nosi pola grada. -.- Još sam neki dan videla zlatne. O_o
Draga deco, držite se vi svojih zlatnih najki, ali ne uništavajte ovo. :sad2:

Ulice

Da ali martine?! Okej su martine ovako, na svirkama, svakodnevno, blabla... ali ne za maturu.
Krepto

Što se tiče starki, najviše me i nervira to što ih nosi pola grada. -.- Još sam neki dan videla zlatne. O_o
Da ali martinke je cak kulturnije obuti za takvu priliku nego patike, i to starke. Ja inace nosim starke, al nisu za takvu priliku.

Da ali martinke je cak kulturnije obuti za takvu priliku nego patike, i to starke. Ja inace nosim starke, al nisu za takvu priliku.

I ja nosim starke svakodnevno(teget):heart:
Ali mi bas deluje kul crna haljina obicna sa starkama,recimo crnim na maturi...
Mada mi moji kazu kao na foru "el ces i za maturu starke?"!!!kao ne idu uz haljinu,i teraju me neke crne baletanke:(:(:(:(:(:(:(:(
Nazalost skoro svi se slazu sa njima...:( :( :( :(
A ja necu baletanke i nikakve stikle da tamo padam na maturu,kao najveci debil...:(
Jedna drugarica(inace 'cudna' shvatice neki VALJDA) kaze da bi mi starke odlicno isle uz haljiniicu,i kaze da svaka boja ide uz crnu haljinicu...:think::think:

Ja ne znam...imam malo vremena...:(
Sta da uradiM?:confused::confused::confused:

Ulice

Krepto

Štoooo
ja imam srebrne :D
ma sve je to super ako se dobro iskombinuje

ja sam danas upala u krizu sa haljinom,više mi se ne sviđa
a kasno mi da idem po novu,mada ko zna
u svakom slučaju,sad planiram da uradim nešto bolesno sa glavom pošto mi je haljina jednostavna i ostavlja prostora za eksperimentisanje :mrgreen:

Po mom misljenju starke i martinke nisu za maturu.Kako mrzim kad ljudi imaju potrebu da kontriraju celom svetu.Razumem da neko nece da nosi stikletine,ali doci u starkama na maturu ko najveci klosar je jos gore.I to samo da bi se razlikovali od ostalih.

podrzavam te brate....mrzim jebene starke...
ne znam sta ti nosis ali za mene air max zakon

Skejterke i magnumke! Dok mi se noga ne navikne na prelazak sa jedne obuce na drugu imam zuljeve na petama i koje kad duze pesacim bole u tri lepe! Ja sam nosio cipele na maturi,farmerke,kosulju i dzemper! Muskarcima preporucujem neke cipele,mada mogu i patike ili martinke ali prebacite farmerke preko njih! Meni je max nekeko preskup i suvise fensi,ali ne znam nisam probao verovatno su udobne!:)

Kako vas ne bole pete od starki? Mrzim te patike... Skupe su,a nema na njima jedno platno,djon od gume i jebeni znak koji je izgleda najskuplji na njima i sad smo kul! sutnes nesto i polomis prste u njima!

Pa dobro,ne idu oni na maturu s namerom da se shutiraju...:P

ali sve jedno,i meni su fuj starke,i josh fora je svi shto nose starke,ke*aju kako fenseri nose samo nike,firmirano i to,a ovi nose iskljuchivo converse,all star, uglavnom ne nose kineske, a posle neshto seru za ove shto nose nike..:thumbdown:

Back