Sta obuci na maturi???

Majke mi...
po meni to ne ide..:) jedina boja koja ide uz cveno je crna i bela..(po meni)
crveno & zeleno wtf..?! ali dobro,kako hocjesh. . . .:p

Ja mislim da svaka boja moze da se ukombinuje, samo ako je sve fino sklopljeno i sa dozom umerenosti. A ne ko papagaj, dja tamo dja amo boje, da ne bude razbacano.

Maslinasto zelena haljina sa nekim svetlim delom, bež tačnije.

Do kolena, krajevi imaju falte, a gore ima tanke bretele. Bretele, to nešto na grudima xD i traka u kosu će biti istog dezena. Sve u svemu, romantic child.

Nije ono što sam želela ali pošto nemam vremena da šijem (a i uvek postoji rizik da ne ispadne onako kako sam želela) kupih 3. haljinu koju sam probala. Ladno ulazim u S, i nemam živaca da obilazim ceo grad. Sve u svemu, u NS je izbor katastrofa tako da ovo i nije ispalo loše ali definitivno nije hipi.

Dole sam planirala rimljanke, no juče sam ih probala i tako mi odvratno stoje. :eek:

Majka me nagovara da kupim neke platforme od plute, sa punom petom, jer štikle defiitivno neću, a patike ne idu uz ovo.

Ma šta više baljezgam, videćeš sliku!

I da, crveno i zeleno ide! :heart:

Bas lepo.
Ako umes da ides, uzmi platformu. Ili stikle. Ne znam sta vise ide uz model tvoje haljinice ..:)

Ja mislim da svaka boja moze da se ukombinuje, samo ako je sve fino sklopljeno i sa dozom umerenosti. A ne ko papagaj, dja tamo dja amo boje, da ne bude razbacano

Pa meni na primer ne mozhe :)
(po meni) roze i narandzasto nikad nije ishlo,zhuto i crveno,zeleno i ljubichasto,itd kako god da ga ukombinujesh :)

ako nosim crveno,onda je to samo crveno,mozhe neshto crno ili belo uz to,ako nosim zhuto onda sam zhuto..itd...:p

Da, da, da.
Crveno, belo ili crno eventualno, znam.
Recimo: Narandzasta majica, zelene lanene pantalone, narandzaste japanke ili rimljanke i narandzasta torba. Premda ja nemam zelene pantalone, ali nesto na tu foru. Reko da ti kroz primer pojasnim moje shvatanje kombinovanja boja.
Ali naravno, neke kombinacije se ni meni ne dopadaju.

U sve mogu da verujem , ali ovo
Danas me pita jedan drugar u cemu cu da dodjem da odvezem drugu drugaricu na drugarsko , i ja naravno----> o_0:neutral:
Tek posle pitaju me ona i njene drugarice u cemu cu da dodjem po nju i da joj javim kad dolazim.:hahaha:
Ljudi su ozbiljni , ja ne mogu da verujem kakav je sad pa to obicaj
Da li to i kod vas postoji xD
Mislim nikad nisam cuo za tako nesto

Poslednja izmena:
Danas me pita jedan drugar u cemu cu da dodjem da odvezem drugu drugaricu na drugarsko , i ja naravno----> o_0:neutral:
Tek posle pitaju me ona i njene drugarice u cemu cu da dodjem po nju i da joj javim kad dolazim.:hahaha:
Zar nemas neko motorche?Sednete oboje pa ajd na maturu.:D A trebao si joj reci dolazim biciklom,ne oblaci suknju!

Jaaaaaaao,sad smo bili da gledamo male maturante i kaaaako su slaaaatki :heart: Ja sam se odusevila izborom odece,mislila sam da ce biti nesto u narodnjackom stilu.
(Ako jos niste culi,postoji i taj stil :D )

Preprepredivno. Mama me zvala da se vratim jer sam isla pravo iz skole. :(

Sjeee.
Kod mene to nije imalo a nema ni kod moje sestre vala.
Sta, treba limuzinu da im iznajmis? Pomodarstvo...

Ostavi se toga, razlikovaćeš se od ostalih, osim ako baš želiš da svi obrate pažnju na tebe i da te spomenu pri prepričavanju kao: "znaš onom Peru, Žiku, Lazu"; "Koji Pera, Žika, Laza?"; "Ma onaj što je obukao ono, znaš".

Šta misliš o ovome?
Nije odeća koja je primerena za takvu priliku, možeš se posle pokajati.

Izvinite za off ali ...

Wauuuuuuuu cool avatar (House) AleX:D
Gledam tu seriju (House M.D.)odgledao sam skoro sve epizode :D:D:D
Steta sto 6. Sezona pocinje tek u Avgustu:sad2:
Jel gleda jos neko ovu seriju

@tema:
da citiram sebe :mrgreen:
Ja sam razmishljao o jednom ovakvom odelu , koje bas izgleda svecano , zar ne, kakvo je imao Yngwie Malmsteen na koncertu '89 .Samo problem ne mogu da ga nadjem Pa vas molim ako znate da mi napišete gde da nađem takva odela ( 80's for life :D ) pogotovo ovo jer ima tome već 20 godina kako je bilo aktuelno ali ja bolje odelo nisam videlo.
yngwie.jpg

hqdefault.jpg

i da citiram alexa
Ostavi se toga, razlikovaćeš se od ostalih, osim ako baš želiš da svi obrate pažnju na tebe i da te spomenu pri prepričavanju kao: "znaš onom Peru, Žiku, Lazu"; "Koji Pera, Žika, Laza?"; "Ma onaj što je obukao ono, znaš".

Šta misliš o ovome?
Nije odeća koja je primerena za takvu priliku, možeš se posle pokajati.

Poslednja izmena:

Back