Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Rekao sam da je zakljucavam za nekoliko dana,postavljac teme reche da mu je vazno pa reko ajd neka mu je.Zašto ostaviti temu kad postoji još jedna sa istim sadržajem?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam da je zakljucavam za nekoliko dana,postavljac teme reche da mu je vazno pa reko ajd neka mu je.Zašto ostaviti temu kad postoji još jedna sa istim sadržajem?![]()
Eto spojio sam obePa vidim,ali neka nastave "diskusiju" na onoj temi.
Isto je.(;

Ma mene drugi ne znimaju. Martilyn Manson ima najbolji stajlink , stavicu ipod ovog posta.e verovatnoje hteo ovo, šta god to bilo, da se ne bi razlikovao od drugih...
Ne zanimaju me Pera i Zika a ja sam LazaOstavi se toga, razlikovaćeš se od ostalih, osim ako baš želiš da svi obrate pažnju na tebe i da te spomenu pri prepričavanju kao: "znaš onom Peru, Žiku, Lazu"; "Koji Pera, Žika, Laza?"; "Ma onaj što je obukao ono, znaš".
Šta misliš o ovome?
Nije odeća koja je primerena za takvu priliku, možeš se posle pokajati.
Pa nisam ni msilio PReteranoPa da!Mozes da uradis neko malko cudnije odelo, al nemoj bas da preteras, ostani normalan, mozes da se pokajes posle.
Ma mene drugi ne znimaju. Martilyn Manson ima najbolji stajlink , stavicu ipod ovog posta.
Ne zanimaju me Pera i Zika a ja sam LazaPa nisam ni msilio PReterano
Pa da!
I hvala svima ali ja i dalje neznam gde moze da se u BGD-u nadje ovakva odeca otprilike:
![]()
![]()
![]()
http://earsucker.com/wp-content/uploads/2007/08/marilyn-manson1.jpg ovo recimo
Ili ovako bas GOTH:
http://earsucker.com/wp-content/uploads/2007/06/manson1.jpg
Evo otprilike kad bi jurcao gde bi mogao sta da nadjem?
Lepo....Jej.
-tema
otpadaju čarape
iritiraju mi kožu
staviću neku zelenu narukvicu.![]()

Najbitnije da se tebi svidja,ali starke nositi na maturu je malo bzvz.

poslednja recenica je bas cool..I meni su bezveze štikle od 12 cm pa ništa.
Sinoć je bila matura gimnazijalcima kod nas.
Ono je bilo strašno.
Sve devojke koje sam videla su bile stravično obučene.
Neke su bile kao pevaljke,a druge kao babe.![]()

Ljudi pomagajte..
za tri dana mi je matura(mala),a ja nista nisam kupila..
treba mi tudje misljenje..
sta mislite za sledece:
obicna crna haljina(ako nadjem,jer ovi svi prodaju nesto svecano kao da imam 30 god.) i dole starke(teget)...uz to cu ispeglati kosu (:S) i nasminkati se cisto radi formalnosti(samo malo kreona)?
Sta mislite?
btw *** ja i ne bih na maturu...ali mi je glupo!!![]()
Uzmi crne starke, ako ces crnu haljinu, ne ide ti teget. Ali ako vec hoces tako nesto, dal si razmislila o martinkama, to bi MNOGO bolje islo, ako je haljina neka cool, obicna, a uz to mozes i neke crne carape, sitno mrezaste, ili neobicne neke rupicaste i sl.
Kod-mene-u-sxkoli...ce-wecina-dewojcica-obuci-neke-seljacke-haljine...i-ogooomne-stikletine...
nije seljacki..nego ce sve da se lepo doteraju...i naci ce se neko ko ce da udari kontru svima i obuje starke..e taj/ta ce da izgleda ko seljak..
ja se izvinjavam ali to je neko moje misljenje
nije seljacki..nego ce sve da se lepo doteraju...i naci ce se neko ko ce da udari kontru svima i obuje starke..e taj/ta ce da izgleda ko seljak..
ja se izvinjavam ali to je neko moje misljenje