Sta obuci na maturi???

Matura.Meni je sledeceg cetvrtka..Doduse mala matura je u pitanju.Kupih jednu haljinicu maslinaste boje do iznad kolena, i bele baletanke.Uvek nosim ravno tako da stikla ili platforma nisu dolazile u obzir.Nisam nesto puno razmisljala o tome sta cu da kupim, uzela sam prvo sto mi se svidelo.

Maslinasto zelena haljina sa nekim svetlim delom, bež tačnije.

Do kolena, krajevi imaju falte, a gore ima tanke bretele. Bretele, to nešto na grudima xD i traka u kosu će biti istog dezena. Sve u svemu, romantic child.

Nije ono što sam želela ali pošto nemam vremena da šijem (a i uvek postoji rizik da ne ispadne onako kako sam želela) kupih 3. haljinu koju sam probala. Ladno ulazim u S, i nemam živaca da obilazim ceo grad. Sve u svemu, u NS je izbor katastrofa tako da ovo i nije ispalo loše ali definitivno nije hipi.

Dole sam planirala rimljanke, no juče sam ih probala i tako mi odvratno stoje. :eek:

Majka me nagovara da kupim neke platforme od plute, sa punom petom, jer štikle defiitivno neću, a patike ne idu uz ovo.

Ma šta više baljezgam, videćeš sliku!

I da, crveno i zeleno ide! :heart:
Hmm...cini mi se da ce dobro ispasti...^^

Sto se tice rimaljanki ti izgleda, Nato, ista k'o ja, tako ja vidim nesto zaljuubim se u tu stvar (bilo da se radi o obuci il' odeci) i tako mastam mesec dana o tome kako cu ga kupiti i kad probam uvidim da mi odvrtano stoji...xD

I meni se cini da crveno i zeleno ne ide, nikako...

Poslednja izmena:
ja sam za crvenu i zelenu ali kada nisu dominante tj. kada su nekako suptilno složene... ali ne čitav "autfit" okrečen u te boje... ko tropski papagaj :mrgreen:
ok mi je recimo neka zelenkasta haljina crvene sandale i to je to.

Ma ti si za zelenu boju jer ti je nick ispisan zeleno :P :mrgreen:

BTW:
Moj drugar je kupio SAT(citaj sat) jer mu se slaze uz odecu za drugarsko :lol: xD

Poslednja izmena:
Kupila sam crvenu haljinu,onako kratka,na bretele,satenska,nije skroz uz telo onako pada,i na faltice je (plisirana,ili kako se vec to zove..)...Uzela sam i srebrne sandale,sa stiklom 5 cm i srebrnu torbicu...Ostalo mi je jos da kupim nakit,verovatno cu nesto diskretno,srebrno...

inače, vidim sad je trendi nositi starke na maturu :mrgreen:

Vidim i ja,nažalost.:neutral:
Ali kod mene ćemo starke da obujemo samo jedan drug i ja koji ih nosimo i ovako.
Nikad u životu nisam nosila baletanke (:eek:) tako da to nisam htela da kupujem.
A u papučama ili sandalama mi se čini da se saplićem.:hahaha:
Kupih ono u čemu se najbolje osećam.:cool:

ja sam za crvenu i zelenu ali kada nisu dominante tj. kada su nekako suptilno složene... ali ne čitav "autfit" okrečen u te boje... ko tropski papagaj :mrgreen:
ok mi je recimo neka zelenkasta haljina crvene sandale i to je to.

Slažem se.
Bojim se da ne preteram.:think:
Kad sve budem probala i videla kako izgleda onda ću se i odlučiti...
Ove moje kreacije u glavi mi ničemu ne služe.:-/

Back