Sta obuci na maturi???

Da se ne opterećujete vi malo previše oko toga? Mislim, znam da je to tako uvek, ali samo želim da vam kažem da ne bi bilo dobro da se previše istrošite, previše ponadate, a posle razočarate. Istina, sve se to razlikuje od osobe do osobe, ali... :neutral:

Da se ne opterećujete vi malo previše oko toga? Mislim, znam da je to tako uvek, ali samo želim da vam kažem da ne bi bilo dobro da se previše istrošite, previše ponadate, a posle razočarate. Istina, sve se to razlikuje od osobe do osobe, ali... :neutral:

upravo tako.. ja se sa tim uopšte ne opterećujem.. neću obući ni haljinicu ni štiklice jer se u tome osjećam neprijatno, već ću obući neke farmerice uske, košuljicu, tregere, patike.. i tako.. i naravno, boli me uvo oće li se to kome sviđeti ili neće:lol:

xa xa xa . nije ni vreme ni messto da se svadjamo ali .... garant ti smeta sto si tako visoka ali sada branis samu sebe .... a broj obuce ide srazmerno sa visinom .... xa xa 39 a visoka 1.82 xa ax xa

e baš griješiš.. meni su ljepše visoke đevojke nego niske.. ja ne želim da se svađam sa tobom.. znate li vi ljudi koliko ima visokih đevojaka u nikšiću, pa i većih od mene?:roll: a đe pomenuh da sam visoka.. e pa da me vidiš, ne bi pričala da meni smeta što sam visoka.. znam da većina ima komplekse ako su visoki, ali ja baš nemam.. moja drugarica je visoka 1.70 pa ima komplekse:roll::roll: ma šta mene boli uvce šta ti misliš, meni je fino, ne smeta mi i gotovo..:lol:

Ja ako ne budem imala crvenu haljinu
redwedding.JPG

Back