Sta obuci na maturi???

milenche ,da li sam ja pocela da te vredjam kao ti sada mene:confused:ne ,nisam .ako vec hoces da odglumis nekog pametnog,onda i ti mozes da das neki bolji komentar.eto,pa sta mislila sam da je malo ne moguce to sto si napisala,pa sta onda:confused:!!!

i sada vec mogu da se vratim temi!

ne podnosim one devojke sto na malu maturu dodju u nekoj dugoj haljini nalik vencanici i s nekom ozbiljnom pundjom i stiklama!blagi uzas,pa gde si to krenula....mozda na bal!

Obuci se kako ti mislis da treba, samo nemoj da oblacis nesto zato sto ce i svi drugi.
Kako kaze cika Sprite: "Budi svoj, sledi svoje instinkte."

btw, sorry sto nisam citao ostale odgovore pa sam mozda ponovio neki ili si vec odlucila.

milenche ,da li sam ja pocela da te vredjam kao ti sada mene:confused:ne ,nisam .ako vec hoces da odglumis nekog pametnog,onda i ti mozes da das neki bolji komentar.eto,pa sta mislila sam da je malo ne moguce to sto si napisala,pa sta onda:confused:!!!

i sada vec mogu da se vratim temi!

ne podnosim one devojke sto na malu maturu dodju u nekoj dugoj haljini nalik vencanici i s nekom ozbiljnom pundjom i stiklama!blagi uzas,pa gde si to krenula....mozda na bal!

Sta fali stiklama?:confused: Uz neke uske pantalonice, finu tuniku...? Ja sam tako bila obucena i bilo je sasvim ok. Ali, dobro, proslo je par godina, mozda se nesto promenilo:lol::lol::lol:

Back