- Poruka
- 919
Kakve veze ima visina od broja obuceizvini ali ja osobu koja je visoka 1.82 a nosi broj obuce 38,39 jos nisam videla...to nije ni malo srazmerno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima visina od broja obuceizvini ali ja osobu koja je visoka 1.82 a nosi broj obuce 38,39 jos nisam videla...to nije ni malo srazmerno...

izvini ali ja osobu koja je visoka 1.82 a nosi broj obuce 38,39 jos nisam videla...to nije ni malo srazmerno...
ma za osnovnu pantalone zakon...ja sam bila u farmerkama i ne zalim...prvo smela sam da sedim da igram drugu na ramenima,da se penjem na sto,nisam je spustala i namestala svaki cas...
to se i ja pitam![]()
alo ***,zashto bi lagala,koji ti je ***...
pa zapitaj se ko te je naucio da tako lose lazes
KOPACKE,GETE
NEKI SORC U HAVAJSKIM BOJAMA
GORE BEZ MAJCE A KRAVATA NEK BUDE NACRTANA FLOMASTEROM
ZABAVI SE JUNOSO

ovo ti je jako duhovito.
e jer moze neko da postavi slike u nekim pantalonicama,onako fansy![]()
NE LOZI SE:rolleyes:
koliko ja znam,nisam nalozena!rekla sam da je duhovito
pa zapitaj se ko te je naucio da tako lose lazes
koji ti je
sigurno ne bi volela da tebi neko na taj nacin nabija komplekse, jer ih verovatno imas, razmisli malo o tome
Boze, sacuvaj me ljudske gluposti
glupe osobe mi ne mogu nabiti komplekse:rolleyes:ovo ti je jako duhovito.
e jer moze neko da postavi slike u nekim pantalonicama,onako fansy![]()
kakve ima veze obuca sa visinom....ja sam bre 171 visok a nosim 44-45 broj patika a neke i 46 u zavisnosti od kalupa....
milenche ,da li sam ja pocela da te vredjam kao ti sada menene ,nisam .ako vec hoces da odglumis nekog pametnog,onda i ti mozes da das neki bolji komentar.eto,pa sta mislila sam da je malo ne moguce to sto si napisala,pa sta onda
!!!
i sada vec mogu da se vratim temi!
ne podnosim one devojke sto na malu maturu dodju u nekoj dugoj haljini nalik vencanici i s nekom ozbiljnom pundjom i stiklama!blagi uzas,pa gde si to krenula....mozda na bal!