Sta obuci na maturi???

940ac47990c10d0a943490ard3.jpg

sviđa mi se..:D;)

i ja zavrsavam 8 raz. i ako budemo imali maturu ne brinem se oko toga sta cu obuci..nie to sad velika matura pa da oblacim svecane haljine visoke stikle, da idem kod manikira da mi nadogradi nokte...jaoo boze pa kilu sminke
obucu se opusteno ...ne skroz opusteno,al da bude simpaticno :P

veruj mi tako sam i ja mislila...ali sipak,kad je doslo 3 nedelje pred maturu uvatila me panika sta cu da obuce..pa trci kupuj ovo,pa trci kupuj ono...

iako sam 94 ponekad pomislim sta cu da obucem.i sad obukla bi ja neku haljinicu i stiklice.ALI JA SEBE NE MOGU DA ZAMISLIM U TOME!!!!!!kako cu da izgledam u stiklama i TO PRED SVIMA.ok haljina mi je najgori deo,ja bi onukla neke wxtra pantalone i cipelice na stiklu i neku extra majicu al ne znam svi ce obuci halhinu ,meni bi haljina stajala SACUVAJ BOZE.tako da bezim od ovog razmisljanja jer me ubija.jako je glupo otici u pantalonama ko debil kad mozes haljinu,al ja hocu pantalone...ustavri ja ne znam sta hocu.ja necu maturu ***** je u p.m

moja drugarica je dosla na maturu u farmerkama,majici i stiklama..i extra joj stajalo...

Kod mene na maloj maturi sve devojke su obuke haljine :) ... Samo jedan drugarice minic, i extra joj je stajao :D

A mi smo oblacili pantalone, gore neku kosuljicu... Uglavnom, ne treba se opterecivati time :D ... Bitno je da je provod dobar ;)

i ja bi najradije obukla pantalonice i sako to mi se bas svidja ali je glupo za malu maturu,am glupo je uopste nekako je ozbiljnije al mi se mnooogooo svidza!
al sta ja sada razmisljam o tome .ima vremena

devojka koja je zgodna neka obavezno obuce kratku haljinicu

Back