Sta obuci na maturi???

Hehe...mala matura :)
Kad sada gledam rekao bih da je extremno ovo ali u to vreme mi se cinilo sasvim normalno...dakle, ja sam na malu maturu dosao u koznim pantalonama,martinkama,gore sam imao majicu na kojoj je pisalo "mrzim pink floyd" (joj koji sam pozer bio :D ) i preko toga sam nosio koznu rokericu...da napomenem jos da sam u to vreme bio ofarban u crveno...
Samo da ste videli izraze lica svih oko mene...svi nesto doterani,upickani...
Tad pank stvarno nije bio mrtav :)

Kad sada gledam rekao bih da je extremno ovo ali u to vreme mi se cinilo sasvim normalno...dakle, ja sam na malu maturu dosao u koznim pantalonama,martinkama,gore sam imao majicu na kojoj je pisalo "mrzim pink floyd" (joj koji sam pozer bio :D ) i preko toga sam nosio koznu rokericu...da napomenem jos da sam u to vreme bio ofarban u crveno...
jel skripalo kad hodas? :)

Ma, daj gde ekstremno! Pa, sta ako ti kazem da sam ja svake nedelje kad smo isli popodne u skolu ( prosle godine) nosila crne kozne pantalone, odnosno bolje receno kako ne bih sve navodila, bila sam u fazonu ranog Guns N' Roses-a. :)
75pa7.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/787/80un8.jpg

Lung, ekstremno je za jedno deriste koje je tek zavrsilo osmi razred... :) U to vreme nisam umeo da nosim te stvari onako kako treba da se nose, mislim, svako ih nosi na svoj nacin a u tim godinama tesko da sam mogao da razumem neke cinjenice...Uglavnom, kada bih sada video takvog klinca ja bih rekao "koji pozer!" :)

prošle godine je jedna mala došla na maturu u široku trenerku i maksimalno je spuštila a gore neku crnu majicu kratkih rukava, kravatu i patike(one, kao što nose košarkaši)... ma to je bilo padanje od smijeha... bilo je prepirke oko toga da li je to muško ili žensko.. a mala je inače žešći lik..:lol: i još jedan važan detalj sam propuštila-kosa joj je bila, kao da je trofazna strefila...

Lung, ekstremno je za jedno deriste koje je tek zavrsilo osmi razred... :) U to vreme nisam umeo da nosim te stvari onako kako treba da se nose, mislim, svako ih nosi na svoj nacin a u tim godinama tesko da sam mogao da razumem neke cinjenice...Uglavnom, kada bih sada video takvog klinca ja bih rekao "koji pozer!" :)

Nazalost shvatila sam to posle postavljenog posta, i naravno nisam mogla da izbrisem. To moje oblacenje je bio nacin teranja inata celoj skoli zbog njihovog ophodjenja prema nekim stvarima, tako da sam htela da budem potpuna suprotnost njima ne samo oblacenjem nego i misljenjem ( neke devojke su mi rekle da sam izgledala k'o da mrzim ceo svet :p ), i eto nazalost tek sad shvatam da sam preterala. No, nije bas tema da pricam o svom buntu...

Za maturu... Obuci ono u cemu ces se osecati najprijatnije, ne preterivati...

aaaaaa ja cu obuci aljinicu i to je to samo ne znam shta cu da obujem poshto sam visoka 1.80

obuj beletančice ili tako nesto...ravno

joj, kako je to bilo kod mene na maloj maturi...sve devojke nabacile stiklice i one niske i one visoke...i gle ono...sve bile bose i sedele posle sat vremena:bolU me nogeee...
a ja se frajerisala i naravno djuskala normalno...obukla sam haljinicu i slatke baletanke...iako sam 1.70

Stidi se!!!

ja sam obukla neku crnu 'aljinu i ravne sandale drmartina, koje sam nosila i pre mature i svi se kao nešto iščuđavali kad su me videli u tome.
more
bar sam se lepo gubila i igrala kolo k'o čovek :lol:
u stvari, ja sam na maturu više išla da bih mogla da jedem i da se smejem tuđim kombinacijama
simple as that

Back