Sta obuci na maturi???

iako sam 94 ponekad pomislim sta cu da obucem.i sad obukla bi ja neku haljinicu i stiklice.ALI JA SEBE NE MOGU DA ZAMISLIM U TOME!!!!!!kako cu da izgledam u stiklama i TO PRED SVIMA.ok haljina mi je najgori deo,ja bi onukla neke wxtra pantalone i cipelice na stiklu i neku extra majicu al ne znam svi ce obuci halhinu ,meni bi haljina stajala SACUVAJ BOZE.tako da bezim od ovog razmisljanja jer me ubija.jako je glupo otici u pantalonama ko debil kad mozes haljinu,al ja hocu pantalone...ustavri ja ne znam sta hocu.ja necu maturu ***** je u p.m

Nije glupo otici u pantalonama.
Obuci ono u chemu se osecash najbolje, samim tim cesh i izgledati najbolje.
To je mala matura, koja je malo precenjena. Ok, ne treba u trenerci, al dovoljno je malo se srediti, a da ostanesh dosledna sebi.
Ja sam na malu maturu ishla u nekim malo lepshim pantalonicama, kratkoj majchici i patikama.
I jedina sam djuskala celo veche. Jedina nisam plakala od bolova zbog shtikli. Jedina nisam hodala bosa kroz grad. I jedina sam se smuvala sa (tada) najboljim frajerom iz shkole 8) ok, jedan od dvojice najboljih frajera, poshto ima brata blizanca :lol:
Shalim se, al stvarno, ako ti ne stoji haljina i ako se ne osecash lepo u njoj-nemoj da je oblachish. Teshko da cesh izgledati lepo ako nisi zadovoljna sobom

Nije glupo otici u pantalonama.
Obuci ono u chemu se osecash najbolje, samim tim cesh i izgledati najbolje.
To je mala matura, koja je malo precenjena. Ok, ne treba u trenerci, al dovoljno je malo se srediti, a da ostanesh dosledna sebi.
Ja sam na malu maturu ishla u nekim malo lepshim pantalonicama, kratkoj majchici i patikama.
I jedina sam djuskala celo veche. Jedina nisam plakala od bolova zbog shtikli. Jedina nisam hodala bosa kroz grad. I jedina sam se smuvala sa (tada) najboljim frajerom iz shkole 8) ok, jedan od dvojice najboljih frajera, poshto ima brata blizanca :lol:
Shalim se, al stvarno, ako ti ne stoji haljina i ako se ne osecash lepo u njoj-nemoj da je oblachish. Teshko da cesh izgledati lepo ako nisi zadovoljna sobom

iskreno zavidim ti.ma bas me briga obucicu neke lepe pantalone i stikle i to je to!!!!!!!!bolje mi je to nego da se skrivam iza coska ili kad gledam slike da placem sto sam u tome izasla!i slazems e to je mala matura koja je precenjena,bolje mi je bez nje!!!!!!!!znaci obucicu pantalone bicu jedina(dobro ne bas,neke debele oblace pantalone,ali ja sam mrsava pa ne spadam u tu grupu)koja je u pantalonama!!!!!!!!!!!

iako sam 94 ponekad pomislim sta cu da obucem.i sad obukla bi ja neku haljinicu i stiklice.ALI JA SEBE NE MOGU DA ZAMISLIM U TOME!!!!!!kako cu da izgledam u stiklama i TO PRED SVIMA.ok haljina mi je najgori deo,ja bi onukla neke wxtra pantalone i cipelice na stiklu i neku extra majicu al ne znam svi ce obuci halhinu ,meni bi haljina stajala SACUVAJ BOZE.tako da bezim od ovog razmisljanja jer me ubija.jako je glupo otici u pantalonama ko debil kad mozes haljinu,al ja hocu pantalone...ustavri ja ne znam sta hocu.ja necu maturu ***** je u p.m

pa ne moras haljinu ako neces....za veliku maturu bi bilo pozeljno a za malu obuci sta zelis tj ono u cemu se najbolje osecas....ali eto da bude nalo svecanije...pa i da dodjes u pantalonama pa sta....imam druga ciji je drug za malu maturu obukao duks i pantalone(sad ne znam koje) i niko mu nista nije rekao....na maturi nije najbitnije kako se obuci i kako se ko obuko....

iako sam klindza mislim da na malu maturu treba da se nosi ono sto znas da nosis i sto tebi lepo stoji i naravno da je udobno...evo na primer ja bih na malu m otisla lepoj crnoj haljinici(ne prekratkoj),baletankice na noge i kaputic(crni) i ne bih stavljala tonu sminke,(ne bih uopste stavljala sminku)ali malo reda radi...ne bih ni po koju cenu odlazila u crnim lonama,crnoj majci,martinama...ipak sam zensko,a i nisam pozerka da idem na maturu u tome(iako mi je ok varijanta za grad i skolu itd)...

Gresis.
Znas kakvih imas pantalonica, elegantnih, modernih i veooma seksi(uz odgovarajucu majcicu, nakit i obucu) koje mogu izgledati atraktivnije nego haljina.
kako samo nemate stila

mmm neke bele pantalonice,ili crne !!!!!!!!!!!!!ma evo 100 posto oblacim pantalone da se ne blamiram,sa mala matura ti je kurceva prasina,a za veliku cu haljinu,do tada cu videti kakva cu biti!!!!!

mmm neke bele pantalonice,ili crne !!!!!!!!!!!!!ma evo 100 posto oblacim pantalone da se ne blamiram,sa mala matura ti je kurceva prasina,a za veliku cu haljinu,do tada cu videti kakva cu biti!!!!!

ne moraju biti bas crne ili bele, imas veliki izbor
i da...ako hoces stikle prvo vezbaj da hodas u njima, znas kako je ruzno kada devojka ne ume da hoda u stiklama....ali i to sam videla na mojoj maloj maturi...jako je ruzno
mada ti ne savetujem stikle

Ej, ljudi... Ja stvarno ne znam sta da obucem pomozite mi please ako ima
neko dobar predlog....

e owako.... ja sam za neku od ovih varijanta :
1.Haljinica do iznad kolena , sandale na stikle ....
2.Haljinica duza (imaju jako lepe - a za taj uzrast ), sandale na stikle ...
3.Bele pantalone , majcica sjajna neka .... mogu i stikle i ravno ....
4.Crne pantalone ... ma moze i crvene ....
NAKIT TREBA USKLADITI DA NE IZGLEDA PRETRPANO A NI PRAZNO ...

haljinica crna uska skroz do kolena ili iznad kolena i sandale na stiklicu zlatne neke i takve mindjuse!!!!!

to je bas lepo,ja bi se tako obukla al bezi bre ko zna na sta bih licila

p.s nema sanse da obujem nesto ravno NIKADA

nemam nijedne stilke,znas kolika ti je moja mama,a nemam neku stariju sestru..kako da ucim!!!!!!al volim stikle jedva cekam da ih nosim samo ko zna kako cu izgledati u njima!!!!!!

hehe joj kad se setim....imam drugarice koje su isto volele da nose stikle....e a ne znam iz kog razloga dal nisu mogle da se naviknu ili nisu bile udobne one su jedva izdrzale maturu i vracale su se kuci bose....

Back