HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
pa ako mu se na licu ne vidi pogledaj mu u dlan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako on hoce samo da me povali,pa glumi zaljubljenost?
hahahahahhaa... a kakve veze ima shta on glumi? zar tu nije bitno shta ti zelish? ili su sve tvoje zelje uslovljene njegovom "zaljubljenoshcu"?

Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....![]()
Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....![]()
...кад будем знао шта...оженићу се...

Duboki unutrasnji osecaj da je posvecena nama.[/I
Ne lazem, jedino sto moze da me zadrzi je to. U stanju sam da zrtvujem mnogo toga, pa i sex, ako sam ubedjen da je ona posvecena meni i nasoj vezi (braku, deci, sve jedno).
Dzbt, ne znam kako da objasnim - sex je za mene nastavak neceg posebnog, a ne ispunjavanje puke potrebe. Ne planiram sex samo zato sto neka klinka ima dobru guzzu. Ne mogu da se napalim na prostakusu, taman da je Keyra Agostina 8)
Dobro, lazem malo![]()
uz poneshto drugo, da... ali, koliko ljudi je spremno da nam bude posveceno pa nismo s njima... ja nisam za ono "budi s onim ko te voli", znachi, ako mi vishe nije stalo do nekog moze da me voli ne znam kako ali ne mogu da ostanem sa njim... :-|
do tada mozesh da dash komentar na onu poslednju rechenicu... ili shta vas odbija...![]()
Видиш да риба и даље потенцира ту своју физичку страну...једино то истиче, у то улаже...и једноставно временом почиње да ти смета...чак почиње да те нервира...значи ако нема нечег више ту...џаба то...
...срећни су људи који тачно, али тачно знају шта хоће.