Sta muskarce zadrzava u vezi?

hahahahahhaa... a kakve veze ima shta on glumi? zar tu nije bitno shta ti zelish? ili su sve tvoje zelje uslovljene njegovom "zaljubljenoshcu"?

Upravo tako i onda nema "iskoristio me"...

Nego kontam devojku...možda razvija svoju zaljubljenost, merući po tome koliko je on posvećen njoj..."Sve sam luđa, što me više voli"...Pa kad se uspostavi da toga nije bilo sa njegove strane...uf šugavo je to...

Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....
icon_jokercolor.png

Zavisi, neko moze sve da uradi za tebe a ti d budes nezainteresovan, ali ako zna kako pruziti paznju,lijepu rijec, biti tu kada ti treba, jednostavno voliti te onakav kakav jesi, da je spremna zrtvovati se, da moze svima reci F,U.C.K O.F.F, da sam joj ja glavno zanimanje u zivotu, ali s obzirom da i ja prema njoj osjecam veliku ljubav! Da jedino tako..obostrana ljubav!:D A naravno zacinjena seksom, ne mora to biti neki ludi, divlji sex, jednostavno vodjenje ljubavi uz mnogo strasti!:D

Duboki unutrasnji osecaj da je posvecena nama.[/I
Ne lazem, jedino sto moze da me zadrzi je to. U stanju sam da zrtvujem mnogo toga, pa i sex, ako sam ubedjen da je ona posvecena meni i nasoj vezi (braku, deci, sve jedno).
Dzbt, ne znam kako da objasnim - sex je za mene nastavak neceg posebnog, a ne ispunjavanje puke potrebe. Ne planiram sex samo zato sto neka klinka ima dobru guzzu. Ne mogu da se napalim na prostakusu, taman da je Keyra Agostina 8)
Dobro, lazem malo :D

uz poneshto drugo, da... ali, koliko ljudi je spremno da nam bude posveceno pa nismo s njima... ja nisam za ono "budi s onim ko te voli", znachi, ako mi vishe nije stalo do nekog moze da me voli ne znam kako ali ne mogu da ostanem sa njim... :-|[/quote]

Ne skreci sa staze.
Pitanje je bilo sta moze da te zadrzi u vezi a da to nije dobar sex!
Naravno da je preduslov da volim tu ososbu i da sam i ja posvecen njoj.
Capissci? Ne razmisljam qurtzem.
I naravno da volim dobar sex.

uz poneshto drugo, da... ali, koliko ljudi je spremno da nam bude posveceno pa nismo s njima... ja nisam za ono "budi s onim ko te voli", znachi, ako mi vishe nije stalo do nekog moze da me voli ne znam kako ali ne mogu da ostanem sa njim... :-|

Ne skreci sa staze.
Pitanje je bilo sta moze da te zadrzi u vezi a da to nije dobar sex!
Naravno da je preduslov da volim tu ososbu i da sam i ja posvecen njoj.
Capissci? Ne razmisljam qurtzem.
I naravno da volim dobar sex.[/QUOTE]

ma daj bre... ako vec volish tu osobu nema potrebe da te bilo shta zadrzava... sa njom si jer je volish i onda je logichno da sex nema presudnu ulogu...

do tada mozesh da dash komentar na onu poslednju rechenicu... ili shta vas odbija...:)

...хммм па рецимо да су то ствари, особине, навике које сазнајеш временом...и које почињу да те гуше...и онда...у неком тренутку више не желиш да те гуше...:|...а пошто знам да ни једна веза није иста...те ствари се толико много разликују, да ј беспредметно причати о томе...поготово што нити сам попио сву памет света, нити имам не знам какво искуство...
...знам само да увек причам о томе како се осећам...и да, СЕБЕ РАДИ, нисам у фазону...заједно смо док не наиђе боље...мислим...ок...може човек да се заљуби...или једноставно откине на неку...дешава се...али ипак је боље да разграничиш лепо све што је било...па лагано кренеш у нешто...

...а зашто секс не може да задржи типа у вези? Ево зашто...упознаш рибу...пали те...не би силазио са ње...ради те серотонин (из истог разлога типови напуштају дугогодишње везе...породице...)...и шта се дешава? Временом се навикнеш...није то исти стимуланс више (навикао би се човек и на Енџи после неког времена)...и шта онда? Видиш да риба и даље потенцира ту своју физичку страну...једино то истиче, у то улаже...и једноставно временом почиње да ти смета...чак почиње да те нервира...значи ако нема нечег више ту...џаба то...

...срећни су људи који тачно, али тачно знају шта хоће.

Видиш да риба и даље потенцира ту своју физичку страну...једино то истиче, у то улаже...и једноставно временом почиње да ти смета...чак почиње да те нервира...значи ако нема нечег више ту...џаба то...

...срећни су људи који тачно, али тачно знају шта хоће.

Forneti sa kajsijooom....mmmmmm.....
icon_jokercolor.png

Back