Sta muskarce zadrzava u vezi?

Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
ovo boldovano ne postoji ni u bajkama. a ovo drugo mozda postoji, ali je toliko retko da kao i da ga nema...

a odgovor na pitnaje iz naslova teme je prost: zadrzava ih to sto tesko ili nikako mogu da nadju nekog boljeg za sebe... i to znaju.

ovo boldovano ne postoji ni u bajkama. a ovo drugo mozda postoji, ali je toliko retko da kao i da ga nema...

a odgovor na pitnaje iz naslova teme je prost: zadrzava ih to sto tesko ili nikako mogu da nadju nekog boljeg za sebe... i to znaju.

:lol: e, srce neće biti baš da su svi koji su godinama u vezama tu samo zato jer ne mogu da nađu ništa bolje.
Ne slažem se sa tim.
Ljude u vezama zadržava puno stvari.

u vezi me odrzava kad ona zna sve najvece hitove nase popularne, narodne muzike... takodje, odrzava me i nasa zajednicka ljubav prema kafani, kladionici, cevapima sa lukom i pivu... odrzava m... e, a jel mislite vi da je to, po malo, glupo pitanje? al' ozbiljno... odrzava me njena posebnost, u stvari... to sto sam u njoj nas'o nesto sto meni odgovara... nesto sto nijedna druga nema... al', nije to jedna osobina... to je skup svih osobina, snova, zelja, pokreta... i jos mnogo toga... sta god vam, u stvari, padne na pamet... svako od nas je sastavljen od istih stvari, al' je sve to pomesano u razlicitim kolicinama... kap ambicije previse, kod neke osobe, nam vec moze zasmetati... do nam, na primer, kod neke osobe moze zafaliti kap zelje... svako je od nas poseban... samo, pitanje je da li mi nadjemo nekoga kome se ta posebnost dopada... mada, mislim da se u ove zadnje modele mozda dodaje malo vise gluposti, zlobe, foliranja, zavisti... a opet, ne treba ni objasnjavati bilo kome... mislite da je bitno? a i ko zna ko je tu u pravu....

Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....
icon_jokercolor.png

Znaš ono staro..
Dama na ulici
qurva u krevetu..
I kuhinja naravno...8-)

Skoro sam cula tri razloga zbog kojih je neko ostao u vezi sa devojkom, iako je po forumaskim kriterijumima trebao da je sutne:
1. Kad vidim sta se sve radi, i kakve su zene, na poslu i ovako...nije ona losa
2. Nisam ja sad da idem da se upoznajem i vezujem ispocetka
3. Nisam ja lud za njom, al sta ce covek da bude sam

Skoro sam cula tri razloga zbog kojih je neko ostao u vezi sa devojkom, iako je po forumaskim kriterijumima trebao da je sutne:
1. Kad vidim sta se sve radi, i kakve su zene, na poslu i ovako...nije ona losa
2. Nisam ja sad da idem da se upoznajem i vezujem ispocetka
3. Nisam ja lud za njom, al sta ce covek da bude sam

pa jbte, nije to po forumskim nego po zdravorazumskim kriterijumima..

pa jbte, nije to po forumskim nego po zdravorazumskim kriterijumima..
Ako zanemarim salju sta je tu zdravorazumski...osim za takve likove.. ali .za mene nije na primer..Šta..da nisam losa od losijih..Da mu je koma da krene iz pocetka iako mu samnom ne cvetaju ruze..Nije lud zamnom ali tu je iz navike i sazaljenja..da je takav jedan samnom rekla bih mu da se j.ebe sam sa sobom..a ja bih krenula sve ispocetka..

mislila sam da ne bi trebao da je šutne samo po forumaškim, nego po svim ostalim, zdravorazumskim kriterijumima. e, sad:

nisu to baš najzdraviji razlozi za ostanak..
1. gleda masu drugih žena i zaključuje da ova njegova nije loša
2. mrzi ga da se cima i traži novu, a inače bi
3. bzvz mu je da bude sam,
znači, ako naleti neka i smuva ga on će ovu prvu da otkači iz momenta

taj čovek je jedna lenja, sebična ****** koja je apsolutno nepoštena prema sebi i još više prema toj ženi s kojom je o odnosu.

kratke i veze bez buducnosti - dobar sex i sto manje smislene komunikacije...:wink:
duge i ozbiljne veze - mrzi me da nabrajam, ali sigurno da ih ne zadrzavaju "idealne mere" i "duboko grlo" samo...posmatrajuci moje drage prijatelje/ice koji uzivaju u blagodetima stabilnih veza i brakova, zakljucujem da su ljudi jednostavno pronasli zajednicki jezik i da zele da pomognu jedni drugima u gradjenju neceg lepog i konstruktivnog...i jednostavno - ljubav...:-)

Back