u vezi me odrzava kad ona zna sve najvece hitove nase popularne, narodne muzike... takodje, odrzava me i nasa zajednicka ljubav prema kafani, kladionici, cevapima sa lukom i pivu... odrzava m... e, a jel mislite vi da je to, po malo, glupo pitanje? al' ozbiljno... odrzava me njena posebnost, u stvari... to sto sam u njoj nas'o nesto sto meni odgovara... nesto sto nijedna druga nema... al', nije to jedna osobina... to je skup svih osobina, snova, zelja, pokreta... i jos mnogo toga... sta god vam, u stvari, padne na pamet... svako od nas je sastavljen od istih stvari, al' je sve to pomesano u razlicitim kolicinama... kap ambicije previse, kod neke osobe, nam vec moze zasmetati... do nam, na primer, kod neke osobe moze zafaliti kap zelje... svako je od nas poseban... samo, pitanje je da li mi nadjemo nekoga kome se ta posebnost dopada... mada, mislim da se u ove zadnje modele mozda dodaje malo vise gluposti, zlobe, foliranja, zavisti... a opet, ne treba ni objasnjavati bilo kome... mislite da je bitno? a i ko zna ko je tu u pravu....