Sta muskarce zadrzava u vezi?

Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....
icon_jokercolor.png

.........duhovitost na prvom mestu,odmerenost u datim situacijama ,ne volim panicharke ,sportski duh ,u prve tri godine odlichan sex i posle toga shto reche jedna pesma "......samo navika ostaje ....." ..........

U Nemackoj je pre nekoliko godina rezultat istrazivanja pokazao da se 60% muskaraca ozenilo iz jednog od sledeca 3 razloga:
* manje placaju porez
* familija ih nagovara
* probali da vide kako je u braku

ajmo sad jos jedna tura zgrazavanja.... ili mozda premudra konstatacija kako smo mi Srbi drugaciji?

svojevremeno je bila ovde forumasica koja bi se takodje zgrozila i "ne bi pristala da zivi takvim zivotom" i "smatra da je za njeno ispunjenje kao licnosti potrebno vise" i "serem jos malo recenica koje podsecaju na savremene knjige iz kvazi-psihologije", a ciji je poslednji post bio o trudnoci (2-3 mesec), preseljenju i ponekim obicajima u vezi svadbe.

ajmo sad nazad da budemo "svoji", "kompletni", "ispunjeni" itd...

Da me slusa, i uvek napravi sve sto kazem, onda je volim skroz.
a082vu5.gif
c027vk4.gif

Ja mislim ona Dererova sarma i zajedničko smejanje i ovo što je na(o)pisao Sinke.

Postoje zaista takve ženske osobe kojima ništa nije teško da učine za njega i koje ga slušaju bez pogovora. E sad šta misle u sebi, ne bih da nabrajam.Neke su čak iskrene.

Što se mene tiče, moj muž kuka iz sveg glasa,što se oženio sa mnom. E pa šta mu ja mogu?! :roll:

svojevremeno je bila ovde forumasica koja bi se takodje zgrozila i "ne bi pristala da zivi takvim zivotom" i "smatra da je za njeno ispunjenje kao licnosti potrebno vise" i "serem jos malo recenica koje podsecaju na savremene knjige iz kvazi-psihologije", a ciji je poslednji post bio o trudnoci (2-3 mesec), preseljenju i ponekim obicajima u vezi svadbe
sutnula te i udala se za drugog? :D

Ajmo iskreno, posto svi vicu da nije sex...Sta je vama muskarcima potrebno da budete stalno zaljubljeni u svoju partnerku ili da je volite dok vas smrt ne rastavi, i da vi budete zadovoljni, a da to nije sex?
A moze i sta vas odbija....
icon_jokercolor.png

Da se odrzava (po figuri), da se ne zapusti po izgledu, da je itellektuelna, da jedno prema drugom paze (karakter i cile), da nije previse ljubomorna, da zna sta hoce !!

Znam ja. Podrska od drugova i drugarica pre svega od strane devojke, od njenih drugova i drugarica, i od njenih roditelja i brace i sestara i rodbine, i to prvenstveno njoj podrska, samoj, a onda podrska i njemu kao njenom decku. Zatim, decka u vezi zadrzava veridba ili ako mu je devojka obecana, slicno kao da su verenei, ako on jednostavno zna da ce da se ozeni sa njom.

Citat:
Original postavio T-Zex
Duboki unutrasnji osecaj da je posvecena nama.

Sjajan odgovor!!!!!! Bravo!
icon_cool.gif

ma shta bravo kad laze...:p

Ne lazem, jedino sto moze da me zadrzi je to. U stanju sam da zrtvujem mnogo toga, pa i sex, ako sam ubedjen da je ona posvecena meni i nasoj vezi (braku, deci, sve jedno).
Dzbt, ne znam kako da objasnim - sex je za mene nastavak neceg posebnog, a ne ispunjavanje puke potrebe. Ne planiram sex samo zato sto neka klinka ima dobru guzzu. Ne mogu da se napalim na prostakusu, taman da je Keyra Agostina 8)
Dobro, lazem malo :D

Pa mozda to da ih mrzi sama pomisao da opet izlaze i traze novu miss right...treba se opet upoznavati, sve price iz pocetka pricati, pa upoznavanje sa njenim pa sa svojim drustvom, pa sta voli a sta ne, pa pamtiti opet datume....idi bree...ko ce to sve...opet
bolje ovu o kojoj vec sve zna:D

Duboki unutrasnji osecaj da je posvecena nama.[/I
Ne lazem, jedino sto moze da me zadrzi je to. U stanju sam da zrtvujem mnogo toga, pa i sex, ako sam ubedjen da je ona posvecena meni i nasoj vezi (braku, deci, sve jedno).
Dzbt, ne znam kako da objasnim - sex je za mene nastavak neceg posebnog, a ne ispunjavanje puke potrebe. Ne planiram sex samo zato sto neka klinka ima dobru guzzu. Ne mogu da se napalim na prostakusu, taman da je Keyra Agostina 8)
Dobro, lazem malo :D[/QUOTE]

uz poneshto drugo, da... ali, koliko ljudi je spremno da nam bude posveceno pa nismo s njima... ja nisam za ono "budi s onim ko te voli", znachi, ako mi vishe nije stalo do nekog moze da me voli ne znam kako ali ne mogu da ostanem sa njim... :-|

Back