ŠTA MUŠKARCE NAJVIŠE NERVIRA KOD ŽENA ?

samo ti mene pusti da ja pisem sta hocu..a da li je to moje misljenje ili ne...

Ne pada mi na pamet da te ja ubedjujem u to da u zivotu valja biti kulturan.... Samo napred svojim putem pa gde dogurash... Tvoj zivot i tvoja stvar. A jesu li te ikada naucili da "lepa rec gvozdena vrata otvara"??? Mozda ti ovo pomogne. Kakogod...odjavljujem se iz razgovora sa tobom!

u Sapcu je problem sto se vecina devojaka folira u svakom pogledu (cast izuzecima),a ne znaju odakle su suplje,tj. nisu procitale nijednu knjigu za svojih 20-ak godina zivota i misle ako su otisle jednom do centra Beograda ili ih je neko izveo na neki od tamosnjih splavova da su sve videle!

Cenim to shto si se ipak lepo ogradio i dodao ono "cast izuzecima". Inace se tacno slazem sa tvojim mishljenjem. Ipak pazi, ako sa svojih 20-ak godina nisu stigle da procitaju ni jednu knjigu, i nije tako strashno! Mlade su i perspektivne - imaju vremena (a pritom je sada mahom od svake knjige snimljen i film...pa zashto bi se one trudile?!) :p. To da vecina voli da jedan mali izlazak u Bg-u ili NS-u pretvori u ekstra ludi provod i obilazak svih lokala i citavog grada, i to je tacno. Opet ponavljam...nije to nishta strashno...mlade su josh te devojcice. Uostalom...ovo se odnosi i na mushkarce, mada su oni u principu dosta prirodniji (priznajem).
Kakogod...ima izuzetaka, hvala Bogu ;)

Back