ŠTA MUŠKARCE NAJVIŠE NERVIRA KOD ŽENA ?

Ipak ima izuzetaka! Ne smeta mi na primer kada pricaju o sportu, automobilima... Vishe mi smeta kada je rec o politici, na primer! E tada izludim!
A inace, hteli ne hteli, nekada jednostavno moraju da priznaju poraz.... stvar je samo kako im to docarati!

ko bre prica o politici?

(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) ja nikad ne pricam o politici [ovo je drugi deo posta] :lol:

cmok za tebe iz kisovitog Sapca, malo se salim ;);):heart:

ko bre prica o politici?

(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) ja nikad ne pricam o politici [ovo je drugi deo posta] :lol:

cmok za tebe iz kisovitog Sapca, malo se salim ;);):heart:

Hahaha.... Zashto si se nashao u ovoj prici, maleni??? :p Pa vidim da si i ti pozeleneo vishe!!!! Boze Boze....hahaha. Ali ok, zubici su u top formi ;)

Hvala na cmokicu i ja tebe ljubim iz trenutno tmurnog i sivog Pariza (ali cekaj, sada je to stigla jesen... Kod mene je ujutru Leto, oko podne Jesen...budi neshto kasnije i Zima pa onda nocu ili pred zoru Prolece... Maaaaa ludilo!)

Hahaha.... Zashto si se nashlao u ovoj prici, maleni??? :p Pa vidi da si i ti pozeleneo vishe!!!! Boze Boze....hahaha. Ali ok, zubici su u top formi ;)

Hvala na cmokicu i ja tebe ljubim iz trenutno tmurnog i sivog Pariza (ali cekaj, sada je to stigla jesen... Kod mene je ujutru Leto, oko podne Jesen...budi neshto kasnije i Zima pa onda nocu ili pred zoru Prolece... Maaaaa ludilo!)

ako ti tako kazes ;) onda je ovde definitivno jesen trenutno... ali ja volim kisu...smiruje me :D

evo jedan specijalno za tebe: :mrgreen:

Back