swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Jesmo li mi to majo ljubomorni???? Hehe
prosto pucam od ljubomore:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesmo li mi to majo ljubomorni???? Hehe
prosto pucam od ljubomore:-D
MIIIR zene! ako se svadjaju ove pivopije na temama o politici ne moramo i mi ovde.
nevolim zene koje previse vole alkohol, i nevolim one koje previse pricaju! Naucno je dokazano da zene imaju znatno manji nivo inteligencije od muskaraca pa sam misljenja da uz mnogo ljubaviprema njima morate da imate i strpljenja tj razumevanja. Inace slazem se sa onima koji kazu da porodica nemoze bez zenske ruke i to je svakako istina, i mislim da domacice zasluzuju mnogo vise postovanja nego ono "stado" iz radne klase. Zene nemojte se ljutiti, MNOGO VAS VOLIM !
![]()
kako se bre ne svadjamo???svadjamo se..hehehe... stas kad sam ljubomorna..
Pa dobro, neka si...samo kada vishe nisi zelena! Dobro je...![]()
![]()
ma ne pokusavam da se izvucem nego da iznesem iskreno misljenje, a da mi ne zamerite... a ti LICNO nemoras ni da me volis, mislim nisam nikoga pojedinacno PROZIVAO dakle neznam razlog sto si morala odmah da mi kazes to, osim da bi me razocarala![]()
ja ne volim kod muskaraca kada su nepismeni..sto znaci da te ne volim..
hoces da pozelenim,ali da bude ona jaca zelena boja??
ja sam nesto rekao o nivou inteligencije... potvrde evo (tema "sta ne volite kod zena" a ona... pise o muskarcima)
Ma ne pada mi na pamet da te razocaram...shta bih ja imala od toga?!?!
Znam da si nikoga zeleo da povredish, ali je iskreno ruzno napisati da su zene manje inteligentne! Ne znam gde si to mogao procitati?!
Pritom, jesi li ikada cuo za BONTON???
PS : I dalje te ne volim!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
pa znam da nije lepo ali pazi tema je tu da iznesemo misljenje... mislim zasto da ne budemo iskreni. I ono da vas volim, i to je najiskrenije... UPRKOS SVEMU! Veruj mi nije to bas lako ali mora se. Kazem opet nije mi bio cilj da nekoga uvredim... pokusajte da na to gledate vise "profesionalno"... ako bi mogao tako da se izrazim
ja sam nesto rekao o nivou inteligencije... potvrde evo (tema "sta ne volite kod zena" a ona... pise o muskarcima)
au... "dje me nadje"... pa takve najvise volim!![]()
Nemoj molim te, plashim se malih zelenih... hehe. Hajde vidi nekako povrati se u normalu ili ipak kao ja postani Ljubicastaops:
![]()