ŠTA MUŠKARCE NAJVIŠE NERVIRA KOD ŽENA ?

nevolim zene koje previse vole alkohol, i nevolim one koje previse pricaju! Naucno je dokazano da zene imaju znatno manji nivo inteligencije od muskaraca pa sam misljenja da uz mnogo ljubavi;)prema njima morate da imate i strpljenja tj razumevanja. Inace slazem se sa onima koji kazu da porodica nemoze bez zenske ruke i to je svakako istina, i mislim da domacice zasluzuju mnogo vise postovanja nego ono "stado" iz radne klase. Zene nemojte se ljutiti, MNOGO VAS VOLIM ! ;)

nevolim zene koje previse vole alkohol, i nevolim one koje previse pricaju! Naucno je dokazano da zene imaju znatno manji nivo inteligencije od muskaraca pa sam misljenja da uz mnogo ljubavi;)prema njima morate da imate i strpljenja tj razumevanja. Inace slazem se sa onima koji kazu da porodica nemoze bez zenske ruke i to je svakako istina, i mislim da domacice zasluzuju mnogo vise postovanja nego ono "stado" iz radne klase. Zene nemojte se ljutiti, MNOGO VAS VOLIM ! ;)

Mislish li zaista da ce te izvuci ono poslednje "MNOGO VAS VOLIM"??? E varash se....

A uostalom, ja tebe ne volim. Eto ti, pametnjakovicu moj!!!!!! :p

ma ne pokusavam da se izvucem nego da iznesem iskreno misljenje, a da mi ne zamerite... a ti LICNO nemoras ni da me volis, mislim nisam nikoga pojedinacno PROZIVAO dakle neznam razlog sto si morala odmah da mi kazes to, osim da bi me razocarala:)

Ma ne pada mi na pamet da te razocaram...shta bih ja imala od toga?!?!

Znam da nisi nikoga zeleo da povredish, ali je iskreno ruzno napisati da su zene manje pametne! Ne znam gde si to mogao procitati?!

Pritom, jesi li ikada cuo za BONTON???

PS : I dalje te ne volim!!!! :p :p :p :p

Ma ne pada mi na pamet da te razocaram...shta bih ja imala od toga?!?!

Znam da si nikoga zeleo da povredish, ali je iskreno ruzno napisati da su zene manje inteligentne! Ne znam gde si to mogao procitati?!

Pritom, jesi li ikada cuo za BONTON???

PS : I dalje te ne volim!!!! :p :p :p :p

pa znam da nije lepo ali pazi tema je tu da iznesemo misljenje... mislim zasto da ne budemo iskreni. I ono da vas volim, i to je najiskrenije... UPRKOS SVEMU! Veruj mi nije to bas lako ali mora se :). Kazem opet nije mi bio cilj da nekoga uvredim... pokusajte da na to gledate vise "profesionalno"... ako bi mogao tako da se izrazim

pa znam da nije lepo ali pazi tema je tu da iznesemo misljenje... mislim zasto da ne budemo iskreni. I ono da vas volim, i to je najiskrenije... UPRKOS SVEMU! Veruj mi nije to bas lako ali mora se :). Kazem opet nije mi bio cilj da nekoga uvredim... pokusajte da na to gledate vise "profesionalno"... ako bi mogao tako da se izrazim

Profesionalno??? E tek mi sada nishta nije jasno! nemoj molim te vishe da mi objashnjavash svoj prvi post...samo me navodish na to da te josh manje VOLIM. hehe

Ozbiljnije sada : ne verujem ja u ta proucavanja, te ispite ili shta vec... vezane za razlike u inteligenciji. Narocito kada nam izloze takav rezultat : zene su manje pametne! Mislim... cak i zvuci smeshno.

A inace, zaista mislish da je vas mushkarce lako voleti??? Volela bih da budete svi vi u nashoj kozi bar na jedan dan...

e pa vidis ja bi mogao da kazem isto to... a sto se tice tih proucavanja veruj mi nisam to napisao samo zato sto sam negde procitao vec sam imao prilike da se i sam "upoznam sa problemom". To o inteligenciji mi uopste ne smeta toliko, a verujem ni ostalima, jer jednostavno vremenom se navikne a pogotovo kada sretnes pravu osobu... No, opet ja krenuo objasnjavati! Pardon... Nije lako nikoga voleti ali...

Back