Mooie
Poznat
- Poruka
- 9.609
ma ti sinke ne trazis devojku za predugu vezu, vec onu kojoj se seksa i dize na tebe, nije dobra postavka i dzaba pricamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja se nisam nikad petljao sa forumasicama, tu sam samo zbog druzenja.
sa ovim se slazem prilicno. ali to nije dovoljno da bi je zadrzao.
ma ti sinke ne trazis devojku za predugu vezu, vec onu kojoj se seksa i dize na tebe, nije dobra postavka i dzaba pricamo
Ti i dalje msš da se sve(t) vrti oko kite?![]()
Pa kada sve znaš, nema dileme.
Pa i je u zacetku. Ja se nisam nikad drogirao i unistavao sebe, a i genetski sam nekako takav. Pa cek nije tebi valjda krivo zbog mene?
zelim ti sve najbolje, ali nisi realan ili jesi samo se zevzecis, ili si prosto u bedaku svestan istine.
Slazem se, ali zene koje poznaju svoje telo ja sam im odlican.
Zapamti sto zena bolje poznaje svoje telo, to manje ocekuje od muskarca. Ona samo treba dobru kitu, a sve ostalo joj je previse.

Što žena bolje poznaje sebe, a tu je i telo uključeno u to ,,sebe".........................
Nego, meni nije jasan trip pojedinih muškaraca, da je za dugovečnost veze elementarna baza, njegov penis.
A, šta je sad sa jajima, m?![]()
Što žena bolje poznaje sebe, a tu je i telo uključeno u to ,,sebe".........................
Nego, meni nije jasan trip pojedinih muškaraca, da je za dugovečnost veze elementarna baza, njegov penis.
A, šta je sad sa jajima, m?![]()
Gle onim zenama kojima nije kita toliko bitna, njima je bitno da iskoriste muskarca, a mene takve ne zanimaju.
Nemoj mi te šopenhauerovske fazone izvrtanja mojih tvrdnji...To nije dijalog.

Gle mogu prihvatiti tvoju igru podyebavanja i srondati te ko patak ping pong lopticu, ali nisi mi interesantna za to.
A koliko ti ono imas godina?
@hir , ko svi? madajjjjjjj
caskamo
npr. eto onaj ko vam sprema hranu, pere vam vesh, kuva ruchak, itd, vi ste zavisni od istoga, u vezi ste sa njim/njom. nije veza jedna kittta
@hir , ko svi? madajjjjjjj
caskamo
npr. eto onaj ko vam sprema hranu, pere vam vesh, kuva ruchak, itd, vi ste zavisni od istoga, u vezi ste sa njim/njom. nije veza jedna kittta

sto je to bitno?
za sve to sto si nabrojala meni zena ne treba. Ja nisam mamicin debilko, niti sam zahtevan. ja u zeni trazim savim druge kvalitete od tih klisea.
I onako izvrćeš sve što kažem, ustao si na levu nogu, a nisi uvek takav, tako da se uopšte neću naljutiti.