Sta mislite...

sa ovim se slazem prilicno. ali to nije dovoljno da bi je zadrzao.

A zena se zadrzava, to rade samo luzeri. Sa zenom ili mozes ili ne. Ako ona zeli otici, nemas je sta zadrzavati. Naravno neces biti hladni konj pa joj reci idi ko te yebe, nego ces uz normalan razgovor sa njom to resiti, i to se isto radi cisto iz kulture, jer ona koja je odlucila otici, ona ce to i uciniti. I tako i treba, bolej nego da ostane i muci i tebe i sebe. To su sve ispravni postupci, a ja sam uvek bio kulturan.

Pa i je u zacetku. Ja se nisam nikad drogirao i unistavao sebe, a i genetski sam nekako takav. Pa cek nije tebi valjda krivo zbog mene?

zelim ti sve najbolje, ali nisi realan ili jesi samo se zevzecis, ili si prosto u bedaku svestan istine.
i ne treba da se bedachis, nego da skapiras da zivot ima svoje faze i da nisi u fazi kad se veres po drvecu i vozis romobil nego radis nesto drugo
i pored sve slobode da budes sta jesi, i pored toga sto je debilno uklapati se u neke okove koje namece drustvo sta bi i kad trebalo ipak treba znati gde si i sta si i sta ti treba.
pa i kad si svoj
tebi nesto treba ali ne zelis da to priznas sebi. ti znas sta je to, nije neobavezna yebachina sa nekom klinkom, nije sustinski to

Poslednja izmena:
Slazem se, ali zene koje poznaju svoje telo ja sam im odlican.

Zapamti sto zena bolje poznaje svoje telo, to manje ocekuje od muskarca. Ona samo treba dobru kitu, a sve ostalo joj je previse.

Što žena bolje poznaje sebe, a tu je i telo uključeno u to ,,sebe".........................
Nego, meni nije jasan trip pojedinih muškaraca, da je za dugovečnost veze elementarna baza, njegov penis.
A, šta je sad sa jajima, m? :zcepanje:

Što žena bolje poznaje sebe, a tu je i telo uključeno u to ,,sebe".........................
Nego, meni nije jasan trip pojedinih muškaraca, da je za dugovečnost veze elementarna baza, njegov penis.
A, šta je sad sa jajima, m? :zcepanje:

Gle mogu prihvatiti tvoju igru podyebavanja i srondati te ko patak ping pong lopticu, ali nisi mi interesantna za to.

@hir , ko svi? madajjjjjjj
caskamo
npr. eto onaj ko vam sprema hranu, pere vam vesh, kuva ruchak, itd, vi ste zavisni od istoga, u vezi ste sa njim/njom. nije veza jedna kittta

za sve to sto si nabrojala meni zena ne treba. Ja nisam mamicin debilko, niti sam zahtevan. ja u zeni trazim savim druge kvalitete od tih klisea.

Evo da vidimo matematički .Koliko puta ide tvoje godine 35 u njene 25.Pa kad ostariš malo ti 45 a ona 35 a kod tebe kita viseća totalna nesreća ,šta ćeš onda ,nego vidi nešto spram snazi .

Back