- Poruka
- 29.141
unutra je vedri decji duh a ako ni to nije dovoljno cukne se neka banka i sve ok..sve za ljubav samo vama da udovoljimo
pa potiskujes taj deciji duh izgleda.stalno zanovetas. ili mozda gresim, mozda nisi takav u realu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
unutra je vedri decji duh a ako ni to nije dovoljno cukne se neka banka i sve ok..sve za ljubav samo vama da udovoljimo
I da se razumemo uvek ja mogu toj od 25 vise ponuditi, nego ona meni.
a da ne zaboravim, te mladje su taman zrele za radjanje![]()
Normalno ili vole starije ili mladje pune kesha. Ali ja imam kitu, znam kako treba sa zenama, a ako nije sponzorusa ona ce poludeti za mnom. Sto je i normalno.
a da ne zaboravim, te mladje su taman zrele za radjanje![]()
Ali moja kita nije kao kod svakog. Velika je to razlika, jedan kad gurne pa ona ukrsti ocima ili jedan kad gurne a ona nista ne radi.
Ali moja kita nije kao kod svakog. Velika je to razlika, jedan kad gurne pa ona ukrsti ocima ili jedan kad gurne a ona nista ne radi.
e to je tacno, ili nek radjaju ili nek uche)))
Da nisi prekurat? Msm da je to problem onda, ako ukrsti oči![]()
Ma te mlade su vec sve izhebane uzduz i popreko, nadji ti neku nehavarisanu situiranu udovicu koja ce da te drzi ko malo vode na dlanu.Tako je, ja sam takav. I zbog toga sam zasluzio mladu i kvalitetnu.
jadan li si ako ti je to jedini adut,mada jeste vazan, ali kako opisujes svoju posvecenost zeninom zadovoljstvu ne bih rekla ni da ti je to cak adut.
Normalno ili vole starije ili mladje pune kesha. Ali ja imam kitu, znam kako treba sa zenama, a ako nije sponzorusa ona ce poludeti za mnom. Sto je i normalno.
kako bre do sad nisi neku forumasicu osvojio![]()
A sta ako on nije proziveo taj deo mladosti takvim, jer su tada vrsnjakinje isle sa starijim, i sada nekako ide tom logikom i kosmickom pravdom?
dazba ti sto imas kitu... ti nemas kičmu
Slazem se, ali zene koje poznaju svoje telo ja sam im odlican.
Zapamti sto zena bolje poznaje svoje telo, to manje ocekuje od muskarca. Ona samo treba dobru kitu, a sve ostalo joj je previse.
joj mui, pa ta od 25 moze doktorirati ako je upisala iole lakshi fakultet
mi shto kuburimo medicinu, duze od roka, cemo imati 26 kad zavrshimo![]()
dazba ti sto imas kitu... ti nemas kičmu
pa dobro, nije to ni negativno ni nenormalno, ali sanse su mu sve manje sto je stariji
on deluje kao neko ko se tripuje da je zivot za njega tek u zacetku i da ce oko 100 godine dda bude na vrhuncu yebachkih ljubavnih i svih drugih sposobnosti
Za muskarca od 35 godina, koliko godina cura mu je najidealnija?
Ja recimo mislim da od 20 do 25. Jer on ima iskustvo, a ona je dovoljno zrela da njemu parira, a i moze mu se lako prilagoditi, zar ne?
Ne ja sam taman koliko je mnogima celog zivota falilo.
stvar inspiracije..ne znam dokle cete ovaj pdf shvatati ozbiljnopa potiskujes taj deciji duh izgleda.stalno zanovetas. ili mozda gresim, mozda nisi takav u realu