Sta mislite...

I da se razumemo uvek ja mogu toj od 25 vise ponuditi, nego ona meni.

Da ako joj zavrneš uši i udariš čekićem u glavu.Ma ko je još mogao ženu zadovoljiti kao što ti misliš ,pa ove u javnu kuću ga primaju po deset puta a kad dođu kući još jednom od svog muža,A možda si ti extra ebač.?Ne zasmejavaj ovaj ženski narod ovde koje više znaju nego što ti misliš.

jadan li si ako ti je to jedini adut,mada jeste vazan, ali kako opisujes svoju posvecenost zeninom zadovoljstvu ne bih rekla ni da ti je to cak adut.

Slazem se, ali zene koje poznaju svoje telo ja sam im odlican.

Zapamti sto zena bolje poznaje svoje telo, to manje ocekuje od muskarca. Ona samo treba dobru kitu, a sve ostalo joj je previse.

A sta ako on nije proziveo taj deo mladosti takvim, jer su tada vrsnjakinje isle sa starijim, i sada nekako ide tom logikom i kosmickom pravdom?

pa dobro, nije to ni negativno ni nenormalno, ali sanse su mu sve manje sto je stariji
on deluje kao neko ko se tripuje da je zivot za njega tek u zacetku i da ce oko 100 godine dda bude na vrhuncu yebachkih ljubavnih i svih drugih sposobnosti

pa dobro, nije to ni negativno ni nenormalno, ali sanse su mu sve manje sto je stariji
on deluje kao neko ko se tripuje da je zivot za njega tek u zacetku i da ce oko 100 godine dda bude na vrhuncu yebachkih ljubavnih i svih drugih sposobnosti

Pa i je u zacetku. Ja se nisam nikad drogirao i unistavao sebe, a i genetski sam nekako takav. Pa cek nije tebi valjda krivo zbog mene?

Back