Sta mislite...

a ti sinke kad ulazis u vezu odmah zamisljas neko bojno polje... ono da ti zle zene rade o glavi

pa ok, mozda neke i da, ali ne mogu bas sve da budu tako neobuzdane zloce, ili ti bi takvu, ali ne mozes da je obuzdash
pa dobro sto moras da je obuzdas, stavi vrednosti u sef i slushaj je

Pa vidim da te muce godine (kao moje) ali to je cista projekcija tebe i tvojih godina.

mene ne, ja sam zadovoljna sobom i svojim pogledom na zivot, veze, ljubav, svet, univerzum, i sansom da osetim delic toga svega bas ja od milion njih koji su mogli da se rode umesto mene.i prilicno dobro iskoriscavam te sanse i ne kukumavchim kao ti po vasceli dan.

mene ne, ja sam zadovoljna sobom i svojim pogledom na zivot, veze, ljubav, svet, univerzum, i sansom da osetim delic toga svega bas ja od milion njih koji su mogli da se rode umesto mene.

Pa nisi bas. Imas decka, ali ja i nekoliko nas smo ti jako interesantni, nesto tebi debelo fali u tvojoj vezi. Ti ces sad na mene biti ljuta, ali sama si trazila da ti kazem.

Pa nisi bas. Imas decka, ali ja i nekoliko nas smo ti jako interesantni, nesto tebi debelo fali u tvojoj vezi. Ti ces sad na mene biti ljuta, ali sama si trazila da ti kazem.

ti si potpuni krele za mene i zaista u tom kontekstu mi jesi interensantan za prepucavanja i zevzecenja na forumu,
inace si sve ono sta ne zelim od muskarca..znaci potpuno aseksualni deran taj neki trip o tebi imam

ti si potpuni krele za mene i zaista u tom kontekstu mi jesi interensantan za prepucavanja i zevzecenja na forumu, inace si sve ono sta ne zelim od muskarca..znaci potpuno aseksualni deran taj neki trip o tebi imam

Uvek imas taj trip kad ti kazem nesto sto te ide. Tebe ego onda rastura, neki put probaj nesto shvatiti i kao dobru opasku i mozda uvid na tvoju gresku, a ne odmah osecati se povredjenom i unazadjenom. Mene ni blizu tvoje uvrede ne muce kao kad ja kazem nesto tebi sto te ide.

hha uzas

pa dobro a tebi nece biti nikad zao kad ti se zena trpa s trecim, ok njih 10 su onako bez veze, a 11 je opasan i ti pocnes da besnish

Svako to radi iz svoje glave, da joj ja valjam ona ne bi otisla tom nekom, Kad ode tom nekom, ona meni ne mora vise nista reci, samo sa mnom vise nece biti. Jer ja imam samo jedan zivot koji je na moju srecu pun mogucnosti novih i boljih. Tu sam dok je ok prema meni, kad nije nema ni mene. I tu nema ljutnje.

realno sinnke nedostaje ti blistavi um, pa svoju kitu kojom ovde mases mozes da okacis sebi o rep, muskarac blistavog uma na neki volsebni nacin se u svakom delu tela pretvara u blistavost.
koliko god njanjavo delovao naspram tebe i tvog palisha stava

Svako to radi iz svoje glave, da joj ja valjam ona ne bi otisla tom nekom, Kad ode tom nekom, ona meni ne mora vise nista reci, samo sa mnom vise nece biti. Jer ja imam samo jedan zivot koji je na moju srecu pun mogucnosti novih i boljih. Tu sam dok je ok prema meni, kad nije nema ni mene. I tu nema ljutnje.

ok ovo je bilo i mr napokonu za svingeraj

ma valjda treba i go.vno da pojedes, ako nekad nije ok pa sacekas otkud znam
je l se druzis sa ovima s kicmom? treba mozda pokusaj

realno sinnke nedostaje ti blistavi um, pa svoju kitu kojom ovde mases mozes da okacis sebi o rep, muskarac blistavog uma na neki volsebni nacin se u svakom delu tela pretvara u blistavost.
koliko god njanjavo delovao naspram tebe i tvog palisha stava

a sto onda u svom decku blistavog uma ne uspevas taj njegov um okrenuti prema sebi? Jer koliko ti pises da si poprilicno svemoguca.

Back