Sta mislite...

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Za muskarca od 35 godina, koliko godina cura mu je najidealnija?

Ja recimo mislim da od 20 do 25. Jer on ima iskustvo, a ona je dovoljno zrela da njemu parira, a i moze mu se lako prilagoditi, zar ne?

Ti sad aludiras na to da sam ja napaljeni klinac koji nema pojma o zivotu. Vec su mi to govorile starije zenske, kad su videle da ne pusim njihove fore kojiam te pokusavaju slomiti.:)

Ti si napaljeni matorac, a ne klinac hohohohoo, ajde bre, šta se mučiš sa tim mislima........I onako će ti uleteti neka, ne možeš ti baš generalije ovo-ono, visina, težina, boja trepavica, godine....Malo spontanosti, nemoj sada na nas žemske da ličiš sa unapred smšljenim zahtevima ;)

Pa tesko da mozes tako po godinama da izvuces ideal. Vidjas te muskarce koji idu sa mladjima, jer su se vec poupoznavali sa svojim vrsnjakinjama, nije im islo pa su presli na demografsku svezinu, pa ti se to mozda cini da je neki ideal. Sve nosi svoje dobro i lose.

ma kakva zrelos kakvo pariranje samo dok se telo ne raspadne

a ti ostajes mumificiran do vecnosti u cvatu mladosti?

i svi zubi cak na broju?

mumia.jpg

Ti si napaljeni matorac, a ne klinac hohohohoo, ajde bre, šta se mučiš sa tim mislima........I onako će ti uleteti neka, ne možeš ti baš generalije ovo-ono, visina, težina, boja trepavica, godine....Malo spontanosti, nemoj sada na nas žemske da ličiš sa unapred smšljenim zahtevima ;)

Kakav matorac, vrag je mator, a covek ne. Ja za moje godine izgledam kao zmaj i tako cu jos dugo izgledati, meni se ne treba nigde zuriti. Ali eto s obzirom da sam romantik, mozda bi mi se moglo desiti da se malo i zayebem, jel tako?

Pa tesko da mozes tako po godinama da izvuces ideal. Vidjas te muskarce koji idu sa mladjima, jer su se vec poupoznavali sa svojim vrsnjakinjama, nije im islo pa su presli na demografsku svezinu, pa ti se to mozda cini da je neki ideal. Sve nosi svoje dobro i lose.

Ma te od 30 plus su ili zauzete ili rastavljene sa deckom, a ja nisam od tih. Ako sam mogao ja kao musko do sada nemati dete onda su one mogle i kao zene, vise nego ja. Prema tome svako nek trazi ono sto nudi.

Back