sta mislite o muslimanima

• Začetnik teme Začetnik teme gle gle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Christadelphian:
Jovan 1:1-3
trebalo bi shvatiti malo drugačije i složiće se u mozaik
Logos je ispravan prevod i mnogo kompleksniji i znači
namera , razum, vest govorenje
tako kada stavimo logos sa njegovim pojmom dobijamo vrlo jasan stih da je Isus bio u Božijoj nameri od početka i da je sve zbog Božijeg predznanja bilo jasno i spremno u početku a ne da je Isus učestvovao u stvaranju ili čak da je bio prvi stvoren .
Što sve protivreče stihovi koje si naveo .
Bog stalno govori kako je On stvorio svet i sve ostalo
Pozdrav
PS
analize su ti No1
prepisujem ih u My documents
Uzgred da li ti je to neko ukazao ili sam došao do tih zaključaka?
:idea: Pozdrav, Christodelphiane,
Pa mnogo su mi pomogli "ovi" kao sto je "...pravda" i jos uvek mi pomazu!
Cudni su putevi Boziji zaista :!: :D

Christadelphian:
Jovan 1:1-3
trebalo bi shvatiti malo drugačije i složiće se u mozaik
Logos je ispravan prevod i mnogo kompleksniji i znači
namera , razum, vest govorenje
tako kada stavimo logos sa njegovim pojmom dobijamo vrlo jasan stih da je Isus bio u Božijoj nameri od početka i da je sve zbog Božijeg predznanja bilo jasno i spremno u početku a ne da je Isus učestvovao u stvaranju ili čak da je bio prvi stvoren .
Što sve protivreče stihovi koje si naveo .
Bog stalno govori kako je On stvorio svet i sve ostalo
Pozdrav
PS
analize su ti No1
prepisujem ih u My documents
Uzgred da li ti je to neko ukazao ili sam došao do tih zaključaka?
:idea: Pozdrav, Christodelphiane, pa da mi nastavimo.. .Na redu je Novi Zavet.. .
-DOKTRINA BOZANSTVA ISUSA HRISTA-
:arrow: Citaj u Marku, 12:29 sto je Isus licno rekao: "A Isus odgovori mu: Prva je zapoved od svih: cuj Izraelu Gospodar nas je Bog je jedan GOspodar."
:arrow: (I Koricani, 8:4): "...mi znamo da idol nije nista na svetu i da nema drugog Boga osim jedinoga."
:arrow: (I Timotije, 2:5): "Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, covek Isus Hrist." Obrati paznju na izraz "covek Isus Hrist" Sada mozes reci da je Ivan, 1:1 tacan i svi ovi pasusi netacni ili obrnuto.
:arrow: Da pogledamo s kur'anskog stajalista i videcemo da se ovo slaze s onim sto je Isus rekao za sebe u Bibliji. Isus je u Kur'anu nekoliko puta spomenut kao rec od Allaha.
:arrow: U suri Ali Imran:39: "Tada ga meleki zovnuse(Zekeriju) dok se on u hramu stojeci molio: "Allah ti javlja radosnu vest; rodice ti se Jahja koji ce verovati u rec od Allaha(tj. Isusa sina Mejremina) i koji ce prvak biti, i cedan, i verovesnik, potomak onih dobrih."
:arrow: U istoj suri ponovo je spomenut u ajetu 45: "A kada meleki rekose: "O Mejrema, Allah ti javlja radosnu vest, od Njega rec: ime ce mu biti Mesih, Isa, sin Mejremin, bice vidjen i na ovom i na onom svetu i jedan od Allahu bliskih."
:arrow: U oba ajeta Casnog Kur'ana Isus je nazvan rec od Allaha tj. rec koja dolazi od Allaha, ili pripada Allahu sto se podudara sa onim sto se navodi u (I Koricani, 3:23):
:arrow: "A vi ste Hristovi, a Hrist je Boziji."
:arrow: Ivan, 1:1 je trebalo da bude napisano kao: "...i rec bese Bozija." Greska se mogla potkrasti u prevodu sa armejskog na grcki, namerno ili ne.
:arrow: U grckom jeziku TEOS je Bog, ali TEOU znaci Boziji, (vidi grcki recnik, grcku Bibliju) Razlika u samo jednom slovu ali posledice su ogromne.
:arrow: Zacece Isusa u Marijinoj utrobi je bilo bez ucesca sperme, samo Bozijom voljom.
:arrow: Pitanje: Je li Isus Bog samo zato sto je ispunjen svetim duhom?
:arrow: Zasto onda i druge ljude koji su takodje ispunjeni svetim duhom ne smatraju bozanstvima?
:arrow: Dela Apostolska, 11:24: "Jer bese covek blag i pun duha svetog i vere. I obrati se mnogi narod Gospodaru."
:arrow: Dela Apostolska, 5:32: "I mi smo njegovi svedoci mnogih stvari i duh sveti koga je Bog dade onima koji mu se pokoravaju."
:arrow: Vidi takodje Dela Apostolska 6:5, II Petar 1:21, II Timotije 1:14, I Koricani 2:16, Luka 1:41.
:arrow: Pitanje: Da li je Isus bio Bog zato sto je bio ispunjen duhom svetim jos u majcinoj utrobi?
:arrow: Isto je bilo sa Ivanom(Jahjom), (Luka, 1:13-15): "A andjeo rece mu: "Ne boj se Zaharija; jer je uslisena tvoja molitva, i zena tvoja Elizabeta rodice ti sina, i nadices mu ime Ivan. Jer ce biti veliki pred Bogom; i napice se duha svetoga jos u utrobi matere svoje."
:arrow: Pitanje: Isus je Bog zato sto je mogao da izvodi cuda? Nahranio je pet hiljada ljudi sa samo pet vekni i dve ribe.
:arrow: Isto su napravili Elizej i Ilija. Elizej je nahranio pet stotina ljudi sa dvadeset vekni jecmenog hleba i nekoliko klasova zita. (II Kraljevi, 4:44) "I postavi on pred njih. I jedose, i jos preosta, prema reci Jahvinoj." Elizej je ucinio da se ulje samo obnavlja i rekao je njoj(II Kraljevi, 4:7): "Idi prodaj ulje, i podmiri svoj dug a od ostatka zivet ces ti i tvoji sinovi." Vidi takodje I Kraljevi, 17:16: "Brasno se iz cupa nije potrosilo i u vrcu nije nestajalo ulja, po reci koju je Jahve rekao preko svoga sluge Ilije." Takodje I Kraljevi, 17:6 "Gavrani su mu jutrom donosili hleba, a vecerom mesa; iz potoka je vodu pio."
:arrow: Pitanje: Je li Isus a.s Bog zato sto je mogao leciti gubu?
:arrow: Elizej je takodje mogao leciti gubu,(II Kraljevi, 5:14): "I tako sidje, opra se sedam puta u Jordanu, prema reci coveka Bozijega(Elizeja); i telo mu posta opet kao u malog deteta-ocistio se."
:arrow: Pitanje: Je li Isus a.s Bog zato sto je mogao da ucini da slepac progleda?
:arrow: II Kraljevi, 6:17: "I Elizej se pomoli ovako: "Jahve otvori mu oci da vidi!" I Jahve otvori oci momku i on vide..." (II Kraljevi, 6:20): "Kad su ulazili u Samariju, Elizej rece: "Jahve, otvori ovima oci da progledaju." Jahve im otvori oci, i oni videse da su usred Samarije!" Elizej je takodje mogao da uzrokuje slepilo, (II Kraljevi, 6:18): "Kad su Armejci sisli prema njemu, Elizej se ovako pomoli Jahvi: "Udari slepocom ove ljude!" I na rec Elizejevu udari ih slepocom."
:arrow: Pitanje:Je li Isus a.s Bog zato sto je ozivljavao mrtve?
:arrow: Uporedi sa Ilijom,(I Kraljevi, 17:22): "Jahve je uslisio molbu Ilijinu, u dete se vratila dusa, i ono ozive." Potom (II Kraljevi, 4:34,35),II Kraljevi, 13:21.
:arrow: I sus je cinio cuda uz pomoc Boziju kako je sam rekao u (Ivan, 5:30): "Ja ne mogu nista ciniti sam od sebe."; (Luka, 11:20): "Ako li ja prstom Bozijim izgonim djavole dakle doslo je vama carstvo Bozije." Sva cuda koja je vrsio Isus mogli su ciniti i ostali poslanici, ucenici pa cak i nevernici! Uz to Isus nije mogao ciniti neka znacajnija dela tamo gde je vladalo neverovanje. (Marko, 6:5-6) "I ne mogase onde ni jednog cuda da ucini, osim sto nekoliko bolesnika izleci metnuvsi na njih ruke. I cudio se neverovanju njihovom. I isao je po okolnim selima i naucavao."
:arrow: Sam Isus nikad nije tvrdio da je covek i Bog zajedno! Umesto toga, propovedao je da ce ga ljudi uzalud obozavati i da ce verovati u doktrine koje nisu Bozije, nego ih je covek izmislio.
:arrow: Matej, 15:9 "Ali uzalud me obozavaju, uceci naukama i zapovestima ljudi."
:arrow: Sve doktrine modernog hriscanstva delo su coveka: trojstvo, bozansko sinoslovlje, bozansko bice Isusa Hrista, prvi greh i iskupljenje. Iz Isusovog vlastitog kazivanja zabelezenog u Novom Zavetu, jasno je da on nikad nije tvrdio da je bozanstvo ili da je identican Bogu, "Nista ne radim sam od sebe" (Ivan, 8:28). "Moj Otac je veci od mene",(Ivan, 14:28). "Gospodar, Bog nas je jedan Gospodar",(Marko, 15:34). "Oce u tvoje ruke predajem svoju dusu",(Luka, 23:46). "A o danu tome ili casu niko ne zna, ni andjeli koji su na nebesima ni sin, do Otac".
:arrow: Isusa su u pocetku zvali poslanikom, uciteljem, poslanim od Boga, Bozijim slugom, mesijom, kasnije je bio prozvan sinom Bozijim a zatim i samim Bogom.
:idea: :arrow: Da se sada zapitamo: Kako Bog moze biti rodjen kao i svaki drugi smrtnik? Isus je spavao, dok Bog nikad ne spava.(Psalmi, 121:4) "Gle, ne drema i ne spava Cuvar Izraila". Kako Isus moze biti Bog kada je i on obozavao Boga kao i svaki drugi smrtnik.(Luka, 5:16): "I on je odlazio u pustinju i molio se Bogu." Isusa je (40 dana) djevo dovodio u kusnju,(Luka, 4:1-13), ali u Jakovu, 1:13 je rekao "..jer se Bog ne moze zlom iskusati.." Kako onda Isus moze biti Bog? I jos dalje mozemo navoditi primere po ovom pitanju.
:arrow: Kasnije cu ti odgovoriti na drugo pitanje sto si postavio "DA LI JE ISUS BOZIJI SIN?"... Do tada.. .
Pozdrav :!: :D :D :D

:arrow: Letimicno sam pregledao tvoju dugacku kanonadu ljutnje i odgovorit cu ti samo kratko. Pa bas ti i takvi ko ti su ocigledan primer gde se nas rod nalazi. Takvi kao ti ne postuju prvo svoje, pa onda tudje, takvi kao ti ne znaju za svoju veru i ne razumeju je, takvi kao ti su besni i agresivni i sire oko sebe svadju i ljutnju, a ne ljubav i jedinstvo...itd.itd.

:arrow: Najlakse je reci ti si takav i takav a precutati sustinu. Ili izvaditi nesto iz konteksta i to napasti, ili zalepiti etiketu "sektas". A tu si se zeznuo, jer ja to nisam.
vidis ni neznas a verujes jer tako zelis, tako je najlakse imati neki dokaz za svoje verovanje. Tako je i crkva zatupila nas narod da niko nista ne razmislja, niko ne postavlja pitanja, samo se veruje bez ikakvih dokaza :!: :!: :!:

Pre svega, muslimani su ljudi kao i mi, ima losih ali ima i dobrih ljudi. U Americi sam se sprijatelila sa jednim Albancem, koji mi je veoma drag prijatelj, od njega sam saznala puno o muslimanskoj religiji i mogu vam reci da je jako lepa,a to sto je neki ruse i ne postuju, to je vec druga stvar...

ti "...pravdo" jednostavno dajes do znanja svima nama da si neka cetnjara zedna muslimanske krvi, no nema veze kad ti dodje sudnji dan molices Allaha Dz.S. da ti pomogne ali tad pomoci nema vrata pakla za tebe bice jedina svako za svoje grijehe ispasta.

Sve najbolje...
P.S. Srecan mi rodjendan...

Sestra:
Anonymous:
Kissko:
Bišnjak:
mirjana:
mmm:
Ljudi kao i svi drugi.Ne racunam u to fanatike,jer mislim da su najradikalniji.

O muslimanima mislim da su prljavi vecinom fanaticni zadrti i koristoljubivi. Vjera im je dosta radikalna i ne odobravam ucenje kurana kao nesto lepo i pozitivno. (To je o muslimanima)
A o nasim balkanskim poturicama mislim da su pet puta gori od muslimana, da su poltroni i da su iskompleksirani ludaci. I dobro je da je najveci srpski otpad davni dana presao na islam.:idea:
Ja mislim da ti Mirjana ne znaš ništa ni o svojoj vjeri a još manje o Islamu i muslimanima,jer da poznaješ svoju vjeru ne bi tako govorila o drugima.Možda si ti iskompleksirana tom nekom prljavštinom jer sigurno znaš da je Islam najčistija vjera,a dokaz je da musliman pet puta dnevno pere ruke,noge i lice.Također smo i najposlušniji Bogu(Allahu),jer mu se pet puta na dan obraćamo,a koliko se puta pravoslavac onako iskreno obrati Bogu,a i koliko su mi poznati nema naroda koji više psuje Boga,a to po Islamo vjernika izvodi iz vjere.Ako ti treba još nastave u vezi Islama i Pravoslavlja slobodno se javi.

Ne branim nikoga ali nije pitanje koliko puta nego kako... Tačan odgovor je?
Pa da li znaš da se muslimani Bogu klanjaju tako što oko 60 puta na dan padnu na koljena pred Svemogućim. Ja mislim da je to jedan veoma odan i požrtvovan način obraćanja Bogu. A u svim velikim knjigama se govori da je Bog jedan i da mu niko nije ravan,da se ni sa kim i ni sa čim ne smije porediti. E tu se ogleda razlika između Pravoslavlja i Islama,jer pravoslavci Bogu ravnim smatraju i Isusa (Isa)koji je samo čovjek i rob Božiji. Bog nikoga nije rodio niti je rođen,pa tako ni Isus ne može biti sin Božiji nego samo njegov sluga i njegov poslanik. :!:

Brate,
Mislim da je besmisleno uporedjivati dva RAZLICITA puta.
Zanima me sta mislis o Djihadu i Alkaidi? Kako gledas na bombase samoubice- sa religiozne tacke.Sta kazes o pobijenoj deci na Kosovu? Pitanja nisu maliciozna, vec me zaista zanima. Zbogom!
O Djihadu i Al'kaidi mislim da njihovi pripadnici uopšte nisu vjernici,nego fanatici koji pokušavaju da ocrne Islam,jednu tako čistu religiju,jer najveći grijeh je ubiti nedužnog,a oni to upravo najviše i rade. Isto to mislim i za bombase samoubice,a i za pobijenu djecu na Kosovu.Biti musliman je zaista teško.

DRAGA BRACO I SESTRE MUSLIMANI
U pravu je ipak moj otac kad kaze:
Sedi sa jednim cetnikom za isti sto jedite i pij te zajedno, a drugog stavi u vrecu i baci pod noge, sto ti misli onaj u vrecu misli ti i onaj sa kojim jedes i pijes.
Stvarno sto su pojedini srbi pascad to ocima gledao nisam, kakav Isus i govna postoji samo jedan Bog a to je ALLAH Dz.S.
hriscanstvo citavo je u zabludi.
a bombase ne dirajte i ja bih sad vrlo rado izvrsio samoubistvo kad bi znao da cu ubit 50 prljavih gadova kao sto je ovaj "...PRAVDA"

Ljudi , braćo!!!
Zar je to sva mudrost koju mi ljudi možemo imati
Mržnja, netolerancija, ubijanje???
Sami smo sebi to učinili , onda se pitamo kako Bog dozvoljava patnju.
Patimo jer mi tako hoćemo :oops:
Novac, mržnja, surovost, oholost ,gordost, moć.
I onda imamo obraza reći nismo mi krivi neki andjeo je pošandrcao pa nas zaveo !!???!?!? :cry:
Bože oprosti nam !!!

...pravda:
kristadelfijanac,
nemoj da si se vise usudio da na temi sta se misli o muslimanima raspravljas o bibliji :!:
a ovaj muja :arrow: spamer ce da otperja ako ovde ima moderatora.
ko da je neko toliko lud ili naivan da mu dozvoli da dezavuise temu.
koja je to drskost da muhamedanac na temi sta ko misli o muslimanima "tumaci" bibliju, a bezi od navoda kurana i hadisa, evo ovde
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=4862&start=45
:?:
Imam za tebe jedan predlog: stani ispred ogledala, izgovori ove svoje reči kao da je tvoj odraz u ogledalu onaj kome se obraćaš, zagledaj se dobro u sebe i sačekaj da Bog kroz tvoje srce odgovori šta je to što tebe muči. Upozorenje: moraš prethodno da budeš siguran:

1. da imaš srce i

2. da put između Njega i tvog srca nije potopila neka močvara tuge, besa i sl. sa talogom žabokrečine.

musliman:
DRAGA BRACO I SESTRE MUSLIMANI
U pravu je ipak moj otac kad kaze:
Sedi sa jednim cetnikom za isti sto jedite i pij te zajedno, a drugog stavi u vrecu i baci pod noge, sto ti misli onaj u vrecu misli ti i onaj sa kojim jedes i pijes.
Stvarno sto su pojedini srbi pascad to ocima gledao nisam, kakav Isus i govna postoji samo jedan Bog a to je ALLAH Dz.S.
hriscanstvo citavo je u zabludi.
a bombase ne dirajte i ja bih sad vrlo rado izvrsio samoubistvo kad bi znao da cu ubit 50 prljavih gadova kao sto je ovaj "...PRAVDA"

Поштоване соговорник, у овом свету имамо много вере и, мислим, да то је тако да Православље је најлепша вера за Православног верника, Ислам - за муслиманина, Будизам - за будиста и т.д.
Свак народ име своју веру, своје мишљење и дужан ПОШТОВАТИ другог верника другој вери.
Нема везе да какав ти си по вере - то је твој избор и ја поштујем га.
Ако неко говоре да он је супер, а сви други су будала...Странно, стварно.

Срдачни поздрав!

...pravda:
pa jel ovo tema sta mislimo o muslimanima ili sta?
TEMELJ ISLAMA.....Muhamed,plejboj i ubica,silom i nasiljem osvajao arapske zemlje,ubijao,silovao,terorizirao,kad mu je sve doP.......o,trazi novu avanturu,posto vrlo prefrgan, prepisuje stari zavjet Biblije i zidovski/jevrejski Talmund,uz nekoliko stilistickih promjena,cijeli taj "buckuris" naziva kuran,i s'time stvara najvecu i najneljudskiju i najmilitantniju SEKTU,tzv.ISLAM.

СТОП!!! Доста.
Поштоване, да шта ти, опрости, говориш?
Да ли си судија за Ислам и свих муслиман?!
Да ли си судија за њихово учење?!
Да ли ти имаш право да говорити овому народу, које име ову веру хиљадама, да њихова вера није добра?! Да ли тако може говорити ученик Исуса Христа, које је говорио да НЕ СУДИТЕ и ВОЛИТИ друг друга!
НИКО неме права да говорити да друга вера је лоша!!! НИКО!!!
Ми - хришћани знамо, да наша вера је најлепша за нас, муслимане знају да њихова вера је најлепша за њих. То је наш слободни избор, то је избор нашеј слободној воли!
МИ ДУЖНИ ПОШТОВАТИ ДРУГОГ ЧОВЕКА И ЊЕГА ВЕРУ!
Ако ми - хришћане не радимо тако онда ми уопште заборавили велику заповед О ЉУБАВИ према човеку!
Наша вера Православна се налазе није да би говорити да ми смо супер, а други не. Рат по Православљу то није рат против другој рељигији али то је рат против СЕБЕ, против својих погрешака и греха. Треба се гледати САМО ЗА СОБОМ, а не за другом.

Поштоване муслимане, опростите много. Надам се да ово неће бити у будућности.

На овом Форуму НИКАД неће бити рећа мржњи!!!

Велики поздрав свима!

svaka cast aljona postovanje za takvo misljenje i pozdravljam sve one koji imaju takvo misljenje.
nisam nacionalita stvarno cak se vec 3 godine zabavljam sa srpkinjom (to je dokaz) ali kad vidim kakvih srpskih u stvari cetnickih nacionalista ijma ovde dolazi mi se da uzmem pistolj i da izadjem na ulicu da pucam nekog neduznog srbina.
Joj kako bi se rado napio krvi ovom "...pravdi" pa on to svesan nije.
i zato preporucujem svim hriscanima i svim ostalim religijama zdravog razuma da se batale svadje i mrznje.
SVI SMO MI OD KRVI I MESA...

Svako dobro.

Musliman
-svaka cast aljona postovanje za takvo misljenje i pozdravljam sve one koji imaju takvo misljenje.

-Свака част и ти! :)
-Joj kako bi se rado napio krvi ovom "...pravdi" pa on to svesan nije.
-То није треба!!! Па што ти говориш? Ти си човек и ниси вамп.
-i zato preporucujem svim hriscanima i svim ostalim religijama zdravog razuma da se batale svadje i mrznje.
-Добра и разумана је идеја.
-SVI SMO MI OD KRVI I MESA...
-...и духа...и не треба се о овом заборавити!
-Svako dobro.
-Све најболе! :)

kad me neko provocira i vrjedja na nacionalnoj osnovi onda sam i gori od vampira :twisted: :twisted: :twisted: , a kad je neko valjan i normalan onda ok BUJRUM da drugujemo.
Aljona pozdrav za tebe i sve Moskovljane
Moskva je izuzetno ljep grad bio radio sam tamo 6 mjeseci.

...pravda:
Znaci ja se sad ljutim samo zato sto napisah krupnim slovima?
Nece biti nego mi je namera bila da se bolje vidi ko ste i sta ste.

Musliman sektas? To prvi put cujem, zaista se neko ovde pravi ili lud ili naivan, ali to da magarcis ljude pljujuci po bibliji kad ti se postavi pitanje o kuranu, to lukavstvo se srece i kod drugih muhamedanaca.

Pitanje: da li je istina da je muslimanima dozvoljeno da varaju nemuslimane, tj. kada se poziva musliman na istinu, da li je te istina rastegljiv pojam u zavisnosti ko mu je sagovornik musliman ili nemusliman?
:idea: Uistinu se ovde neko pravi lud i naivan. Ta odsutnost zdravog razuma kod tebe ocigledno nije prisutna samo dok citas Bibliju :!: Ja sam pravoslavac, po logici svari ono tipa (djed mi je bio i baba i pradeda i prababa i roditelji itd.) sve dok nisam upoznao "Bracu" (ljude poput tebe)slusao njihova "tumacenja" Biblije, pravoslavlja a da ne pricam o tumacenju drugih religija (sto se iz tvog izlaganja da videt)"LICIMERI" nista drugo za vas nemam rec, trbunjate kojesta o nekoj ljubavi razumevanju, ljubljenju bliznjeg svog, sve bliznje svoje koji su bili zdravog razuma proglasiste za jeretike, bogohulnike,sektase i na kraju MUHAMEDANCE
Nema sta svaka cast :!: :!: :!:
:arrow: Tako dodjosmo do

S'KIM SI S'NJIM SI :!: :twisted:
Pod No1: Napisa li ti "freewill" da ti je to kratko i jasno :!: NEMOJ DA SAM TE VIDEO NI TEBE NITI BILO KOGA DA OVU STOKU KOJA SEBE NAZIVA "...pravda" UDOSTOJI VISE BILO KAKVIM ODGOVOROM!!!
:twisted:

No2: A ti "...pravda" **** te onaj ko te napravio,i ko te naucio svemu sto "znas".PUN MI JE ***** TEBE I TE TVOJE BRACE!!!SLJAMU JEDAN!!!STOKO NEPROSVECENA!!! :twisted: :twisted: :twisted: citam sta pises,dodje mi da ti ovaj komp. nabijem u usta :twisted: Imao sam prilike nekoliko puta u zivotu da se susretnem sa sljamom!stokom!lesinom! kao sto si ti i tvoja braca!SMRDITE VAS SMRAD I TRULEZ SIRI SE OKO VAS KAO ZUTICA I KUGA :!: :!: :!: Sto je najgore pozivate se na ucenje Isusa Hrista i Biblije!Djavolji sinovi :!: :twisted: KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!VASEM NE ZNANJU NEMA KRAJA!

No3:Za ovo sto vredjas Aljonicu,to me ne cudi za smradove kao sto si ti,SMETA VAM SVE STO JE CISTO I ISKRENO.NISI JOJ NI DO MALOG PRSTA,STOKO NEPROSVECENA!!!

No4:Aljona suncice NEMOJ DA SAM VIDEO NI TEBE NI "freewilla" DA DISKUTUJETE SA OVOM LESINOM :!: :!: :!: NJIH SAMO STAVITE NA IGNORE! :twisted: ONI SU SE POKAZALI I U RATU U BOSNI I U RATU NA KOSOVU!SAD HOCE DA IZAZOVU POMETNJU MEDJU VLASTITIM ZIVLJEM!!!-SLJAMOVI- :twisted:

No5:[STO SE TICE MUSLIMANA I NJIH MI JE PUN *****! A STO JE NAJVECA -IRONIJA- NJIHOVO DUPE JE CISTIJE OD OBRAZA(KOG NEMAJU) SMRADOVI KAO STO SU "...pravda" :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back