..pravda:
-aljenka, od kad si ti postala moderator na ovom forumu?
- Па, опрости, какви имаш проблеми? Кад ја сам постала? Кад овај форум је био само рођен

Ја сам једна из први.
- pa sta ti onda hoces? dosla si ovde da se izvinjavas muslimanima? bolje nemoj.
sto s toboj? hoces otvet? polucis.
- То је мој избор! Да ли ти ћеш говорити за ме да шта ми радити. Ја сам доста одрасли човек и знам да шта говорим и радим. Разумиш!?
Вероватно ти знаш да као говорио је Господ Исус Христос да би ми гледали у корен. Лош је корен - лоши су плоди иначе добар је корен - добри су плоди. Погледи, молим, на своји рећи. Они су рођали лоши плоди...
- to da ovaj narod ima hiljada tu veru - nije istina, proci malo istoriju odkad su poturice, uzmi i malo
Njegosa pa citaj.
to da li je njihova vera dobra, neka se sami zapitaju, ali JA NE DOBIH ODGOVOR NA CITATE KURANA I HADISA KOJE SAM NAVEO. HAJDE DA ZANEMARIMO DA SU KURAN I HADIS MUSLIMANSKI, MA KO DA JE NAPISAO TO DJUBRE JE OTPADNIK. DA LI JA SUDIM I JEDNOG OVDE PRISUTNOG? NE, JA PROSTO GAZIM PO RECIMA MRZNJE IZ HADIS I KURANA.
DA LI JE MUHAMED BIO:
1) PEDOFIL (KOLIKO GODINA JE IMALA AJSA KAD JU JE UZEO?)
2) UBICA (NIJE LI UBIJAO ONE KOJI GA NISU PRIZNAVALI KAO POSLANIKA?)
3) PLAGIJATOR (NIJE LI POKRAO TEOLOSKE MISLI MNOGE IZ BIBLIJE I TALMUDA?).
NA TA PITANJA NEMA ODGOVORA, A PITANJA SU JEDNOSTAVNA.
TI kazes da niko nema prava govoriti da druga vera je losa. OK, ali to njihovo i nije vera to je ZLOVERA I ZAVERA, i celom svetu su poznati produkti te zlovere, cak i na ovom forumu se javi jedan magarac koji brani samoubice islamisticke.
- Хвала на савету. Може ти очеш бити идиотом као о ти говорају? Онда добро, ако ти очеш бити идиотом на овом форуму. То је бити награда за те на твоји рећи. Одакле ти знаш да "њихова вера и није вера то је зловера"? Плоди, хм...Ако ти ћеш говорити муслиманину да "његова вера и није вера то је зловера", погледим да шта ти ћеш имати...
Хтела би казати ти о нека друга плода да постоји сада.
Да ли то је такође цитата из Курана да "Muhamed, plejboj..."? Ако знам да у ово време није било плејбоја.
Још ти говорим, Правде, гледи пажљиво на своји рећи

Говорим као модератор. Много пута једно и такође не говорим. Јасно? Ако очеш бити "Правда" - нема проблема, онда ајде. Ствар је у томе да би не бити "Кривда".
Поштоване муслимане, молим, одговорите овому веома уманому човеку на њега питања шта се тиће "Да ли је Мухаммед био...".
Са поштовањем и поздравом према свима.