G
gle gle
Gost
zanima me pre svega sta mislite o islamu i njegovim sledbenicima( iskreno bez lazi )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmm:Ljudi kao i svi drugi.Ne racunam u to fanatike,jer mislim da su najradikalniji.
Sarena je Gospodnja basta i svo cvece bi trebalo da svojim razlicitim mirisima daju jedan jedinsten bozanski miris...ali u ljudskom rodu nije sve tako idealno, nazalost. Kada citate Kuran (moram da priznam da sam samo letimicno prelistala) onda svatate da je to "religija ljubavi" kao i nase Pravoslavlje i da ima mnogo lepih, plemenitih misli.Ali sta to vredi kada covek sve sto je plemenito uprlja svojim nakaradnim shvatanjem. Npr. Djihad je unutarnji rat, dakle rat protiv vlastitih strasti i mana pale ljudske prirode..a onda dodju neki momci i to pretvore u rat protiv svih koji nisu muslimani i potpuno izvrnu osnovnu ideju djihada. Npr. oni nesrecnici koji u ime svog Boga (kako oni tumace svoju veru) pobiju onu decu na Kosovu...Dakle, covek niske svesti sve izvitopiri i unisti. Jednako tako su katolici u ime svoje vere sve rusili i ubijali i dan danas zele sve da pounijate. Kada bi hriscani zaista ispravno ziveli svoju veru i kada bi muslimani isto tako sprovodili na ispravan nacin reci svog Kurana, ne bi bilo sukoba izmedju te dve religije. Ali, kada bi?!gle gle:zanima me pre svega sta mislite o islamu i njegovim sledbenicima( iskreno bez lazi )
Mirjana,nije bas lepo da tako govoris o bilo kojoj naciji.Ali,posto je receno iskreno onda...Ali,ipak to je isto kada bi oni vredjali nasu Bibliju(vredjanje kurana).Ipak,po meni,imaju lepe gradove,zene su im prelepe(zato sto rade samo na sredjivanju sebe same)I religija im je veoma zanimljiva...To je moje misljenje!!! 8)mirjana:mmm:Ljudi kao i svi drugi.Ne racunam u to fanatike,jer mislim da su najradikalniji.
O muslimanima mislim da su prljavi vecinom fanaticni zadrti i koristoljubivi. Vjera im je dosta radikalna i ne odobravam ucenje kurana kao nesto lepo i pozitivno. (To je o muslimanima)
A o nasim balkanskim poturicama mislim da su pet puta gori od muslimana, da su poltroni i da su iskompleksirani ludaci. I dobro je da je najveci srpski otpad davni dana presao na islam.![]()
:wink: pozdrav za mirjanu, Allah da joj se smiluje i na pravi put je uputi. Vidi se da o `muslimanima` malo zna, no ne krivim jer cak i oni sto se drze da su muslimani slabo o `muslimanima` znaju. Mirjana zasto ogranicavati sebe i ziveti u zabludi ako si iskrena i cista srca uzmi pa malo prouci arapsku kulturu i civilizaciju (kolevku islama)onako bez predrasuda pa nam odgovori. VELIKI POZDRAV od coveka koji se trudi da bude muslimanmirjana:mmm:Ljudi kao i svi drugi.Ne racunam u to fanatike,jer mislim da su najradikalniji.
O muslimanima mislim da su prljavi vecinom fanaticni zadrti i koristoljubivi. Vjera im je dosta radikalna i ne odobravam ucenje kurana kao nesto lepo i pozitivno. (To je o muslimanima)
A o nasim balkanskim poturicama mislim da su pet puta gori od muslimana, da su poltroni i da su iskompleksirani ludaci. I dobro je da je najveci srpski otpad davni dana presao na islam.![]()
religija:...a sto se tice muslimanskih brakova to je nesto drugo...je li bolje imati 4 zene a da te celi svet zna ili je bolje imati zakonski jednu a nju varati sa jos 40 kako rade po neki...to je nesto kratko...koga interesuje vise neka pita...
pustolov81:VELIKI POZDRAV od coveka koji se trudi da bude musliman![]()
Kako to tko sam ja, oprosti sto te ne razumem, budi malo vise odredjeija.Алjона:pustolov81:VELIKI POZDRAV od coveka koji se trudi da bude musliman![]()
Опрости на питање, а сада ко си ти?
Поздрав.
pustolov81:Kako to tko sam ja, oprosti sto te ne razumem, budi malo vise odredjeija.Алjона:pustolov81:VELIKI POZDRAV od coveka koji se trudi da bude musliman![]()
Опрости на питање, а сада ко си ти?
Поздрав.
pozdrav :wink:
mumin nacionalista:nemogu da vam opisem koliko ih mrzim jer zivim u sredini gdje ih ima poprilicno. kupujem mastifa/kera koji mrzi islamsku rasu poznaje ih po mirisu[/i]
pustolov81:Draga moja Aljona Ateista koji polako prelazi u Islam :wink: