Судећи по њиховој групној фотографији, чини се да имају веома добар однос, необично добар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И Слободан Милошевић и др Караџић су у најтежим временима по наш народ понијели тешко бреме одговорности оних чије одлуке и чињења ће се увелико одразити на судбину нашег народа са обје стране те наше Дрине. А бејаху тешка времена, прејаки играчи су кренули у сатирање српских земаља и српског корпуса. Бјеше то једно ужасно вријеме, вријеме испуњено кварним играма, чињењима, вријеме када су најгоре хуље, и бјелосвјетске и овог нашег говорног подручја, дошле на своје, када су свјетски ниткови креирали догађаје и пројектовали најгрђу судбину нашег народа.
У таквим околностима није било лако доносити увијек ваљане одлуке, чинити исправно, и Милошевић и др Караџић су чинили у тим временима како су мислили да је најбоље, за своју земљу и наш народ, чинили су и грешака, али ко није, имали и погрешних одлука, некад и не би разумјели догађаје и процесе који су претицали једни друге, али ко је могао у тим лудим временима увијек остати бистре главе, сасвим извјесно су се одлукама и чињењима огрешили о многе људе, али ко није.
Какав су имали међусобан однос, није лако донијети ваљан суд. Много што шта је утицало на тај однос, и околности које су се мијењале, и спољни фактори, и окружење једног и другог, и погледи шта је најбоље или најмање рђаво по наш народ, и још што шта.
Оно што је (по мени) сигурно, имали су велико поштовање један према другом, то је видљиво и из аудио записа који су касније постали доступним.
Др Караџић је имао бољи увид шта се дешава, боље је разумио те процесе, прије Милошевића је схватио колико је кварна игра, колико су подли бјелосвјетски играчи који су креирали те процесе, Милошевић је у свом окружењу имао личности, блиске сараднике, сумњивих опредијељења, који су усађивали анимозитет и неповјерење према Србима пречанима. Зато је и свих тих година лутао између југословенства и српства, између сљедбеника једне удеологије која је доживјела историјски пораз и окретања родољубљу, између кооперативног политичара којег ће бјелосвјетска дружина уважавати, који ће тој дружини подвлађивати и човјека који ће бити слугом свог народа и своје земље.
Зато је тих година долазило до неспоразума, трзавица, неразумијевања између др Караџића и Милошевића, за које вјерујем да су посљедица чињења баш тих (неких) људи и жена сумњивих намјера, а богами и сумњивих моралних особина, који су тих година окруживали Милошевића.
Вјерујем да је Милошевић када су га ништарије на Видовдан 2001-е испоручиле хашким хуљама, напокон прогледао, напокон разумио процесе који се дешавају, све своје заблуде које је имао, напокон је схватио са каквим нитковима има посла, зато је његова одбрана против хашке инквизиције коју је сам водио вриједна поштовања. Кроз ту одбрану увијек би крајње позитивно зборио о др Караџићу. Та одбрана није била одбрана његових чињења него борба против хашке машинерије лажи. И добро се тукао, размонтирао је многе лажи, зато су бјелосввјетски моћници пришли плану Б, убили су га у хапшком казамату марта 2006.године.
Pogledajte prilog 1799613
Oboje imaju fin i profinjen izgled , iz čega se može zaključiti da su suptilni u svojim mislima i pronicljivi ; ljudi s takvim crtama lica često pokazuju sklonost idealizmu .
То ти је на основу поређења са лицима Туђмана и Месића а путем фацијалне експресије.Kako si pobogu uspia sve ovo povezat živo me zanima? Stvarno bi volia znat pa ako može koja rečenica više.
Moja zapažanja zasnivaju se na opštim iskustvenim pravilima kineske tradicionalne fizionomije (na primer, da osobe sa nežnim izgledom često pokazuju suptilnost u mislima, pronicljivost i sklonost ka idealizmu).Kako si pobogu uspia sve ovo povezat živo me zanima? Stvarno bi volia znat pa ako može koja rečenica više.
Sad si stručnjak i "facijalne ekspresije", a inače nisi u stanju uvidit očite razlike u tekstovima dvi pismeТо ти је на основу поређења са лицима Туђмана и Месића а путем фацијалне експресије.
Ne znam šta bi ti reka osim da meni tvoja zapažanja i zaključi koje si izvuka na osnovu njih zvuče uvreda Kinezima i toj njihovoj tradiciji.Moja zapažanja zasnivaju se na opštim iskustvenim pravilima kineske tradicionalne fizionomije (na primer, da osobe sa nežnim izgledom često pokazuju suptilnost u mislima, pronicljivost i sklonost ka idealizmu).
Čuo sam,ne znam da li je tačno,da je Karadžić umeo da provede po šest sedam sati u čekaonici čekajući da ga primi Milošević.
Vuk Maniti Drašković na nekoj slavi se obratio Miloševićom savetniku da ovaj Miloševiću prenese poruku da bi Drašković da se vidi s njim odnosno da ga primi na razgvor.Kad je ovaj preneo poruku Milošević mu je rekao - zna se kako to ide,mora podneti pismeni zahtev sa obrazloženjem i da isti preda u pisarniici ili sekretarijatu pa kad razmotrimo biće pismeno obavešten o odluci.
Čovek je od rane mladosti navikao da funkcioniše u tim birokratsko-komunističkim strukturama.Još od osnovne organizacija Saveza Socijalističke Omladine gde je bio aktivan pa je to išlo preko lokalnih odbora Saveza Komunista do Centralnog Komiteta Saveza Komunista.
Sav je bio u tom sistemu.
Ne nego je ponižavajući druge na takav način verovao da demonstrira svoju dominaciju .Karadžić je odbio da ga podrži u sukobu sa opozicijom što mu Milošević nije oprostio.Verovatno je Karadžić ocenio da bi odlazak Miloševića bio koristan za nacionalne interese ali nije smeo tako nešto javno da kaže.Не причај да је Цобе Смрдљошевић био толико неспособан да је заказане термине одлагао за по шест, седам сати?
Ne nego je ponižavajući druge na takav način verovao da demonstrira svoju dominaciju .Karadžić je odbio da ga podrži u sukobu sa opozicijom što mu Milošević nije oprostio.Verovatno je Karadžić ocenio da bi odlazak Miloševića bio koristan za nacionalne interese ali nije smeo tako nešto javno da kaže.
Od Vuka Manitog Draškovića tražio je da podnese zahtev u pisanom obliku.Чекај, да видимо.
Караџић напише захтев, преда га на писарницу. Добије писани одговор у коме пише "имате заказани термин у четвртак у 8 30 у Председништву,
а онда, кад Караџић дође,
овај пуши томпусе и пије виски до 14 30, па га тек онда прими?
Ако је био тако непрофесионалан, не чуди ме што нас је цео свет бомбардовао.
Od Vuka Manitog Draškovića tražio je da podnese zahtev u pisanom obliku.
Ne.Holbruk ga je bombarodavao kako bi mogao Albancima da napravi državu na KiM.То значи да је са свима састанке заказивао у писаној форми.
И са Вуком Драшковићем, и са Вуком Караџићем и са Радованом Караџићем.
Вероватно је и од Холбрука тражио да му поднесе захтев преко писарнице.
Зато га овај бомбардовао.
Ne.Holbruk ga je bombarodavao kako bi mogao Albancima da napravi državu na KiM.
Ти си веше онај који не разликује писмо од језика још увек.......Sad si stručnjak i "facijalne ekspresije", a inače nisi u stanju uvidit očite razlike u tekstovima dvi pisme
Zanimljivo, možeš li objasniti o kom sukobu je reč? Kada je Milošević padao 2000. godine, Karadžić je već bio u bekstvu i praktično nije mogao da učestvuje u političkim odlukama niti da javno podrži bilo koga. Ako se misli na raniji period, mislim da je malo verovatno da bi mogao da “odbije podršku” – čak i da nije podržao, teško da bi to mnogo uticalo na Miloševića.Ne nego je ponižavajući druge na takav način verovao da demonstrira svoju dominaciju .Karadžić je odbio da ga podrži u sukobu sa opozicijom što mu Milošević nije oprostio.Verovatno je Karadžić ocenio da bi odlazak Miloševića bio koristan za nacionalne interese ali nije smeo tako nešto javno da kaže.
Naravno da mislim na raniji period.Ozbiljnije probleme Milošević sa opozicijom počinje da ima već od 9 marta 1991 a tad je Karadžić već bio predsednik jedne od tri vladajuće partije u SR BIH.Karadžić je javno saopštavao da se oni misleći na vrh partije SDS BiH ili tad već vrh Republike Srpske što je persanalno uglavnom ili u potpunosti isti sastav, neće opredeljivati ni za ni protiv ni jedne političke snage u Srbiji.Zanimljivo, možeš li objasniti o kom sukobu je reč? Kada je Milošević padao 2000. godine, Karadžić je već bio u bekstvu i praktično nije mogao da učestvuje u političkim odlukama niti da javno podrži bilo koga. Ako se misli na raniji period, mislim da je malo verovatno da bi mogao da “odbije podršku” – čak i da nije podržao, teško da bi to mnogo uticalo na Miloševića.