Šta mislimo jedni o drugima?

Ne, ne, meni je Krepta super, samo kazem da se malo izmenio...i kazem da sam mislio da je to zbog mesta moderatora. Ne mislim ja isto sto i Miki.:confused:

I da, zabole me da napadam u grupi, da me neko mnogo nervira rekao bih to, znas koliko je meni stalo do toga da me neko sa foruma voli?? Pfff...:guza::guza::guza:

Meni izgleda da se Krepto promenio samo zato sto mu je stalo do toga da bude moderator...mozda nisam u pravu, ali brate, samo pise kako bi on bio dobar moderator kako ovo, kako ono... Ja ne znam sta je zanimljivo u vezi moderatora. Ja ne bih radio duznosti, pustao bih svima na volju i tako bih radio dok mogu, zabole me.

I samo da kazem za one koji misle da sam se promenio. Ja pisem skorom samo na teen pdf, mrzi me da pratim ostale... i ***, kako da se ne promenim barem malo kad su ovde sve isti stavovi, svi isto razmisljaju. TO je to za sad. :neutral:

Jedino je zanimljivo to sto verbalne obracune uvijek mozes da rijesis u svoju korist. Roknes mu ban i aj' zdravo :lol:

Ma da a ti tako jadan i zeljan pravde... Kad bi to postao svima bi natrljao to na nos... Lazovcina si i prevarant,pomalo se mnogima i slihtas da bi stigao do tog "polozaja"!

ne govori gluposti.
ja nisam jadan i zheljan pravde, jer mi je teshko da odredim "pravdu" (e sad cesh ti meni reci "filozofe raspali" a ja tebi odma unapred kazhem "najedesh mi se govana"). Nemam potrebu da ikome ishta natrljavam na nos jer prvenstveno gledam svoje potrebe (tj. bash me briga za "opshte dobro" ovog budjavog foruma) i ne znam zashto bih zapochinjao sukob sa slovom na papiru (u ovom sluchaju monitoru), to shto ti pravish cirkus od svega shto ti se ne svidja tvoja stvar, mene bole kobas.
Lazhovchina i prevarant? GDE? u kom smislu? gde vidish te tvoje nebuloze?
a to za shlihtanje, pa istina je da mi moderatorsko mesto deluje primamljivo, ali kad pominjem to, prvenstveno je u pitanju zajebancija, to shto si ti glup da bi shvatio, e pa ko te yebe ;)

A ne znam sto ste se svi sad okomili na kreptu Jedan kaze nesto lose o njemu,i onda krece lavina...Da miki nije krenuo svi biste i dalje bili 'sve kul'..lakse je napadti u grupi..

choporativno delovanje :ok: gomila beskichmenjaka
Ne, ne, meni je Krepta super, samo kazem da se malo izmenio...i kazem da sam mislio da je to zbog mesta moderatora. Ne mislim ja isto sto i Miki.

pa odrastaju ljudi :mrgreen:

ne govori gluposti.
ja nisam jadan i zheljan pravde, jer mi je teshko da odredim "pravdu" (e sad cesh ti meni reci "filozofe raspali" a ja tebi odma unapred kazhem "najedesh mi se govana"). Nemam potrebu da ikome ishta natrljavam na nos jer prvenstveno gledam svoje potrebe (tj. bash me briga za "opshte dobro" ovog budjavog foruma) i ne znam zashto bih zapochinjao sukob sa slovom na papiru (u ovom sluchaju monitoru), to shto ti pravish cirkus od svega shto ti se ne svidja tvoja stvar, mene bole kobas.
Lazhovchina i prevarant? GDE? u kom smislu? gde vidish te tvoje nebuloze?
a to za shlihtanje, pa istina je da mi moderatorsko mesto deluje primamljivo, ali kad pominjem to, prvenstveno je u pitanju zajebancija, to shto si ti glup da bi shvatio, e pa ko te yebe ;)
Nebi da te nacinjem... Pa sve ovo i jeste cirkus i freak show,a i meni je dosadno... Jok se ne slihtas,aj sad si iznenada sa svima ekstra i promenio si misljenje o svakom na forumu... Ma jest... Nemoj sad da se izvlacis...

Uuu,funny,funny,funny,slihtaraaa. :D
***,kako sam njega zaboravilaaa??? :confused:
Folira se,kao,''mene boli uvo sta drugi na forumu misle o meni''
Zasto laaagis da samo na pdf teen dolaziiiiis??? Videh te na Humoru,Svastari,Skolama,itd.,itd....
:D
ma nema veze,nije to sramota. ;)

:D

Back