Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Sta znaci za mene ta slika? Da sam malo dobar pa malo los?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja i pozitiva ko nebo i zemlja ^^
-Sa Lanom i Mimom sam prestao raspravu,one su nepobedive i uvek u pravu.
-Ne znam zašto ali jednostavno imam poriv da Luku zezam što je komunista.
-Over je veoma na**kan lik.Na njegovom mestu bi uvek držao flašu rakije pored kompa zarad opuštanja.
-Krepto je neviđeni blejer.Ne kapiram zašto umišljena gospoda koja je ljubomorna na Luku i ne mož' mu prdnut' pod prozor svojim neznanjem za Krepta govori da je glup.Istinski se trudi i uspeva da prostim jezikom,koji bi čak i Grandovci razumeli,objasni Laninu i Miminu nauku.
-Funny se može opisati samo jednom slikom,ovom:![]()
-Don_angella je mlogo fino devojče...I potencijalna svastika.![]()
Oh, pazi, ja nisam koment bacio
Ima dosta novih likova na ovom pdf, nisam ih pohvatao sve, kako sve manje posjećujem ovaj forum.
Magic flower, wind of change, Carol, Mima i još par djevojaka su mi skroz super.
Overkill je budala (pozitivna) koja stalno ima crnjak misli, i imam utisak da je kao oni pankeri britanski što stalno galame, stalno je uzvičnik na kraju!
Što neko reče, treba da ima litar rakije kraj monitora da se opusti malo
Krepto je isto budala (pozitivna) zajebava sve i svakog, pa i samog sebe.
Funny je budala takođe, spamovao je nekim sranjima prije, al' evo sad se opametio malo
Voli da zajebava sitnu raju.
Iako vecinu ljudi ovde ne volim uopste,ali kako da vas posle ovakvih postova ne zavolim? Pa moj ego puca od zadovoljstva!!
Milorade sta je sa angellom? Vici je da dodje na net i da privati me kao kontakta na msn-u ili nek mi da njen facebook ili my space (pratim trendove i imam oba cudesa)!!!
Ovako je kulturna,fina,pametna,pozitiva a ima veliki plus zato sto je pocela i da psuje ponekad!

w.o.C....me-je-nekad-nerwirala(sorry)sad-mislim-da-jo-totalno...Ok...

Meni su Carol i Wind of change fine curice.

Funny je budala takođe, spamovao je nekim sranjima prije, al' evo sad se opametio malo
Voli da zajebava sitnu raju.

Od-mushke-raje.nije-losh:Overkill,Reckless,funny,Drvo-Limunowo,dacman(iako-nije-wishe-owde)....
Zhenskadije:Barba,Sibil,flower,minnie(iako-je-nema)....
P.S.:Oprostite,ako-sam-nekog-zaborawila....

Funny u *** o tebi nemam neko misljenje,slazem se sa onim smajlijem sto je neko stavio pre mene nekad je kao andjeo a nekad bi sve pobio!

Od-mushke-raje.nije-losh:Overkill,Reckless,funny,Drvo-Limunowo,dacman(iako-nije-wishe-owde)....

Hahaha vidite ko je prvi na listi!

Od-mushke-raje.nije-losh:Funny,overkill,Reckless,Drvo-Limunowo,dacman(iako-nije-wishe-owde)....

-Sa Lanom i Mimom sam prestao raspravu,one su nepobedive i uvek u pravu.
-Ne znam zašto ali jednostavno imam poriv da Luku zezam što je komunista.
-Over je veoma na**kan lik.Na njegovom mestu bi uvek držao flašu rakije pored kompa zarad opuštanja.
-Krepto je neviđeni blejer.Ne kapiram zašto umišljena gospoda koja je ljubomorna na Luku i ne mož' mu prdnut' pod prozor svojim neznanjem za Krepta govori da je glup.Istinski se trudi i uspeva da prostim jezikom,koji bi čak i Grandovci razumeli,objasni Laninu i Miminu nauku.
-Funny se može opisati samo jednom slikom,ovom:![]()
-Don_angella je mlogo fino devojče...I potencijalna svastika.![]()

Ti si beše iz Arilja?Mil00rad, cesto imam utisak da je iz mojih krajeva, brani duvan cvarke i stavove nas seljaka..![]()
Vidiš i sama ispod mog avatara da sam Kraljevčanin(tj.Ribničanin,polupismeni seljak sa druge strane Ibra),a često me ima u Čačku...Ma sve je to blizu.Pojma nemam,davno se nismo čuli...Probaću nešto da izbunarim i čim se čujemo preneću joj.Milorade sta je sa angellom? Vici je da dodje na net i da privati me kao kontakta na msn-u ili nek mi da njen facebook ili my space (pratim trendove i imam oba cudesa)!!!

Kreptoman... Kad pocne da ***** ja poludim ili kad pocne da me citira na svakoj temi i da lupa svasta onda bi ga u top stavio... Ja znam da sam mu ja forumski guru,nesto igra neutralnost,zna da podbode kad treba i ponekad voli da bude sadista na intelektualno inferiornijom omladinom koja dolazi na forum(podbada klinke na muzici,teen problemima i sl)!

Neki o njemu imaju predrasude, a ja mislim da s njime covjek moze o svemu da razgovara. Izuzetno je inteligentan i vec ga vidim za 10-15 godina kao uspjesnog covjeka.
Zna ponekad da provocira, ali to nije zlonamjerno, tako je i on OK lik
Sve u svemu, mislim da i o njemu ljudi imaju predrasude i bez ozbira sto zna da iznervira, da je u sustini OK lik.
Dosta zrela za svoje godine. Najvise mi se kod nje dopada njen muzicki ukus, jer se tu najbolje slazemo.Joj, joj, a i ti si pisao tako...sam si priznao.![]()