Šta mislimo jedni o drugima?

Uuu,funny,funny,funny,slihtaraaa. :D
***,kako sam njega zaboravilaaa??? :confused:
Folira se,kao,''mene boli uvo sta drugi na forumu misle o meni''
Zasto laaagis da samo na pdf teen dolaziiiiis??? Videh te na Humoru,Svastari,Skolama,itd.,itd....
:D
ma nema veze,nije to sramota. ;)

:D

Mozda zato sto sam previse dobar?:eek:
Popusis ti faniju ***** i blajznes mu jaja, jel ovo bilo dovoljno ili moram jos malo da se slihtam?:think:
A, da, popusite mi "svi" ***** i slobodno me banujte, **** mi se! Ukapirajte da me zabole za sve na ovom jebenom forumu i puca mi ***** za sve, puca mi ***** za osobe poput ove Agate debilke koje znaju samo da provociraju, a kad ih neko spusti na zemlju onda glume neku dobrotu i kao se slazu sa tom osobom!

Trebam li jos nesto da opsujem da biste ukapirali da me zabole za sve ovde i da mi ne pada na pamet da se nekome slihtam?!?!:p

P.S Nisam ovo napisao zbog debilke Agate vec samo da pokazem da mi je stvarno svejedno da li cete da me banujete ili nesto slicno...samo biste mi pomogli.:roll:

Podforum je potpuno izgubio kompas! I svrhu, samim time! Pretvara se u neku vrstu chata i sajta za upoznavanje, fejsomanija zarazava "krstase". Iskreno nisam preterano pisao na ovoj temi (ako sam uopste pisao od pocetka) postove citam redovno, prvenstveno zato sto svakoga zanima recenica u kojoj se njegovo ime (u ovom slucaju nick) spominje i svaka prica da to nije tako je cista laz i izmisljotina, a jedino pitanje je, da li i koliko nas ono sto smo procitali dodiruje (digresija mi je pojela recenicu, oprostite, mrzi me da ispravljam). Drugi razlog sto dolazim je sto pokusavam sta je toliko bitno sa unosenjem ove "licne" note u nesto sto je zamisljeno kao virtuelno mesto sakupljanja gde stranci polemisu o stvarima koje ih sve zanimaju.

I to me dovodi do glavnog problema teenagera kao pdf-a, za razliku od ostalih ne odnosi se na interes koji dele ljudi iz razlicitih grupa, nego na grupu koja ne deli zajednicke interese, samim time strasno malo ima tolerancije, a rec drugoga ne vredi pisljivog boba. U naletu mucnine predlazem kompletno zatvaranje podforuma tinejdzeri (iako znam da bi verovatno 90% ljudi koji redovno ovde postuju umrlo od dosade i od neuhranjenog ega.

Moj subjektivni zakljucak i plan rada:
1 Desetodnevni ban za svakoga ko je napravio i najmanji prekrsaj u poslednje vreme
2 Privremeno gasenje podforuma tinejdzeri
3 Zatvaranje tema cija je jedina funkcija nabijanje brojcanika
4 Savetovanje administracije foruma po pitanju buducnosti pdf-a tinejdzeri

Sa stokom samo motka pali!

A ja ne znam sta se toliko uzbudjujete,forum k'o forum.Ja sam uclanjena u jos tri (od kojih su dva u vezi sa Sumrakom),kuliram one nervozne,ili ono sto me ne zanima zaobidjem.Ako su vam neke teme smorne,nemojte ih citati.
Funny,bas si me spustio na zemlju. :D aj zezam te,oladi.Obozavam da izigravam dobricu,u cemu je tu problem? :) zezam te debilu (ovo 'debil' je iz milja) aeee.
Nemam nikakvo misljenje ni o jednom forumasu.I Sibil mi ide na zivce.Ne znam,vise mi se ne dopada nesto.

Iz zaleta, sine!

Smashed-head-on-road-2.jpg

-Sa Lanom i Mimom sam prestao raspravu,one su nepobedive i uvek u pravu.:roll:
-Ne znam zašto ali jednostavno imam poriv da Luku zezam što je komunista.:lol:
-Over je veoma na**kan lik.Na njegovom mestu bi uvek držao flašu rakije pored kompa zarad opuštanja.
-Krepto je neviđeni blejer.Ne kapiram zašto umišljena gospoda koja je ljubomorna na Luku i ne mož' mu prdnut' pod prozor svojim neznanjem za Krepta govori da je glup.Istinski se trudi i uspeva da prostim jezikom,koji bi čak i Grandovci razumeli,objasni Laninu i Miminu nauku.
-Funny se može opisati samo jednom slikom,ovom:
g020.gif

-Don_angella je mlogo fino devojče...I potencijalna svastika.:rumenko:

Back