Šta mislimo jedni o drugima?

auuuu...strelice..
sada ga pretera :lol:
hvala :rumenko:
ljudi koji mi odgovaraju..obicno i jesu u nekom kontaktu samnom
sto znaci..trebalo bi da znaju da mi prija njihovo "drustvo":)
a ko mi neodgovara, veruj mi da i on zna :lol:
obicno ljudima kazem sta mislim...
i koliko god delovalo ljigavo
na forumu mi je to jos lakse..

Lana jednom reche: ,,Chovek nije postigao nishta ako ga ne zapamte na forumu'', pa kad meni otkucaju zadnji sati na forumu, a ja bih da zapamte izmedju ostalog po tome shto sam o nekome bacila koju lepu rech pre no shto sam neke (fanove th-a npr.:mrgreen:) vredjala...:amen:
Pa dakle da pochnem.:P

wind_of_change

Natasha je fina, skroz pozitivna i prijateljski raspolozhana persona, koja se prilichno razlukuje od mene, al' to nije problem da uvek nadjemo zanimljive i neiscrpne teme za razgovor i jedna mi je od drazhih osoba sa foruma.... :]]]]]]]]

Levicarko_Smet@lo92 (ako je neko neupucen da napomenem da mi je to verenik xD)

Osoba sa kojom delim sva moguca mishljenja i ukuse, od nekih idoloshkih pa do muzichih pogleda...:mrgreen:
Znachi, neko je uspeo da me fascinira i takodje neko sa kojim mogu da bleblecem do besveti o svemu i svachemu, neko meni skroz gotivan....

kreptoman

Naslov jednog filma kazhe: ,,Kad Porastem Bicu Kengur'', a moj odgovor na to je ,,Kad Porastem Bicu Krepta''...:mrgreen: xD
Totalno zanimljiv lik koji poseduje sposonost za zafrkava ljude do besvesti, a i zabavlja... :]]]]]

Lana jednom reche: ,,Chovek nije postigao nishta ako ga ne zapamte na forumu'', pa kad meni otkucaju zadnji sati na forumu, a ja bih da zapamte izmedju ostalog po tome shto sam o nekome bacila koju lepu rech pre no shto sam neke (fanove th-a npr.:mrgreen:) vredjala...:amen:
Pa dakle da pochnem.:P

wind_of_change

Natasha je fina, skroz pozitivna i prijateljski raspolozhana persona, koja se prilichno razlukuje od mene, al' to nije problem da uvek nadjemo zanimljive i neiscrpne teme za razgovor i jedna mi je od drazhih osoba sa foruma.... :]]]]]]]]

Jao ja ovo nisam ni primetila. Hvala. :D

A ja ću da pišem romene o nekih 7-8 osoba neki drugi put, sad odoh da žnjapam. :lol:

gorim od ljubomore, besa i nekog 3. nefinisanog osecanja -_-

Pajo, šta si sad uradio?! :eek: :lol:

Manje vise gotivim vas sve,ima tu par ljudi koji me nekad iznerviraju oko politike ali svi ste ok i ako jednog dana budem imao decu zeleo bih da budu bas kao vi! U poslednje vreme svaceg sam se nagledao i mnostvo dobrih klinaca i mojih drugara su prsli sa mozgom i poceli da uzimaju sve i svasta(eksere,vuju,spod,lsd),svaki viked se neka sranja u gradu desavaju i evo pre neki dan neki se likovi izboli nozevima... SVakog meseca osvanemo na naslovinici nekih novina ili u dnevniku... Cela ova ekipa sto se skuplja ovde je puno gotivna jer odudarate od vasih vrsnjaka a ujedino i mojih i sve pohvale... Eto toliko od mene!

Back