Šta mislimo jedni o drugima?

Ja bih prokomentarisala Mimu...pa, jako mi se dopada njen nacin pisanja:super:, hocu reci, vidi se da je jako inteligentna i obrazovana, zar ne, a ja jako volim takve ljude...:super:

mada, ko ne voli da vidi da je neko uctiv, pametan i pre svega kulturan...recimo da je i to jedan od razloga zbog koga je ona postala moj prvi prijatelj ovde, s obzirom da sam od skoro ovde...svaka njena poruka je na mestu....;)

Надреалиста- Човек који се прави да је мудрац,али природно за те године да није тако...У овом Сајбер свету мудросеравање може проћи,код неких Сајбер људи,односно девојака,али 100% да у РЛ не цитираш стално те тог Киша,те Маркса те Јанка,те Марка,јер би рекле да апсолутно ниси нормалан.Тако да је Надреалиста један обичан смртник као и сви остали,који слуша турбо фолк (у шта сам убеђен).

Verujem da je Nadrealista zaista načitan.
Uopšte nije bitno da li citira u RL ili samo na forumu.
Šta više u RL se ne sprovode učestalo debate kao što je ovde slučaj te je i samo citiranje maltene bespotrebno.
Osim u izvesnim situacijama.
Uostalom, tim pre ako i u pravom životu koristi za primer određene citate.

Mada, vidim da je on obično podređen nekoj doktrini u kojoj nalazi uporište, nije slobodan mislilac, tačnije uvek se opoziva na nešto. :)
Možda grešim, tako sam primetila.

Е стварно људи. Дакле, укидамо задавање имена. Свако ко жели да напише о некоме нешто нека то напише без било каквог повода. И нека се мало потруди, а не само ''Шикс је супер''. Нека вам мој пост о Стефану буде референца. Наравно, не мора бити онолико дугачко и опширно, али бар да има неки смисао и садржајност ;) Одговарање на текст о некоме се може извршити у Пубу или на ~За нас. Само онај о коме се пише има право на један пост одговора без обзира да ли ће се само захвалити или ће прокоментарисати још нешто, али даља дискусија се мора пребацити на друго место или ћу брисати ;)

Бришем све што нема везе са темом, онај коме обришем три поста добија бан на два дана. То је таман за сваки пост по један казнени поен, али да не бих дрндао 3 пута по један поен звизнућу му бан на трећи спам-пост и то се своди на исто. Ето... пишите ондак :)

Evo, ja cu o, o, o- Tihani. :)
Ne znam shto mi pade na pamet... :) Bash mi je gotivan lik, studira tu preko puta mene. Zalimo se jedna drugoj oko ispita. Zalaze se za jednaka prava (khm, khm, geyeva) i tu je podrzavam 100%, kao i Laki. :) Ima dechka s kojim se vidja svaki ili svaki drugi vikend, i svaka joj chast na tome!! Delimo isto mishljenje o njenim ˝koleginicama˝ (a jedna od njih je okinula godinu... ;) ). Jedna je od onih chije mi se pisanje dopada, jer je veoma techno i vidi se da postove ne smishlja po 10, 15 min nego da pishe odmah iz glave, sa finim efektom. Ne trudi se da zadivi ikoga na forumu, pojavi se tu i tamo, bez velike galame, bez CAOOOOOOO i sl. Prizemna je, prilichno duhovita al ne afektirano, nego onako, sofisticirano. :P I tako... :)

Slazem se sa tinar, imam vrlo pozitivno misljenje o Elektri.:D

Bas je bila fina kad smo pricale ,tj.dopisivale ,o faksu koji ona studira,a koji ja nameravam da upisem.Dosta toga mi je pojasnila.

Deluje svestrano,i nacitano,naravno.

I iako klinci na ovom pdf-u misle da je "smaracica" i da voli da pametuje,ona je jedna od osba cije poruke obozavam da citam.

I volela bih da je upoznam,i nadam se da ce se to desiti uskoro,kad budem posla na faks
:)

Verujem da je Nadrealista zaista načitan.
Uopšte nije bitno da li citira u RL ili samo na forumu.
Šta više u RL se ne sprovode učestalo debate kao što je ovde slučaj te je i samo citiranje maltene bespotrebno.
Osim u izvesnim situacijama.
Uostalom, tim pre ako i u pravom životu koristi za primer određene citate.

Mada, vidim da je on obično podređen nekoj doktrini u kojoj nalazi uporište, nije slobodan mislilac, tačnije uvek se opoziva na nešto. :)
Možda grešim, tako sam primeti
la.

:ok: To i ja mislim .
On na mene i nije ostavio neki utisak . Imam osećaj da se mnofo pravi pametan jer u svakom postu on nekome "preporučuje" neku knjigu (:roll:) ili citira nešto .
Nije stvar da neko misli da si pametan zato što citiraš pametne ...
Ja mislim i da je Mima (ŠIŠ :lol:) pametna ali joj ne treba da neprestano nekog citira .

Nadrealista - :thumbdown:

Prokomentarišimo .... JoMu 92 (valjda ) . Pre joj je avatar bio onaj znak ispod koga piše ... STANI ***** (:) ) I ja čim to vidim dobijem napade smeha .... Ima dosta duhovitih komentara i imamo veoma slična mišljenja (možda jer smo slično godište) . Ne znam šta još da napišem .... Ona mi deluje dosta opušteno i interesantno a ne "utegnuto" kao neki ovde....

Da nema utegnutih ugusili biste se u otegnutima.

na mene i Mima i Nadrealista ostavljaju dobar utisak.
Necu drviti, ne poznajem ih jos dovoljno jer sam se tek nedavno vratila na forum.

Mima je veoma pametna devojka, nacitana, voli poeziju( plus plus) a i mastovita je i duhovita .
Nadrealista takodje.

Rekla bih koju o mojoj Nensy :***

Provele smo par super dana u Tivtu ove godine,ishle zajedno na plazu,izlazile,shetale...chak smo ishle i u net cafe.
Dopala se ovom mom liku na plazi shto naplacjuje lezaljke i suncobrane,pa nam nije naplatio suncobrane.
Super je cura,mogu s njom brbljati po cijeli dan i nikad nam ne ponestane tema.
Ponestane nam jedino daha jer puno prichamo. (=
Smatram se super drugaricom. :)
Povremeno se jadamo jedna drugoj. (=
Obecjala mi je da cje docji kod mene,a i pozvala me na Smederevsku jesen (mada nisam sigurna jel proshla)
E,da,karakteristichno za nju je to shto umjesto 'i' pishe 'y',shto mnoge zivcira,a meni je jako simpatichno.
Bila je navychena na 'Qele,qele' (((=

Puno je vojim <3333

:ok: To i ja mislim .
On na mene i nije ostavio neki utisak . Imam osećaj da se mnofo pravi pametan jer u svakom postu on nekome "preporučuje" neku knjigu (:roll:) ili citira nešto .
Nije stvar da neko misli da si pametan zato što citiraš pametne ...
Ja mislim i da je Mima (ŠIŠ :lol:) pametna ali joj ne treba da neprestano nekog citira .

Nadrealista - :thumbdown:

Sumnjam da se PRAVI pametan,a i sta ima lose u preporucivanju knjiga..?;)
Sve u svemu,Nadrealista-ok lik,fini su mu postovi...:ok:

Ja sam ovde relativno nova,tako da ne znam mnogo o ostalima,a i sumnjam da je neko nesto posebno saznao o meni preko mojih postova...:p
@nimil:'dje me nadje? :lol:

Poslednja izmena:
Nadrealista - mudroser, bori se racionalnim protiv iracionalnog, iako ni sam ne ume da definishe racionalno. Voli da citira Kisha, pisca kog uopshte ne gotivim, al' nebitno :lol: vaLdaN ide u muzichku gimnaziju gde svira qrcu :lol: dobar dechko ovako, kao i ja voli da napushi neke nove s vremena na vreme, iako to radi finije za razliku od mene :D

Back